Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Bibeltroende församlingar/kyrkor

Publicerad 2018-05-14 23:34:00 i Religion,

Hur många gånger har man som troende på Jesus inte fått höra att gå till en kyrka/församling  eller allra helst till en BIBELTROENDE kyrka/församling så får du gemenskap med andra som tror på honom och på bibeln.

Ingen församling eller kyrka säger rent ut att den inte är bibeltroende och det finns ju en anledning till det för vad vore en församling/kyrka utan bibeln och utan att vara bibeltroende och ännu värre vad vore en kyrka/en församling utan Jesus?

Som frälsta till Herren Jesus Kristus så tror vi förstås på hans ord som står i bibeln men att vända och vrida på texterna (VILKET ÄR NÅGOT SOM UPPMUNTRAS INOM DE FALSKA KYRKORNA OCH SAMFUNDEN) och att på ett smidigt sätt anpassa dem till världen (världens människor så att de blir glada och nöjda och känner sig bekväma) som är fiende till Gud/Jesus eller till de doktriner och läror som de olika kyrkorna (vilka vandrar med världen och med Satan/de ofrälsta) står upp för och som ”vrid och vrängarna” i fråga har valt att tillhöra, innebär inte att vara frälst till Jesus.

Det innebär att stå upp för ett annat evangelium och en annan Jesus och bibeln säger uttryckligen att de som gör så är under FÖRBANNELSE:

Det förundrar mig att I så hastigt avfallen från honom, som har kallat eder till att vara i Kristi nåd, och vänden eder till ett nytt evangelium.Likväl är detta icke något annat »evangelium»; det är allenast så,att några finnas som vålla förvirring bland eder och vilja förvända Kristi evangelium. Men om någon,vore det ock vi själva eller en ängel från himmelen,förkunnar evangelium i strid mot vad vi hava förkunnat för eder,så vare han förbannad.Ja, såsom vi förut hava sagt,så säger jag nu åter: Om någon förkunnar evangelium för eder i strid mot vad I haven undfått,så vare han förbannad (Gal.6-9)

Trots detta så uppmanas de nyfrälsta och alla andra (vem som helst, kom som du är och tro vad du vill!!) att gå till kyrkorna och ta del av deras aktiviteter och att ställa upp för kyrkan.

För ”ALLA ANDRA” (de ofrälsta) är det inget större problem för för dem spelar det ingen roll om det är till en fotbollsklubb, en schackklubb, en golfklubb eller något politiskt parti som de går till och som bjuder in dem för att de skall få ta del av en massa gratis aktiviteter, gratis kaffe och bulle och kanske till och med mat och annat men för nyfrälsta Guds barn är det förödande att gå till dessa Satans kyrkor och samfund för de blir skadade där och det kan gå så långt som till att de förlorar sin tro.

Guds Ande (som nyfrälsta barn till Jesus drivs av) och världens ande som de ofrälsta drivs av oavsett vilka de är eller var de kommer ifrån eller vart de är på väg eller vad de tycker, tänker eller tror, är vitt skilda andar och bibeln talar så tydligt om detta och om avskiljande från världen (OM ATT GUDS BARN ÄR UTKALLADE FRÅN VÄRLDEN = ECCLESIA) och inte om ett inkluderande av världen (av världens barn) och av allt och alla.

Missförstå mig nu inte. Jag talar inte om att vi som troende skall sluta att bry oss om de nära och kära för visst är det så att många av oss har ofrälsta familjemedlemmar eller släktingar (en del har inga i familjen som är frälsta) som vi på ett ”naturligt” sätt bryr oss om och självklart skall vi ta hand om dem och hjälpa dem utifrån den förmåga vi har samtidigt som vi givetvis ber för dem om att JESUS/GUD skall kalla dem till frälsning men att så länge de är ofrälsta bjuda in dem till möten tillsammans med Guds barn (de som har blivit frälsta) är lika med att bjuda in Satan på Guds territorium.

Det är till att ge den antikristliga anden/världens ande/Satans ande fritt spelrum även om det handlar om mycket ”snälla” människor.

Att inte kunna se eller vilja se att det är i den andliga världen (på ett andligt plan) som allt utspelar sig innan det når det världsliga planet är lika med att vara totalt blind för Sanningen som är Jesus och det är tyvärr vad de flesta kyrkokristna (Satans hantlangare) är. De bjuder idag in kreti och pleti (från hela vida världen) som efter att de har fått gratis kaffe och bullar (smörgåsar), mat, trevliga och nyttiga aktiviteter i kyrkorna (hjälp med att få sina asylansökningar godkända hos migrationsverket etcetera och bostäder och annat) tycker att de ”kristna” är såååå jätte trevliga och såååå snälla för att de, dessa kyrkokristna, ställer upp på att nära deras kött (deras köttsliga och världsliga natur) vad än det kan handla om och vad än de kan få ut i fom av nytta av det.    

Men vad händer om man bjuder in världens ande, Satans ande, den ande som är motståndare till JESUS/GUD bland dem som Jesus/Gud har kallat in till SITT RIKE (de utvalda till frälsning) och är sådana kyrkor och församlingar verkligen Bibeltroende? Är de troende på Jesus eller VEM ÄR DE TROENDE PÅ? Går det att blanda Guds sanningar med Satans lögner eller att blanda Guds barn med Satans barn i det som bibeln kallar KRISTI KROPP? Vad blir det för en slags kropp om man gör så?

 

Är inte det samma sak som att bjuda in en bakteriehärd till en fysisk kropp så att denna kropp sedan blir fylld med bakterier som förr eller senare leder till en fysisk död för kroppen? Vad händer på det andliga planet om man gör samma sak och vad var det egentligen Jesus ville tala om genom att jämföra Kristi kropp med en fysisk kropp betående av ett huvud (han är huvudet), armar, ben, fötter och diverse olika lemmar som alla arbetar gemensamt i en enda riktning? SOM ARBETAR GEMENSAMT FÖR ”ENHET” I ANDEN!! FÖR ENHET I JESUS!! I GUD!!

Ett ben kan i en fysisk kropp fungera bra (jättebra) men det andra benet kanske fungerar dåligt och armarna (båda två) kan funka hyffsat (eller bara en arm) men fötterna eller den ena foten kanske fungerar dåligt men resultatet (när lemmarna arbetar i olika riktingar) leder till en HANDIKAPPAD kropp om inte alla lemmar (inklusive syn, hörsel, smaksinne etcetera) fungerar som de skall och samarbetar med varandra.  

Att ha ett intresse för bibeln är inte samma sak som att vara frälst till Jesus för Jesus talar till sina barn personligen i första hand och sedan kan de gå och titta i sin bibel om det tilltalet stämmer med vad bibeln lär. Jesus kommer alltså i första hand och bibeln i andra hand men de kyrkokristna som inte får några tilltal från Jesus personligen (då de har valt att vandra på den breda vägen som leder till Helvetet) och som istället väljer att följa en bok mer eller mindre slaviskt för att de tjänar något på att kalla sig ”kristna” samtidigt som de gärna skryter med hur mycket de kan gällande bibeln och hänvisar till olika bibelcitat som de kan svänga runt med utan att ens fatta vad de betyder, förstår inte vad Jesus talar om.

De kan inte förstå för de vandrar inte med Jesus längre (och det är deras eget val) även om de en gång fick vara med om någon fantastisk frälsningsupplevelse som de fortfarande livnär sig på och som de berättar om för allt och för alla för att de skall ansluta sig till deras kyrkor. De vandrar (har valt att vandra) med världen (världens barn) och med Satan och de ingår i samarbeten (sluter förbund) med världen (världens barn) och med Satan själv. De är dagens fariseeér och skriftlärda men tycker precis som dessa attt de gör allt rätt..

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-05-15 12:30:20

Hej. Intressant blogg. Jag har gått dom senaste dagarna i funderingar kring att läsa bibeln. Men jag vill gärna läsa en version som inte har manipulerats. Kan du ge mig ett bra tips om var jag kan hitta en sådan version.
Mvh Martin

Svar: Hej!Själv läser jag bibeln 1917 men den nya Reformationsbibeln skall också efter vad jag har hört vara bra. Den finns att hitta på nätet.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jonas

Publicerad 2018-05-17 12:49:48

Hej, tack för en bra blogg!
Kan rekommendera broder Justin på " LucasLabradorX ", vars budskap går i samklang på flera plan. Mvh, Jonas

Svar: Hej och tack för uppmuntran!Jag har lagt in ganska många videos av Justin på bloggen och känner väl till honom. Det verkar vara fler och fler som hittar till hans hemsida och det är positivt för i kyrkorna och samfunden finns ingen andlig mat för Guds barn. Bara en massa pajasar som kallar sig präster och pastorer som försöker att överglänsa varandra i sin kärlek till världen och till Satan.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Gorm

Publicerad 2018-05-17 16:32:46

Anonym

Den fina inställningen du har till Bibeln bådar gott för framtiden.
Reformationsbibeln som rekommenderas är det bästa som hänt Sverige under senaste tiden.
Bo Haglund Borås, som har översatt den tillsammans med flera medarbetare har gjort ett fantasktiskt arbete och lyckats över förväntan tycker jag. Den skiljer sig mycket från den nya 2000 bibeln. Om du har möjlighet så läs och jämför med Engelska King James version så får du en god grund för dina studier. Du skall veta att läsa vissa Biblar är kontroversiellt av Kyrkan. Ref.bibeln finns på webben.
När du börjar läsa Bibeln, så ha klart för dig att inte argumentera med någon om det är något du inte är med på eller förstår första gången du läser det. Lyssna på vad andra säger men försök aldrig tala om "hur det är" för det kanske inte är så. Det finns bara en Bibel och det är den "DU" läser.
Hoppas du hör av dig med erfarenheter hur det går.
Önskar
Gorm

Postat av: Gorm

Publicerad 2018-05-17 17:19:46

Jonas
Det är så glädjande att det finns fler som har förstått vilken kraft det finns i "Justins" videor på YouTube.
Ett av hans stora argument är att se till grunderna för vad som "faktiskt" är Bibelns uppdrag till oss troende. Det vill säga Bibeln som förmedlare av kunskap. Att komma till insikt om vad Jesu Kristi gärning betyder för oss som enskilda när vi insett vilka syndare vi är, det är vad Justine betonar för oss. Han belyser på ett konkret sätt vad ordet kallad betyder i sammanhanget för oss lärjungar. (Hans videor är ju inte till för hans inkomst eller tittarsiffror.)
Det är ju viktigt att veta vem Bibeln är skriven för. Det finns så många infallsvinklar på vad Bibeln säger så det är överkurs att tala om här, och vi får inte glömma att Justin är en äldre man och har erfarenhet i många frågor som de flesta ej når fram till under lång tid. Bibeln är skriven för de troende, och de som känner att den hör till deras liv och behov. När man hör någon ta ställning emot storkyrkorna och andra avarter av religion som Justin gör med besked är det lätt att finna fel och brister hos honom, men sanningen är ofta svår att höra. I Bibeln kan vi läsa följande om rangordningen i församlingen :
Gud - Jesus - Mannen - Kvinnan. Detta är bara ett exempel, och om man för det på tal så lämnar de flesta snabbt kyrkorummet. Modern terminologi säger : Hen - Hen - Hen - Hen :-))
Skall vi välja det skrivna eller det önskade.......... eller ?
Det finns förklaringar till det mesta för den troende, men det tillhör inte de som ej är insatta i Bibeln att fälla omdömen.
Mvh
Gorm

Postat av: gorm

Publicerad 2018-05-18 19:56:13

Felskrivning.

Den nya reformationsbibeln har getts ut av Bo Hagstedt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik