Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Allas lika värde inför Gud/Jesus

Publicerad 2018-11-13 03:20:38 i Jesus,

Om alla människor oavsett vad de tror och oavsett vad de gör har ett lika värde inför Gud/Jesus vad kom det sig då att Gud sände Jesus (sig själv) till jorden för att dö en plågsam död på KORSET?

Om alla människor är finemang för Gud (exemplariska/fantastiska) så hade han inte behövt skicka Jesus till jorden efter att hans utvalda folk (judarna) hade vänt honom ryggen och brutit det förbund som de hade med honom vilket de gjorde kollektivt.

Har Gud/Jesus förändrats med tiden?

Vad kom det sig att inte Gud/Jesus skonade alla oskyldiga barn och kvinnor i det gamla testamentet (de tillhörde hans utvalda folk) under ökenvandringen om han älskade dem eller borde ha älskat dem? De var ju oskyldiga!! Tänk på alla de små och oskyldiga barnen som råkade ut för Guds/Jesus vrede och som han tillsammans med sina föräldrar utplånade.

Alla människors lika värde inför Gud/Jesus och alla religioner (dess utövares lika värde inför Gud Jesus) skulle betyda att frälsningen till Jesus/Gud inte betyder något.

Ändock så betyder det något för alla som tror på honom och som känner och vet skillnaden när de har kommit till tro och som inte har kastat bort honom. Jesus är vägen, sanningen och livet och utan Sanningen (Jesus) finns det ingen kärlek att tala om.

Kärlek utan sanning finns inte i Guds/Jesus rike men det finns i de falska kristnas rike för att de går framåt på grund av en falsk kärlek som de delar med Satan som är deras herre och som de har anslutit sig till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik