Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att hitta en bra kyrka

Publicerad 2018-11-12 23:17:37 i Jesus,

Som troende på Jesus och när en människa har blivit frälst till honom så handlar det enligt Satans hantlangare (som kallar sig kristna men som ljuger och som tillhör Satans synagoga) inte om att vilja följa Jesus/Gud utan om att hitta en bra KYRKA som följer Jesus. En kyrka som står upp för de bibliska sanningarna och för Herren Jesus Kristus.

Ingen KYRKA och hur bra ”KYRKAN” än är och hur bra den än står upp för de bibliska sanningarna kan följa Jesus/Gud. 

Det är endast MÄNNISKOR som kan göra det om de har blivit frälsta till Jesus/Gud och fått hans Ande boende inom sig och som är en Ande som inte följer några institutioner (kyrkor) eller några människor utan som verkar oberoende av kyrkor och av människor för att göra Guds/Jesus verk här på jorden.

Många är dock de som gömmer sig bakom en kyrka (i en kyrka) och tror att kyrkan skall kunna frälsa dem och ge dem det de behöver under jordelivet och efter det så att de lättvindigt kan kan komma in i Guds/Jesus rike efter att deras jordevandring är slut.

De gör en massa goda gärningar i köttet för att de är livrädda för att hamna i helvetet vilket innebär att inte ha Gud/Jesus med sig.

Att hamna i helvetet betyder att inte vara med Jesus/Gud (här och nu) och att ha vänt sig bort från honom under jordelivet och den som har gjort det kan inte tro att den skall kunna gå vidare med Jesus/Gud om den har tagit avstånd från honom under sitt jordeliv även om den har gjort allt rätt och som den tror är rätt.

Därför kommer de, de kyrkokristna, en dag få stå till svars för att de inte har gjort Faderns vilja (Jesus vilja) men som har trott sig ha gjort det för att de har varit kärleksfulla, barmhärtiga, snälla, ordningsamma med mera och som har bjudit in allt och alla för att kunna framstå som GODA i världens ögon.

Det de har gjort har inte varit Guds/Jesus vilja utan deras egen vilja och världens vilja som de har anammat och följt. Guds/Jesus vilja är inte världens (Satans) vilja.

”Inte alla som säger Herre, herre till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. På den dagen skall många säga till mig: Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn här- ifrån, ni ondskans hantlangare! (Matt. 7:21-23).

Det finns inga br akyrkor och Jesus/Gud har inte bett någon av de som är troende på honom att starta några kyrkor eller samfund.

Kyrkor (samfund) är ett MÄNNISKOVERK där enskilda människor får en chans att höja sig över Gud/Jesus och över Guds/Jesus Ande och att sätta dagordningen.

Guds/Jesus Ande går dit den vill och inte till någon kyrka eller till något samfund där Guds/Jesus Ande skall tuktas. Det går inte att TUKTA Guds/Jesus Ande i något som kallas för kyrkor eller samfund för Guds/Jesus Ande dör när den tvingas att acceptera människoläror och människoverk. 

Av den anledningen så har vi alla dessa ”DÖDA” kyrkor och samfund  som går runt på att vara världen och världens människor till lags men som medlemmarna i dessa kyrkor (samfund) gör konstgjord andning på gång efter annan och försöker att få liv i genom att bjuda in orena andar som till det yttre ser ut att vara SNÄLLA men som kommer från Satan och hans anhängare.

Alla människors lika värde inför Gud/Jesus och alla religioners (gudar, dess utövares) lika värde inför Gud/Jesus och så betyder frälsningen till Jesus ingenting. 

Kommentarer

Postat av: Lite

Publicerad 2018-11-13 00:55:41

Glädjande att Du hittat pennan!

Svar: Det är glädjande också för mig. Kanske den låg på ett ställe där jag inte trodde att den skulle ligga.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M

Publicerad 2018-11-13 22:09:19

Instämmer!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik