Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkorna välkomnar onda andars läror

Publicerad 2018-02-14 19:11:44 i Mångkultur,

Biskopen i Satans kyrka, den ”Svenska” kyrkan i Växjö stift, Fredrik Modeús:

välkomnar onda andars läror för att han menar att alla religioner samverkar för det ”GODA” samhället. Modeús hoppas på att få höra både kyrkklockor och böneutrop från muslimer i staden och i och med det kan man ju fråga sig vad han INTE skulle vilja höra.

Så skulle aldrig en frälst människa (en människa som vandrar med Herren Jesus och är pånyttfödd i Kristus) kunna säga men som ofrälst och som biskop (ett Satans barn, se hans purpurfärgade skjorta och det stora korset) så kan man säga så och det gör den ena efter den andra (allt efter som det kliar i öronen) som kallar sig för ”kristen” oavsett vilken position den har lyckats tillförskansa sig och livnära sig på genom att framstå som ett ljusets ängel.

Inte konstigt att Svenska kyrkan befinner sig i kris och tvingas sälja av prästgårdar och kyrkor samt förlorar medlemmar varje år.

Läs mer om denna Satans lakej Fredrik Modeús här:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/biskopen-jag-hoppas-hora-saval-kyrkklockor-som-boneutrop-i-var-stad

Och här (nedan) om hur Svenska kyrkans medlemstapp (allt fler går ut från detta skökoväsen) leder till dålig ekonomi trots att det INTE borde bli ett medlemstapp med tanke på att de har öppnat upp för allt och för alla (KOM SOM DU VILL,TRO VAD DU VILL DET FINNS INGA GRÄNSER), vilket har varit deras motto de senaste åren vilket borde få kyrkorna till att blomstra och inte få färre utan fler anhängare.

Det borde vara så att de som går ut fylls på med andra som går in.

Kyrkorna borde rent logiskt sett få mer anhängare, inte mindre anhängare, när de öppnar upp för allt och för alla och inte minst för alla LYCKSÖKARE (hitkomna bidragsparasiter) de tar hand om vilka kommer från när och fjärran och som de dagligdags serverar på olika sätt.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/svenska-kyrkans-medlemstapp-leder-till-dalig-ekonomi
 

Kommentarer

Postat av: Axel

Publicerad 2018-02-15 15:45:15

Jag har skrivit under annat namn här men det ska jag sluta med.
Jag tillhör dig nu Jesus.

Jesus kom till mig (utan att jag kunde se det tydligt dock) och tog bort nästan alla begär för en viss synd jag kämpat med i många år. Nu har jag kontrollen känner jag! Det skedde på ett ögonblick och det efter att ha bett i flera månader och pendlat mellan tro och otro. Jag vet att jag varit med om ett mirakel och jag ser allt mer Jesus hand i mitt liv. Dock kan det dröja en tid innan jag förstår vad det handlade om. Jag hör ofta Jesus i mitt sinne nu som en tyst viskning, men ibland tämligen tydligt om jag håller på att göra något större fel.

Min väg till Jesus var via internet och musik som innehöll många citat från Bibeln. Innan dess trodde jag inte på Gud och i många år hade jag ett förakt för troende. Inte längre.

Ni som vill nå Gud kan pröva att göra det på ett liknande sätt som jag. Jag började be och var noga med att be till Jesus och säga "må din vilja ske, amen" på slutet. Det är mycket viktigt att säga att man vill att Herrens vilja ska ske. Om du som läser detta vill nå Gud måste du vara så ärlig du bara kan om dina synder, för Herren vet allt.

Du som inte är troende och läser detta. Se detta som ett tecken på att Jesus talar genom mig till dig. Herren ger varje person inte hur många chanser som helst. Herren är en avundsjuk Gud som är mycket god, men du måste vända dig till Honom för att få hans nåd och den belöning som kanske väntar dig.

Svar: Tack för ditt vittnesbörd! Håll fast vid Herren Jesus och låt dig inte lockas in i någon kyrka eller i något samfund som följer (har lierat sig med) världen och som har tagit till sig olika villoläror/falska läror, det vill säga som propagerar för ett ANNAT evangelium (ett evangelium för världen) samt undvik att ha någon kontakt med människor inom dessa om de inte vill omvända sig från denna sin SYND (ja synd är vad det är) att följa Satans kyrkor och dess ledarskap istället för att följa Jesus Kristus och hans evangelium som handlar om avskiljande (Jesus vill AVSKILJA ett folk åt sig) inte om ett inkludarande av allt och av alla (varenda människa vad den än tror på och vad den än gör och varenda lära/religion) vilket är vad kyrkorna och samfunden lär att kristna bör göra och stå upp för (det kallas KÄRLEK) i syfte att kunna öka medlemsantalet (kunna söka statliga bidrag) så att de kan underhålla sina ”BYGGNADER”, byggda av människohänder, och göda alla så kallade präster och pastorer inom dessa vilka för de SANT troende vilse genom att predika ett evangelium för världen. Den som går med i dessa skökoväsen gör sig till en del av det stora BABYLON (den samlade falska kristenheten, de falska religionerna och lärorna tillsammans med den världsliga makten) som Jesus (Läs Uppenbarelseboken!) idag talar om att HANS barn skall fly ut från så att de inte får del av de plågor som kommer att drabba henne.
Som nyfrälst vill man förstås ha gemenskap med andra som är frälsta (det är inte roligt att sitta hemma ensam på sin kammare) men om det sker till priset att man riskerar att förlora sin frälsning (att Jesus slutar tala till en, slutar lära en att följa honom eftersom man väljer att följa ett annat evangelium och en annan Jesus) bara för att man vill ha gemenskap/vänner så är det inte värt det. Vad är vi utan Jesus boende inom oss personligen? Är man ”kristen” eller rättare sagt frälst för att man går i kyrkan varje söndag, deltar i dess olika aktiviteteter och har en massa vänner där?
Tvärr är detta vad som förr eller senare händer den som rotar sig i kyrkorna och i samfunden eller som lyssnar på vad andra som är fast rotade i dessa säger om det inte finns något stöd i bibeln för vad de säger och de därför talar i sitt kött. När Jesus talar så kan den han talar till kontrollera om det stämmer genom att läsa hans ord, bibeln, NT vilket långt ifrån alla så kallade kristna är intresserade av. Det är ”gemenskapen” (kafferep) som lockar mer än Guds ord.
När en frälst människa (pånyttfödd i Kristus) börjar liera sig med (gå i ok, i par med) kyrkor och samfund eller med ”kristna” som inte är frälsta så gör den sig mottaglig för ett annat evangelium, en annan Jesus, andra läror, villoläror (precis som de har gjort). Allt eftersom tiden går så blir den mer och mer mottaglig för falska, läror, villoläror, villfarelser och osanningar som kyrkorna släpper in. Den förlorar förmågan att kunna skilja mellan andar (den har visat sig vara ointresserad av det och då lämnar Jesus den ifred) och vad det slutligen leder till när Satan får fritt spelrum, är inte så svårt att räkna ut.
Så en varning till dig Axel, håll dig borta från kyrkorna och samfunden (från alla sammanhang där det predikas en annan Jesus även om det verkar bra till det yttre) och från dem som kallar sig kristna men som är falska apostlar, ulvar i fårakläder, och som inte vill vända om utan som vill få DIG att vända om (med andra ord vill få dig att vända bort från Jesus och den frälsning han har gett dig av nåd) och in i deras kyrkor och samfund.
Gud välsigne dig!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria

Publicerad 2018-02-15 23:19:59

BRA artikel men så sorgligt att han INTE begriper VAD han säger!!!
VAD SÄGER JESUS? NO CHURCH!!! Gå ut ur Babylon!
Läs bibeln alla ni som läser här och bli INTE förvillade av vad han säger, för artikeln ljuger inte, Svenska kyrkan och 'religion' över huvud taget har HELT SPÅRAT UR! BARA JESUS är HERRE.

/Maria

Svar: Håller med. Och visst är det sorgligt!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Grace

Publicerad 2018-03-13 17:22:17

Jag har ibland lekt med tanken!

Alla dessa människor som älskar att njuta i köttet oavsett om de kallar sig för kristna eller inte. Men de vill inte ha med Jesus att göra iaf.

Men tänk er om de dog och kom upp till Gud (vet att det alldrig kommer att ske, man måste födas på nytt) Till paradiset som alla vill till.

Och bara tanken på att dessa så kallade homosexuella, otuktiga, lögnare giriga och bedragare som älskar sina synder. Trotts att det är underbart och vackert hos Herren. Kommer att få höra av Gud att "ni är välkomna här, men eftersom Jag är Helig och inte tolererar synd, så lever ni här på Mina villkor"

Och tänk då att dessa själviska syndare som bara haft ögonen för sig själva. Och på jorden låtit sig bedra genom orden"Gud älskar alla, och alla är lika mycket värda för Gud är KÄRLEK.
Det skulle innebära helvetet för dem.

Dessa präster och pastorer m.m som lär ut villoläror till dessa människor har en hel del att stå för. Jag tänker också på alla dessa aborter som utförs i detta land och ingen höjer på ögonbrynen idag. De bar försvarar sitt jag och det är fruktansvärd sataniskt.

Postat av: Andreas Petterson

Publicerad 2018-06-09 21:26:24

Bloggen representerar en livgivande källa för de försmäktande själar som funnit dess saliggörande vatten, i tider då övriga blott ger oss malört att dricka.
Mycket intressant att ta del av inläggen och studera efterföljande kommentarer, till vilkas innehåll undertecknad i det närmaste förbehållslöst kan sluta sig.
Med broderliga hälsningar i Jesus,
Andreas :)

Svar: Tack för uppmuntran!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik