Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vurmande för grupper när alla är svenskar

Publicerad 2018-12-09 17:38:00 i Mångkultur,

Varför detta vurmande för olika grupper av människor med en annan kulturell och religiös bakgrund vilka befinner sig i Sverige när majoriteten av dessa (från de olika grupperna) är SVENSKAR (i alla fall enligt media och det politiska etablissemanget) eller väntar på att få bli SVENSKAR vilket de flesta får bli förr eller senare?
När de är/blir svenskar så tillhör de en NATION/ett land (som är Sverige i detta fallet) oavsett vilket land de kommer ifrån och det måste innebära att de är lika mycket NATIONALISTER (med andra ord att de står upp för det land de har kommit till vilket är Sverige och som de har blivit medborgare i) som de svenskar vars förfäder har bott i landet sedan många generationer tillbaka och som saknar medborgarskap i något annat land.
Att vara SVENSK på lika villkor är viktigt (det tycker antagligen de flesta) för det handlar om ALLAS LIKA VÄRDE men detta LIKA VÄRDE är något som de etablerade medierna (de fega och ryggradslösa journalisterna), landsförrädarpolitikerna och myndigheterna i Sverige har förvrängt och förvanskat och gjort till en LÖGN.
Det finns ingen SANNING i det som de kallar för allas lika värde)som knappt någon vågar ifrågasätta utan att få rasiststämpeln i pannan.
De människor som har invaderat vårt land (utnyttjat Sveriges välfärdssystem och som kommer att fortsätta att utnyttja det till den sista droppen) liksom alla som är på väg till landet för att göra detsamma, har sin lojalitet till sina egna hemländer i första hand och de vill få hit sina egna (oftast stora familjer) som är kvar i hemlandet som anhöriginvandrare för att även de skall kunna kränga alla bidrag som finns att få (utan att behöva arbeta en endaste timma) och med en förhoppning om att också dessa skall kunna bli svenska medborgare vad tiden lider..
OCH DETTA TROTS ATT DE HAR BLIVIT SVENSKAR!
Är det något GALET i detta?
Består galenskapen av att alla inte är medlemmar i Sverige på LIKA VILLKOR (det som kallas för allas lika värde)?
Jag menar att om alla är Svenskar så finns det väl inget behov att att inrikta sig på vissa grupper och ge dem hjälp och särbehandla dem positivt här i Sverige när de har sina egna länder att falla tillbaka på om det skulle knipa?
Människor som kommer för att söka lyckan i Sverige och för att kunna få så mycket mycket bidrag från Sverige som möjligt (de ljuger sig in i landet) har en möjlighet som ingen svensk har (om den inte har ett dubbelt eller kanske tredubbelt medborgarskap i något annat land) och det är att kunna åka tillbaka till sina hemländer och ta det gottigaste från hemlandet och det gottigaste från det nya landet som de har blivit medborgare i och som i detta fallet är Sverige.
En gammal pensionär från något land i fjärran får som exempel en pension från hemlandet och samtidigt bidrag/en pension från Sverige (vilket är mer än vad en svensk ålderspensionär får) när den anländer och får sitt uppehållstillstånd/medborgarskap och de som är yngre överöses med olika bidrag (de får även de pensioner om de inte är arbetsdugliga) och det utan att ha arbetat en endaste TIMMA i Sverige. Det betyder att den/de får dubbla pensioner och bidrag.
Och de semestrar gärna i sina hemländer under många månader när de har fått alla bidrag och/eller de pensioner de har velat ha och har fått från Sverige.
Vad allt handlar om är att suga ut landet och människorna i landet och det tillåter de fåntrattar som kallar sig för politiker (kallar sig för en överhet som alla måste lyda under) att ske.
Satans kyrkor (de falska kristna) ställer upp och hejar på för att de (invällarna, parasiterna) ”EVENTUELLT” kan bli frälsta till Jesus och bli medlemmar i någon kyrkaom de blir serverade gratis aktiviteter och får gratis allt i kyrkorna (den ”hjälp” de behöver) under en längre period.
Sverige har inte ens någon regering trots att det har gått månader sedan valet men skall i morgon (den 10,e december) om allt går enligt planerna skriva under ett självmordsavtal (utan att det finns någon regering)som ger dessa människor som inte känner någon lojalitet till Sverige, fritt spelrum.
Det jag har skrivit var i stycken och lättläst men nu får ni hålla tillgodo med hur det ser ut på BLOGG, SE för det kan tydligen inte se bättre ut än så här

Kommentarer

Postat av: Lite

Publicerad 2018-12-12 12:33:25

Och förutom dessa svenska medborgare så finns svenska "motborgare".
En sådan fick återigen byxorna neddragna i bloggen Petterssonablogg.se igår i en artikel om justitieministerns lögner. Där fanns en kommentar som innehöll info jag inte kände till och som jag hoppas att Du och Dina läsare funderar en stund över, nämligen:
En artikel av Stanley Sjöberg publicerad 2008-04-24 där han bl.a. skriver;
"Jag var med vid Utrikespolitiska Institutet när dåvarande ministern Morgan Johansson knöt näven och slog den hårt i bordet med sin försäkran att tillsammans med Christer Sturmark och många fler, kämpa för att utrota kristendomen i vårt land."

Länk:
http://www.hemmetsvan.se/nyhetstexter.jsp?oid=1463&coid=3

Ja det är tungt att läsa sådant om en förtroendevald, så jag avslutar texten med ett passande citat tillskrivet Nalle Puh:
-Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik