Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det kontantlösa samhället och satans synagogas makt över människor

Publicerad 2018-03-11 19:49:53 i Satans synagoga,

“När en regering är beroende av bankirer för att få pengar, är det dessa och inte regeringens ledare som kontrollerar situationen, eftersom handen som ger är överordnad handen som tar. Pengar har inget fosterland, finansiärer är utan patriotism och anständighet. Deras enda syfte är vinst. (Napoleon 1815).

De första bankirerna var guldsmeder som började förvara guld åt sina kunder. Kunderna fick i gengäld kvitton och dessa kvitton använde de när de ville hämta ut sitt guld. Snart kom någon fram till att det var lättare att börja använda kvitton som betalningsmedel istället för att springa fram och tillbaka till smeden så fort något behövde köpas.

Smederna började så småningom att skriva ut fler kvitton än vad som täcktes av mängden guld som de hade fått att förfoga över. Det kunde de göra för att bara en liten del av kvittoinnehavarna dök upp samtidigt för att få sitt guld.

Dagens bankverksamhet bygger på denna modell och därför är de (bankerna) livrädda för att en bankrusning skall ske och att alla vill hämta ut sina pengar samtidigt.

Bankerna kan låna ut en massa pengar (trycka upp pengar/kvitton från tomma intet) som inte är bankernas eller bankirernas (bankägarnas) pengar utan BANKKUNDERNAS PENGAR.

Bankkunder som tar lån (det är många) lånar med andra ord pengar från andra bankkunder och inte från några snälla och godhjärtade banker (bankirer) vilka dessutom har rätt att ta ränta på de utlånade pengarna (luftpengarna) vilket borde vara kriminellt att göra då det är andras pengar de lånar ut och inte sina egna.

Privatpersoner som har pengar på banken/bankerna kan inte låna ut de pengar de har där (så länge de finns där) och sedan kräva ränta om de så skulle vilja det men det kan däremot bankerna det vill säga de som äger och styr bankerna.

I den tidiga ”kristna” världen (bland kristna) var det en skam att låna ut pengar och ta ränta (det var rent av förbjudet) men så var inte fallet när det gällde judarna. De hade inga problem med att ta ränta av ICKE JUDAR och på den vägen har det fortsatt.

Därför är det judarna (de falska judarna) som idag äger, styr/kontrollerar i stort sett alla riksbanker i världen och vars agenda går ut på att ta kontroll över alla länder/alla människor via den ekonomiska makten.

Den/de som äger, styr och kontrollerar pengarna (ekonomin) kan även styra och kontrollera alla andra institutioner och allt som ryms inom ett samhälle och det är vad dessa judar gör. De hotar med repressalier om någon vågar säga ett ord om deras kriminella beteende.  

Demokrati, politiska partier, åsiktsfrihet, religionsfrihet, mänskliga rättigheter i all ära men tyvärr är allt detta underordnat dem som äger, styr och kontrollerar människorna via penningens makt och detta kan vilken vaken människa som helst se idag.   

I ett normalt samhälle, i normala samhällen, borde alla som titulerar sig ekonomer, nationalekonomer (professorer i ekonomi etcetera) och som påstår sig ha koll på läget för länge sedan skrikit att kejsaren är naken men så sker inte eftersom dessa betalas av dem som äger, styr och kontrollerar pengarna/bankerna och dem.

De har låtit sig köpas av dessa Satansdyrkare (de falska judarna) och är skräckslagna för vad som skulle kunna hända dem om de berättade sanningen. Hur går det då med familjen, med huset, karriären, med den framgång jag har nått på det ena eller andra sättet (skall jag och familjen, kanske hela släkten behöva gå till socialen för att kunna överleva?) resonerar dessa och väljer det tryggaste som är att stå fast i lögnen och inte bara det utan att också sprida lögner till andra.

Krediterna som finns på kontoinnehavarnas konton är bankernas SKULDER – dvs kontoinnehavarnas fordran på banken på kontanter.

Att bankerna försöker skapa det kontantlösa samhället beror på att då skrivs deras skulder av. Det kontantlösa samhället innebär en total skuldavskriving för bankerna. Bankerna (Satans synagoga) kan bara betala sina skulder till kontoinnehavarna i kontanter. Tas kontanterna bort slipper bankerna (Satans synagoga) med andra ord att betala sina skulder!

Pengar (överlevnad) i ett kontantlöst samhälle står alltid under bankernas och de giriga bankirernas fulla kontroll i och med att de aldrig lämnar banken, (ingen kan längre hämta ut papperspengar). Det innebär att människors frihet minimeras genom att de görs helt beroende av banken (av de som äger, styr och kontrollerar banken/bankerna, pengarna) för sin överlevnad. De görs beroende av ett fåtal makthungriga Satansdyrkare.

Den/de som opponerar sig mot bankerna och deras allierade (världens människor som tillhör Satan och som trivs med det) kan med en knapptryckning stängas av vilket innebär att den inte kan köpa eller sälja längre.

Detta är vad vilddjurets märke som det står om i Uppenbarelseboken handlar om och det är få som kallar sig kristna som kommer att vägra att ta emot vilddjurets märke.

Faktum är att de flesta som kallar sig kristna redan har gjort det (tagit emot vilddjurets märke) i både tanke och i handling (tanke är lika med tankar och handling är lika med att handla) genom att stå upp för en satanisk stat, staten Israel, och genom att på olika sätt via teknologi (de nyaste mobiltelefonerna, facebook med mera), ekumenik, en
falsk enhet med allt och med alla religioner, läror, och genom att stå upp för villoläror.

De har redan tagit vilddjurets märke och arbetar idag för att Satans rike skall kunna breda ut sig men intalar sig att de har Gud/Jesus med sig när de gör alla sina goda gärningar i kraft av sitt kött och genom sin vilja samt uppbackade av Satans kyrkor.

De vill tro att det kommer en dag när de tvingas stå i ett led och någon frågar dem, hej där, vill du ta emot märket eller vill du inte det? Något sådant kommer inte att ske och de (dessa falska kristna) kommer inte heller att bli uppryckta innan vedermödan vilket många av deras präster och pastorer har itutat dem för att de skall stå upp för deras skökoväsenden och för dem. 

De som ställer upp på att låta banker och ogudaktiga bankirer (dem som de har lyckats snärja) bli herrar i deras liv, säger ja till mammon och nej till Gud. Det går inte att välja både Gud och mammon eller att vara beroende av mammon samtidigt som man vill ha en nära kontakt med Gud.

“Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vid den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon” (Matt. 6:24).

Kommentarer

Postat av: @rostaratt

Publicerad 2018-03-28 09:33:12

Onoff-topic.
http://kontantuppropet.nu/uppropet/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik