Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den påtvingade massinvandringen skapar psykisk ohälsa

Publicerad 2018-02-11 21:15:00 i Satans synagoga,

Den som lider av olika slags fobier (fobi = att vara så rädd för något så att den som har fobin gör allt den kan för att undvika det den är rädd för vilket gör att det dagliga livet påverkas) kan i regel söka och få hjälp att komma tillrätta med dessa, det finns olika behandlingar för fobier men när det gäller Islamofobi eller Judefobi, fobi för de falska judarna som äger och styr världen (vilket även brukar kallas för antisemitism), så är det svårare.
 
Då finns det inte mycket hjälp att få utan det är bön i 40 dagar som gäller för de som kallar sig ”kristna” (helst anslutna till någon kyrka/något samfund) vilka måste vända ”andra kinden till” när främmande folkgrupper (folk från främmande religioner och kulturer) invaderar landet och förgriper sig på befolkningen (begår våldtäkter, rån, mord, bedrägerier, alla kriminella handlingar som finns och numera skjutningar dagligdags i det offentliga rummet) som dessutom betalar för deras och deras familjers/släktingars och klaners uppehälle.
 
Det gäller att be för fienden (de som har blivit insläppta i landet men som inte skall vara här utan i sina hemländer) och att vända andra kinden till. Inte att vara rädd. Att släppa in en pedofil i barnets/barnens sovrum och gå därifrån eller att släppa in en förhärdad brottsling (gravt kriminell) i en gammal förälders hem och låta den husera fritt, är kärleksfullt. ALLAS LIKA VÄRDE!!. Vi måste be för dem och för landet säger kyrkorna och dess medlemmar och de ber och ber sig både blåa, gula, gröna och röda utan att något händer och frågar sig varför inte Gud/Jesus hör deras böner när de har medverkat (medverkar) till att släppa in vargar (rovdjur) i landet som river sönder allt i sin väg och på de sätt de kan och tuggar i sig de hjälplösa fåren (befolkningen).
 
Läs mer här:
 
 
Det finns ju snälla och fredliga muslimer och judar samt folk med andra religioner intalar de sig så låt oss därför gå samman med dem (har inte alla samma Gud/Jesus?), slå oss ihop med dem så att vi gemensamt kan bygga en fin och fredlig VÄRLD för alla människor att leva i (se vad som hände när människorna byggde Babels torn men kanske någon tänker, Gud måste ju förstå att det är andra tider idag, han måste ju ha förändrats).
 
En värld där alla, allas gudar kan få vara med. Låt oss inte vara så fanatiska (kärlekslösa, obarmhärtiga, dömande) så att vi tar Jesus/Guds ord på allvar när han säger att det bara finns en väg till Gud (Fadern) och att den vägen går via Jesus (Sonen). Det är omodernt för idag finns det hur många vägar som helst till Gud så låt oss fortsätta be och gå samman med allt och med alla i ekumenikens namn (alla religioner och läror vill det goda, det bästa för alla) samtidigt som vi ber för att Gud/Jesus skall höra våra böner som bland annat handlar om att skjutningarna och den övriga kriminaliteten skall få en ände här i vårt arma land.
 
Att kalla sådana kristna som ena stunden ber för att Satan och för att hans rike skall kunna breda ut sig och i nästa stund ber till Gud och för att Guds rike skall kunna breda ut sig, för dumma eller för dumskallar är inte att ta i eller att ljuga. De borde, om de har Guds Ande boende inom sig, veta bättre och vägra gå ihop med allt och med alla som kommer till landet även om de verkar vara snälla.
 
Det naturliga är och har alltid varit att vara vaksam mot främlingar och det fungerar som en skyddsmekanism. Jag menar att om du till exempel bor i ett hus mitt ute i skogen, i tomma intet ensam eller med din familj, och plötsligt får syn på någon främling/några främlingar som kommer förbi och det är kallt ute så är ju inte det första du frågar om den/de vill komma in och värma sig, ta en kopp kaffe eller dela middagen med dig. Du frågar först varför de är där, varför de har hamnat där utanför ditt hus mitt ute i ödemarken och det gör du även om de ser svenska ut eller om de är afrikaner eller araber eller något annat.
 
Att säga välkommen (om inte Gud/Jesus har förberett dig på det besöket på något sätt) in i stugan/i huset (känn er som hemma och ta för er vad du/ni kan ta för er av!!), ta en titt på övervåningen om ni vill och där barnen sover, är inget naturligt eller normalt beteende för någon människa men har blivit ett naturligt beteende för vår så kallade överhet idag, som släpper in allt och alla som kommer till Sverige (till vårt hem, till landet) utan giltiga identitetshandlingar (mördare, våldtäktsmän, allt kriminellt pack som finns över hela världen) som de av någon anledning har tappat på vägen eller inte har fått med sig på sin väg till Sverige, att propagera för.
 
Öppna din dörr, öppna ditt hem, öppna din plånbok, öppna din kropp, öppna ditt hjärta och öppna allt vad du har men ställ inga frågor till dem du öppnar allt för då det är lika med rasism, Islamofobi, Antiziganism, hets mot folkgrupp med mera.
 
Självklart öppnar du upp för kärleken (för barmhärtigheten, det goda, det fina) och för allt gott när och om du öppnar upp allt för alla främlingar som förstås älskar Sverige mer än de älskar sina egna hemländer (sina nära och kära) och du sedan (om du vill se) ser det fina resultatet av din kärlek när de löper amok i hela landet.
 
De våldtar, plundar och bedrar som det behagar utan att ens myndigheterna kan (vill) sätta stop för dem. Alla är välkomna så länge de inte stör den så kallade överheten och deras familjer och låter bli att djävlas med dem vilket de undviker att göra.
 
Dessa, överheten som har i uppdrag att värna om folket och landet (det är därför de kallas överhet) men som inte gör det, samt de kriminella från när och fjärran, uppmanar de kristna att be för dem så att de kan ställa till med ännu mer ondska och problem eftersom problemet inte finns att hitta bland dem (bland den Gudlösa överheten eller bland de kriminella ogärningsmännen från när och fjärran) utan bland dem som har fått en rasist, en islamofob eller en antisemit stämpel på sig och som inte får någon hjälp att kunna bli befriade från sina så kallade fobier vilket är den sjukdomsstämpel man har satt på dem i syfte att tysta dem.
 
Om Islamofobi är ett sjukdomstillstånd (liksom alla fobier) så borde Islamofober kunna bli sjukskrivna eller få någon form av hjälp vilket vi hoppas att Pontus i denna video kan få när han väl kommer till farbror doktorn.
 
här:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik