Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Skam den som ger sig!

Publicerad 2018-06-07 21:50:00 i Satans synagoga,

Och så får man då höra att 9000 Afghanska män (ett fåtal kvinnor) varav majoriteten cirka 80% har ljugit om sin ålder och fömodligen om det mesta (vilket de flesta av alla dem som vill ha ett bättre ekonomiskt liv i Sverige brukar göra oavsett var de kommer ifrån), har rätt att få stanna i Sverige och bli försörjda med svenska skattemedel och det trots att det inte ens pågår eller har pågått något krig i Afghanistan under många år.

Deras asylsökningar har avslagits gång på gång av migrationsverket som har menat på att de saknar skäl till att få stanna i Sverige. Att man vill ha ett bättre liv eller rättare sagt en bättre ekonomi har inte setts som att de har laglig rätt att få stanna i Sverige (därav avslagen på deras asylansökningar) och det finns kanske en anledning till att det är så.

Om det hade varit totalt öppna gränser (vilket det tragiskt nog verkar vara i Sverige numera) så hade nästan vem som helst (från vilket ”fattigt” land som helst) kunnat skramla ihop till en enkelbiljett (ge flyktingsmugglare pengar) för att vid ankomst till Sverige kunna åtnjuta ”ALL INKLUSIVE” på livstid och på Sveriges skattebetalares bekostnad.

Att idag som familj eller som en hel släkt i något mellanöstern land eller i Afrika etcetera kunna få ihop så mycket pengar (flera hundra tusen kronor) så att alla kan åka samtidigt är oftast inte möjligt så därför skickar man ankare/ankarbarn/så kallade ensamkommande barn som inte har några problem med att kalla sig barn/småttingar även om de är i 30-40 årsåldern eller mer.

Bildresultat för bilder på ensamkommande flyktigbarn

Bild på några av "barnen"

Det finns 3,5 miljarder ”fattiga” människor i världen (utspridda i olika länder) och hur många av dem skulle tacka nej till att, som det ser ut idag, komma till Sverige och få allt gratis här (boende, mat, språkstudier, studier på gymnasie och på högskolenivå, gratis sjukvård och tandvård med mera med mera) och bli behandlade med silkesvantar av det svenska samhället (staten), av Satans kyrkor och samfund och av alla de organisationer som arbetar för massinvandring och mångkultur trots att Sverige som land inte ens kan ta hand om sina egna fattiga?

Man blir rent ut sagt bestört över hur det ser ut i detta land (Sverige) och över hur naiva och dumma i huvudet svenskarna är som inte förstår att när man släpper in alla dessa ”fattiga” och nödlidande människor (de påstår att de är fattiga och nödlidande men vill inte bo i de städer/i de områden där de blir placerade och de gillar inte maten de serveras och de får för dåligt med pengar) från när och fjärran som trots sin fattigdom och nöd tydligen har haft råd att åka ända till Sverige och som när de väl har fått sina uppehållstillstånd (permanenta uppehållstillstånd) börjar kämpa för att få hit familjen/släkten till landet (som de besöker titt som tätt och utan problem) för att även de skall kunna åtnjuta ”ALL INKLUSIVE”, så har man begått ett stort fel.

Detta är tabu att prata om i Sverige för vi måste ju lita på alla människor även om de ljuger så att de tror sig själva. De har inget att förlora på att ljuga utan de har allt att vinna. Satans kristna (vilket är det värsta) i kyrkorna och i samfunden köper deras lögnhistorier med hull och hår och de är så tacksamma när parasiterna/lycksökarna söker upp deras kyrkor (eller dem PERSONLIGEN) så att de får en chans att HJÄLPA. Kanske de kan bli framtida medlemmar (de kanske låter döpa sig in till deras kyrkor) i deras Satans fångstredskap som de omhuldar.

De 9000 Afghanska flykting”barnen” (cirka 80% av dem var vuxna vid ankomsten till Sverige) som idag kan söka asyl på nytt (trots flera avslag från migrationsverket) kom inte till Sverige igår eller för några månader sedan eller för ett år sedan utan de kom till Sverige 2015.

Man kan ju fråga sig var alla dessa som har saknat och som fortfarande saknar skyddsskäl (inte har rätt att vara i Sverige) har hållit hus som illegala invandrare i Sverige (vad har de gjort/sysslat med under dessa cirka tre åren de har varit i Sverige?) förutom att de har suttit helt öppet på bland annat medborgarplatsen i Stockholm och ”demonstrerat” liksom de har demonstrerat i andra städer (på andra platser) tillsammans med företrädare för organisationer/rörelser som stöds och betalas av Satans synagoga?  

Av de som kallar sig judar men som inte är några judar utan en Satans synagoga (de falska judarna ÄGER och styr Sverige samt resten av världen/Sverige är ett experimentland för dessa Satans lakejer, och de vill ha massinvandring och mångkultur i Sverige men inte i sitt eget land Israel) och som idag ger massvis med bidrag till mängder av rörelser och organisationer för att Sverige skall gå under som land och svenskarna gå under som folk.

Så vad kan man säga annat än skam den som ger sig och att det går finfint att livnära sig som illegal invandrare i Sverige (under flera års tid) vilket inger hopp hos många som ännu inte har kommit hit men som tänker att vad bra om också jag kan komma till landet som flyter av guld och honung och där jag kan få en utbildning (en gymnasieutbildning är det nu man skall ge dessa inkräktande förvuxna barn/män i först hand och som har ljugit sig både gröna och blå för migrationsverket), och sedan en räkmacka in på arbetsmarknaden samt alla bidrag som finns att uppbåda.

Efter det så är det dags att få hit familjen (frun/mannen/barnen/föräldrarna) som befinner sig i hemlandet och i bästa fall hela tjocka släkten och då som anhöriginvandrare. För inte vill väl Sverige (Sveriges befolkning) splittra och söndra familjer? Sverige (Sveriges skattebetalare) måste se till så att familjen kan återförenas i Sverige. Vad är det annat än ren ondska att inte ställa upp på det?

Det viktigaste är att det finns starka grupper som talar för ens sak. Vad vore de Afghanska lycksökarna (som fått avslag på sina asylansökningar inte bara en gång utan flera gånger) utan alla organisationer/rörelser/kyrkor och samfund/Sveriges sataniska råd som kallar sig för Sveriges ”kristna” råd, läs mitt föregående inlägg) som har stöttat och arbetat för dem och deras SAK?

Att det finns många tusentals fattigpensionärer i Sverige vilka har arbetat sedan de kanske var runt cirka fjorton till femton år och som har betalat skatt till samhället/staten men som inte har några röster (mediaröster, rörelser eller organisationer bakom sig som till exempel rörelsen ”Vi står inte ut”) som kan föra deras talan och de därför tvingas till hemlöshet (de kan inte betala sina hyror när nyrenoveringar eller dylikt som de inte kan styra över sker) om de inte har barn eller anhöriga de kan bo hos, är väl inget som Satans kyrkokristna bryr sig om.

De söker väl inte upp alla dessa fattigpensionärer och erbjuder dem HJÄLP trots att de är medvetna om att som dessa fattigpensionärer tvingas leva idag så kommer även de en gång att få leva fast på ännu mindre pengar om de inte har sparade pengar på banken eller kan sälja någon fastighet/bostad eller dylikt eller har slagit sig i slang med någon arab eller neger som kan försörja dem vilket knappast är troligt.

Då (den dagen) kommer det att vara försent för dem för bankerna har rätt att konfiskera deras tillgångar precis som staten idag har rätt att konfiskera deras överflödiga bostäder (bostäder de inte bor permanent i såsom fritidshus/semesterhus) och att ge dem till de/invandrarna som mest behöver dem.

Det finns redan en lag på det men än så länge så länge har man inte behövt att sätta denna lagen i verk. Men vid en krissituation så kan denna lag träda i kraft för alla som har valt att komma till Sverige måste ju ha någonstans att bo.

Inte kan de (stackarna som har valt att komma till Sverige) övernatta under broar, i parker eller åka runt på bussar hela natten (vad skulle JUDE media/Satans synagoga säga då, har vi måhända misslyckats med vårt integrationsprojekt?) vilket många pensionärer idag gör för att de är för stolta för att be sina barn och anhöriga om hjälp. Av samhället/staten får de ingen hjälp alls utan de får skylla sig själva.

Som svenskar som har arbetat under hela sitt liv så skäms de och vill inte ligga barnen eller släkten till last men lycksökarna och parasiterna som har kommit till Sverige har inget att skämmas för eftersom ingen vet något om dem och de säger att det är synd om dem (de har flytt från krig men kan så fort de har fått ett uppehållstillstånd eller känner sig någorlunda trygga med att de kommer att få det, åka och besöka de krigshärdar de har flytt ifrån på semester) och drar den ena gråtvalsen efter den andra i syfte att kunna etablera sig i Sverige vilket Sveriges alla sociopater och psykopater inom politiken och inom kyrkorna och samfunden håller med om.

De håller med om att det är synd om dem utan att veta vilka de är och utan att känna dem. Det enda de kyrkokristna vill göra är att HJÄLPA, och HJÄLPA dessa parasiter och lögnhalsar till att bli frälsta in till deras kyrkor och samfund och många är de parasiter/lycksökare som idag konverterar (tar emot en kyrka/eller någon enskild hjälpare där) för att få stanna i Sverige och för att få fler förmåner, mer hjälp och mer allmosor. Kyrkorna och dess medlemmar STINKER!!!

Läs mer här om vad dårhuset Sverige prioriterar:

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/ja-till-ny-chans-f%c3%b6r-ensamkommande/ar-AAyllY4?li=BBqxCu3&ocid=AARDHP

Framför detta som handlar om pensionärer i Sverige:

https://nyhetsbyran.org/2018/04/10/sverige-har-flest-fattigpensionarer-i-norden/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik