Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Människa och människa

Publicerad 2018-02-09 20:12:26 i Allmänt,

Att inte vilja komma upp sig i samhället, inte vilja klättra på samhällsstegen trots att man har och har haft alla förutsättningar som finns till att göra det och som alltid har funnits och som är det klassiska, ett bra utseende, ett vaket huvud, en hjärna som är med, förmåga att kunna ta in information, analysera och delge information, kunna ta in språk, kunna lära sig ett språk lätt, men inte vilja använda sig av allt detta, av alla dessa förmågor/kunskaper (tillsammans med ett bra yttre) för att nå positioner i samhället, måste väl tyda på att det är något fel på en?

Alla intelligenta och intellektuella människor ilar ju fram som raketer i världen och tar tids nog sina platser. Själv står man kvar och undrar vad som hände med det hundraåriga eller det flerhundraåriga fina trädet som plötsligt blev nedhugget och dog när det sågades av och som inte kan växa mer.

Man går tillbaka till en förfluten tid för att man inte vill eller orkar med att leva i denna tidens hets. Det är hets som råder här och nu på alla de plan och det hetsas mer och mer med hjälp av olika hetsmedel.      

Hetsmedlen är och har alltid varit att sätta grupper mot grupper och när det inte går så bra som man önskat så importerar man hetsare från när och fjärran (så kallade flyktingar) som skall ställa till oreda och frågeställningar bland befolkningen.

Sverige har säkert ett av de mest utbildade befolkningarna i världen men samtidigt består Sverige av ett av de mest ”rättslösa” befolkningarna i världen och slutsatsen man kan dra av det är att en utbildad befolkning inte behöver betyda att det råder något som kan kallas rätt och lag i landet.

Frimurarordnarna (de hemliga sällskapen) som alla makthavare på det ena eller andra sättet ingår i och som den patetiske Dan Eliasson, nyss avgången och inte speciellt populär, har tillhört (liksom alla andra makthavare med så kallad makt tillhör), för att ta ett exempel, ser till att de som har lämnat sin plats (på grund av den ena eller andra anledningen) får en ny position och ofta en mycket bättre sådan då de har svurit eden, frimurareden (det dolda sällskapets eden).

Tänk om man hade kastat ut en person som Dan Eliasson i tomma intet och sagt att nu får du gå till arbetsförmedlingen och söka dig ett nytt jobb. Sötebrödsdagarna är slut. Hur mycket kan inte en person som han berätta om? Hur mycket kunskaper har han inte fått under sin tid som rikspolischef?

Hade han inte kunnat berätta om både det ena och det andra om han hade varit missnöjd och varit på det humöret efter att arbetsförmedlingen hade sagt att det finns få arbeten han kan söka (det finns några arbeten) men sök gärna. Arbetsgivarna säger att vi hör av oss om vi är intresserade men de hör inte av sig.

Dessa politiska företrädare (företrädare för myndigheter) har under sina år som politiska företrädare fått reda på så mycket så att de på en enda dag hade kunnat skapa ett totalt kaos som hade fått hela världen i gungning men det vill man undvika och därför när de ”hoppar av” så är Satans synagoga tvungna att ge dem nya arbeten och arbeten med hög lön eller vilket ofta är, med högre lön så att de håller käften och inte talar om vad de vet (vad de har fått reda på).

Och så går det runt här i Sverige och i världen.

Läs mer om Dan Eliasson från januari 2016 här:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/dan-eliassons-kriminella-forflutna.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik