Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Satans synagogas och dess lakejers värsta mardröm

Publicerad 2018-01-25 22:55:00 i Satans synagoga,

Den värsta mardrömmen för Satans synagoga och dess lakejer är inte att det uppstår ett regelrätt krig i Sverige med allt vad det innebär. De vet hur de skall kunna skydda sig själva (sina nära och kära), komma undan, och kan alltid hitta syndabockar som de kan skuldbelägga när allt har lagt sig.
 
Deras värsta mardröm är att bli avslöjade som de lögnare de är (att det är de som ligger bakom alla krig och konflikter som har varit och som de fortfarande ser till att skapa överallt i hela världen) och att de grupper (folkgrupper) som de tror att de har virat runt sitt lillfinger gör gemensam sak. Att de (dessa grupper) vänder sig mot dem istället för mot varandra (vilket de sedan århundraden tillbaka har gjort, grupp har stått mot grupp och ideologier mot ideologier) och därmed omkullkastar deras plan för världen och för världens människor.
 
Satans plan för världen.
 
Deras värsta mardröm är idag, i Sverige, invandrare vars länder de (Satans synagoga och deras lakejer) har slagit sönder och samman och som i Sverige säger sanningen om vad som har hänt i deras länder och som händer i Sverige men på ett annat sätt.
 
I Sverige som är ett experimentland för de falska judarna och deras synagoga (Satans synagoga) har man via hjärntvätt (indoktrinering) och experiment istället för att kriga, lyckats skapa ett underdånigt folk (dumsvenskar) som i princip ställer upp på vad som helst så länge de garanteras skådespel (bolibompa/underhållning för vuxna på TV) och bröd (ett gott liv) som i det gamla romarriket.
 
En etnisk svensk går det alltid att slå bort som rasist eller nazist (det hör till det normala idag och är något vi rasister/nazister har vant oss vid trots att vi varken är rasister eller nazister) eller som något annat om den står upp för sitt land och sitt folk, sin släkt eller sin familj men en människa med rötter i Palestina eller i Afrika, Syrien, Iran eller Irak etcetera och som ger hals och kämpar för Sverige där den bor (oavsett rötter) kan ju inte vara rasist eller nazist enligt den vanliga definitionen av vad det innebär.
 
Där blir det plötsligt problematiskt för Satans synagoga och dess lakejer och de känner sig på allvar riktigt hotade. Tänk om även invandrarna (lycksökarna) och inte endast rasistiska och nazistiska svenskar börjar få upp ögonen och inser den bistra sanningen som någon av deras landsmän beskriver.
 
Som Bechir Rabani (1984-2017) med rötter i Palestina gör här och som ledde till hans allt för tidiga död:
 
   
 
Läs mer här:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2017/december/trolljagare-men-inte-pa-samma-villkor.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik