Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kollektivismen inom Satans kyrkor och samfund

Publicerad 2018-05-17 19:52:00 i Religion,

När människor som kallar sig för kristna/frälsta/pånyttfödda i Jesus inte vill stå upp för Jesus eller i värsta fall inte har blivit kallade (utvalda) av honom så söker de sig till likasinnade inom kyrkorna och samfunden. De går samman kollektivt och tror att de kan rättfärdiga sig kollektivt (TILLSAMMANS ÄR VI STARKA och ju fler vi blir desto starkare är vi!!) inför Gud/Jesus.

Kyrkorna fungerar som vilka politiska partier eller rörelser som helst och för vilka medlemsantalet är det viktigaste. Ju fler som är beredda att ge av sin tid och sina pengar till kyrkorna och samfunden (till det politiska partiet/rörelsen), desto bättre för dem. Då kan de växa och starta nya verksamheter i syfte att få in ännu fler (locka in ännu fler) till sina BYGGNADER som idag har stora smörgåsbord med allehanda aktiviteter och verksamheter för alla smaker och alla behov just av denna anledningen.

Alla dessa aktiviteter (verksamheter) syftar dessvärre till att nära människors köttsliga behov av gemenskap och sysselsättning och inte deras EVENTUELLA behov av Jesus (ett behov som få inom kyrkorna verkar ha) för hade de haft ett behov av Jesus (av att närma sig Herren Jesus Kristus och att vilja vandra med honom) så hade de aldrig befunnit sig inom dessa kyrkors väggar utan flytt bort från dem för länge sedan eftersom de inte vandrar med Jesus utan med världen och Satan. Jesus hatar dagens kyrkor som använder sig av hans namn men som står upp för ”EN ANNAN JESUS” och ett ”ANNAT EVANGELIUM” (för ett falskt kärleksbudskap som tilltalar världen och världens människor)

Om de som söker sig till kyrkorna tror på Jesus (om de är frälsta eller ofrälsta) eller om de tror på något annat spelar ingen roll för kyrkornas ledarskap eller för dem som har varit i kyrkorna längre eller under mycket lång tid. De kan vara TREVLIGA och SNÄLLA ändå (resonerar man) och de kanske är beredda att ställa upp med både sin tid och sina pengar förr eller senare så att kyrkorna kan växa.

Att de många gånger kan vara eller är trevliga och snälla kan inte förnekas (DET KAN JU VEM SOM HELST AV VÄRLDENS BARN VARA OCH ÄR) men nog är det märkligt att så många ofrälsta trivs så bra i kyrkorna samtidigt som de som påstår att de är frälsta och vandrar med Jesus (påstår att de är pånyttfödda i Kristus) trivs med att bjuda in dem och ha dem där med tanke på att anden i världen (som de ofrälsta drivs av/den antikristliga anden som bibeln talar om) är en ande som enligt Jesus/apostlarna och bibeln är en ande som är motståndare till Gud/till Jesus och DÄRFÖR i och med det är motståndare till de sant troende på honom.

Att pröva andarna vilket bibeln uppmanar de troende till att göra är något som Satans kyrkor och samfund struntar fullkomligt i och därför har Satan lyckats att flytta fram sina positioner inom kyrkorna via de ofrälsta som de som påstår sig vara frälsta och pånyttfödda i Kristus, bjuder in och som de tror/hoppas på att de kan frälsa in till kyrkan (förr eller senare) när de har närt deras kött tillräckligt länge genom matlagningskurser, stick och virkcafeér, gemenskapsträffar, språkstudier (SFI), musikaftnar, pengabidrag, allmosor etcetera etcetera. KYRKORNA STINKER!

Då blir de en del av ett större kollektiv (kyrkan) som följer kyrkan/kyrkorna/världen och Satan och inte Jesus. Detta gynnar inte Jesus/Gud och Guds rike (Guds rikes utbredande) utan Satan och Satans rike (Satans rikes utbredande)!! Ingen kan bli SANT frälst in till en kyrka/till kyrkorna (eller till någon människa/ett religiöst ledarskap) men det kallas för frälsning om någon tar emot Jesus i en kyrka och då kanske av ren tacksamhetsskuld till kyrkan. För att den/kyrkan (de inom kyrkorna) har ställt upp så mycket för personen/personerna i fråga så att de tänker tids nog att nu är det dags att BLI FRÄLST (frälst in till kyrkan som har varit så SNÄLL).

Vad i hela fridens namn är det ni Satans lakejer (kyrkor och samfund) sysslar med (jag vet att många av er läser min blogg) genom er strävan att få in så många som möjligt till kyrkorna SOM NI SEDAN HAR MAGE ATT KALLA FÖR KRISTI KROPP vilket är ett enda stort hån mot Jesus/Gud? Att få in så många som möjligt (allt, alla och vem som helst som gillar att sjunga körsång, äta bullar och dricka gratis kaffe, få social samvaro) för att trygga kollektivet (få det att växa) är inte Jesus/Guds väg. Det är Satans väg.

Guds väg är avskiljande från världen, från världens ande/från den antikristliga anden som är motståndare till Gud/Jesus även om den verkar snäll vilket ni som har biblar och har läst dessa borde veta. Guds väg är inte ett inkluderande av allt och av alla. Men vi måste väl vara snälla mot världen, världens människor och mot Satan (som är herre över världen och över majoriteten av mänskligheten) säger ni. De kan ju bli frälsta!! Så även Satan i bästa fall!

Kan inte hela världen bli frälst så att vi alla blir som en enda stor och lycklig familj? Vore det inte underbart? Om det är detta, att så kommer att ske, som ni kan läsa om i era biblar så undrar jag vad ni har för biblar? Har ni läst Uppenbarelseboken som utspelar sig framför våra ögon idag? Kanske ni har läst det gamla testamentet där Gud/Jesus redan då talar om ett folk (det utvalda folket som på den tiden var judarna som folk) men som idag i det nya förbundet (i det nya testamentet) är alla troende på Jesus/Gud. Alltså inte längre varenda jude och då på grund av biologisk härkomst.

Han har aldrig talat om alla människor eller om att allt och alla är utvalda AV HONOM. De kan mycket väl vara utvalda av andra herrar (avgudar/demoner) eller människor som de tror på (jag menar inte att de är mindre värda som människor) men inte av HAN som VI HAR SOM HERRE OCH SOM VI TROR PÅ OCH SOM ÄR HERREN JESUS KRISTUS) vilket är vad Satans kyrkor och samfund talar om idag för att kunna mana fram sin Herre, Antikrist och Satan som de flesta som kallar sig kristna en dag kommer att springa benen av sig för liksom alla ofrälsta (människor som tror på diverse olika religioner och läror) för att de drivs av samma ande, den Antikristliga anden, och av Satan vilket innebär att de kommer att göra gemensam sak, gå ihop.

De har redan gått ihop och de samarbetar och kompromissar för fullt och överallt.

Vad jag talar om kallas med ett finare ord för EKUMENIK men inom de kristna kretsarna kallas det för kärlek och tolerans. Vi måste vara toleranta och kärleksfulla mot alla Satans religioner och läror och mot allt och alla. ALLAS LIKA VÄRDE OCH DÅ INOM KYRKORNA OCH SAMFUNDEN (frälsta som ofrälsta har ett lika värde för den Herre vi tror på)!, ALLA GUDARS/GURURS LIKA VÄRDE!! VISST ÄR GUD/JESUS LIKA MYCKET VÄRD SOM SATAN OCH HANS HANTLANGARE?

Som relativt nyfrälst så vill man inte tro att Satan har människor som arbetar för honom inom kyrkorna och samfunden. Man vill tro att det är där man kan få gemenskap med andra som har blivit frälsta till Jesus (oavsett om de varit det en längre eller kortare tid) och som vill följa honom även om ingen lyckas exemplariskt med det (jag har själv misslyckats på olika sätt och många gånger) men som i alla fall har en strävan att göra det.

Det är inget som faller en in att tro fram tills att det uppenbaras mer eller mindre tydligt att Satan via sitt folk i kyrkorna lägger ut snaror som de önskar att de nyfrälsta skall falla i så att de blir som dem. Så att de går in på den ekumeniska banan och anammar ett annat evangelium och en annan Jesus och som gör allt för detta för att deras kyrkor/kyrkorna skall kunna växa.

Att nyfrälsta skall kunna växa till i helgelse och i tro på den sanna Jesus och på det sanna evangeliet och ha Jesus som Herre och ledsagare, vara drivna av Guds/Jesus Ande efter att tidigare och innan de blev frälsta ha varit drivna av världens ande (och lämnat gamla beteenden och inte så sällan någon form av missbruk), är något som dessa Satans hantlangare tillsammans med världens ofrälsta barn (som de glatt bjuder in till sina kyrkor) gör allt för att motverka.

De hatar Jesus Ande för de har inte själva Jesus Ande (även om de en gång hade det men sedan valde att vandra på den breda vägen med sina kyrkor och efter det på ett naturligt sätt med världen, världens människor och ytterst sett med Satan, den antikristliga anden, vilket har lett till att de inte längre kan höra Jesus/Gud tala till dem) och när de ser Jesus/Guds Ande i ett frälst barn så önskar de bara att förstöra Guds/Jesus verk även om de inte är medvetna om det och de tar världens barn till hjälp för att göra det.

Det betyder att vi som vill vandra med Jesus även om vi faller sällan eller ofta (inte lyckas leva upp till Guds Jesus standard) har dubbla fiender och det är de som påstår sig vara frälsta till Jesus (de befinner sig i kyrkorna) och de som är världens barn (de ofrälsta). De arbetar idag tillsammans men det är inget de som påstår sig vara frälsta till Jesus (pånyttfödda i Kristus och som befinner sig i kyrkorna) varken erkänner eller vill förstå (det värsta är att de kan förstå!!) för de har blivit så hjärntvättade av sina kyrkor och samfund så att de saknar total urskilljningsförmåga/gåvan att kunna skilja mellan andar. De gör vad deras kyrkor säger till dem att göra för att bli populära och för att få in så många som möjligt i sina kyrkor.

Dessa människor (de kyrkokristna) är så skadliga för ett nyfrälst barn (en bebis/en nyfödd i Kristus) så att de kan få den att lämna Jesus/tron för att vandra tillbaka ut i världen igen. Tillbaka till det den lämnat som kan vara allt möjligt som beteende och diverse missbruk (avgudadyrkan, att gå tillbaka till att älska något mer är GUD/JESUS som frälste den bort från detta) och det vidrigaste av allt är att de njuter av det. De njuter när ett nyfrälst barn faller även om det är de själva som har bidragit till dens fall. Då påstår de sig vilja hjälpa den.

Läs mer om sociopater och psykopater i kyrkorna här:

http://experimentlandet.blogg.se/2018/may/sociopater-och-psykopater-i-kyrkorna.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik