Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Skall du rösta på Sverigedemokraterna?

Publicerad 2018-08-17 14:56:05 i Ideologier,

Då är du inte ensam. Det verkar som om väldigt många tänker lägga sin röst på SD i valet och det märkliga är att de oftast inte har något gemensamt förutom att de i olika grader är trötta på invandringen av främlingar och på hur dessa särbehandlas positivt i Sverige på alla sätt som tänkas kan.

Det handlar om unga, gamla, kvinnor, män, fattiga, rika, friska, sjuka och människor med olika sexuella läggningar etcetera (inklusive många invandrare själva) vilka tidigare har röstat på SD eller som säger sig skall rösta på SD.

Finns det något annat parti än SD som har en så bred väljargrupp/väljarskara, jag menar har det någonsin tidigare funnits ett parti som så många olika människor har valt att rösta på och där social status (inkomst och dylikt) samt personliga förhållanden (intressen) har fått stå tillbaka för en enda frågas skull?

Svaret är förmodligen nej. Vad kan man då dra för slutsatser när det gäller SD, s popularitet hos allmänheten om inte att invandringsfrågan är en fråga som berör de flesta människor (även invandrarna själva varav många väljer att rösta på SD) på både det samhälleliga och det privata planet?

Det är inte många som röstar (oavsett vad de röstar på) för skojs skull och för alla de äldre som idag väljer att rösta på SD (folk över 60) så skulle det vara otänkbart att rösta på ”ett dylikt parti” bara för något decennium sedan. Idag är SD ett av de största partierna bland de äldre såväl som bland de yngre och för dem mittemellan samt även för invandrarna.

När SD startades så var det ett parti som i media kallades för ett rasistiskt, främlingsfientligt och även nazistiskt parti men numera är det inte skamligt att rösta på SD (det gör som sagt var och varannan människa) även om media försöker hålla skenet uppe att det finns en skillnad mellan SD och de övriga etablerade partierna.

När media smutskastar SD så handlar det om att allmänheten skall fås till att tro att de kan göra skillnad vilket de gör på ett lite trotsigt sätt genom att rösta på SD. Om bara SD får makten säger de naiva väljarna (och himlar med ögonen), så kommer allt att förändras. Sverige kommer då att bli ett drömland utan massinvandring och alla de problem som invandringen för med sig.

Naiva som de är så tror de det men detta kommer aldrig att inträffa eftersom alla etablerade partier (inklusive SD) har sålt sig till dem som har den verkliga makten (till Satans synagoga, de falska judarna, sionisterna som är de som ligger bakom massinvandringen/förstörelsen av Sverige) och då handlar det inte om att stoppa invällandet av främmande folk och grupper (detta är inte vad de falska judarna vill, de vill skapa ett fullständigt kaos i land efter land, det är deras agenda för att kunna driva fram sin MESSIAS/GUD som kommer att vara Antikrist) utan om att verka för att ännu fler kan komma till Sverige från när och fjärran och när de har gjort det att verka för att INTEGRERA dem i samhället vare sig de är intresserade av det eller inte.

De falska judarna och deras lierade (inte minst de så kallade kristna sionisterna) är ute efter att ta makten på alla plan och ledarna för de olika partierna (innefattar även de kristna i ledarställning) är endast deras nickedockor/knähundar som vill bli klappade och få lite godis då och då i form av högre löner och fler privilegier (för sig själva och sina familjer) vilket gör att de blir på bra humör och kan fortsätta sin förstörelse av landet utan att de verkliga makthavarna visar sig. DETTA ÄR SATANS AGENDA!

En agenda som Sverigedemokraterna (de forna rasisterna och nazisterna) idag ställer upp på då de talar om integration och inte om att stoppa det pågående förfallet/folkmordet/folkutrotningen.

Det skulle vara intressant att få veta hur många afrikaner (negrer), araber och folk med annan kultur (av annan ras), historia och sedvänjor det går att integrera när de väl har tagit sig till Sverige. Finns det någon gräns?

Handlar det om ett par tusen till eller handlar det om ett tiotal miljoner människor som vid ankomst skall ges bostäder, bidrag (bidrag som svenskar aldrig ens kommer i närheten av), språkundervisning, hjälp in på arbetsmarknaden via alla integrationsprojekt som finns samt gratis sjukvård och tandvård med mera och som de inte behöver betala en enda krona för själva?

Även om det skulle gå att integrera fem miljoner afrikaner (negrer) och fem miljoner araber och fem miljoner asiater som arbetar 24 timmar om dygnet och som är skötsamma och ”hederliga”, snälla, (vilket är omöjligt) och som har fått allt serverat på silverfat vid sin ankomst (hjälp och förtur till allt) så är det väl inte det det handlar om ifall man tänker längre än vad näsan räcker.

Dessa människor kommer för det första aldrig att se sig som svenskar även om de arbetar 24 timmar om dagen i Sverige (bor i Sverige) och betalar skatt och annat.

En katt blir inte en häst eller en ko bara för att man väljer att placera den i ett stall bland hästar eller kor och på samma sätt blir inte du eller jag afrikaner, araber eller kineser om vi väljer att bosätta oss i främmande länder och arbeta där 24 timmar om dygnet om vi får en möjlighet att göra det.

Alla människors lojalitet är först och främst till de nära och kära (familjen/anhöriga) och sedan till vänner och bekanta och efter det till landet (till sitt hemland). Det är den naturliga ordningen och den ordningen är en Guds/Jesus ordning som Satans lakejer (de falska judarna/Satans synagoga) inte vill skall råda i Sverige.

Här skall alla vara likt en enda stor och lycklig familj för det är rasistiskt/främlingsfientligt/nazistiskt att påstå något annat.

Av den anledningen blir vi grundlurade hela tiden. Att afrikanerna, araberna (folk från länderna i mellanöstern), kineserna och alla andra folkslag och grupper ser till sitt eget och till sina egna och till sina länder i första hand efter att de har fått alla möjliga bidrag och förmåner från Sverige (även om de, vissa av dem, sedan arbetar 24 timmar om dygnet, vilken ingen gör, och betalar skatt i Sverige) måste vi svenskar ha förståelse för.

Vad det handlar om är inte i fall invandrare/flyktingar (vilket många som kommer till Sverige, majoriteten, påstår sig vara men som har ljugit) får ett arbete eller en sysselsättning i Sverige efter att ha fått ett gratis boende (gratis allt) och sedan med hjälp av arbetsförmedlingen/försäkringskassan blir överösta med bidrag.

Frågan är om vi vill att Sverige skall vara ett land bestående av svenskar (ett någorlunda homogent folk) som känner en lojalitet till landet (till andra svenskar) eller om vill vi att landet skall bli fyllt av människor från andra länder och som inte har någon lojalitet till landet utan till sina egna länder och till de nära och kära som befinner sig där?

Sett från ett kristet perspektiv så är det totalt ogudaktigt att stödja denna dårskap som många så kallade kristna stödjer när det väller in ofrälsta från hela världen till landet samt till deras kyrkor och samfund och som de har blivit indoktinerade till att tycka synd om men som utnyttjar dem och skor sig på dem på de mest förslagna sätt och medan de sover eller är druckna av skökans bittra och sura vin.

Läs mer om sionistdemokraterna här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/december/sd-en-sionist-kontrollerad-opposition.html

Och här om de falska judarnas agenda:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-08-17 21:49:41

När man talar om Judar är det viktigt att notera. Judendomen är en religion. Ingen biologisk ras. I denna religion ålägges och förbjudes varje manlig utövare av Judendomen att ej umgås med Främlingar. Föds man i en judisk familj är man automatiskt Jude liksom Muslimer och Katoliker. De har samtliga Konverteringskrav och tvång inom sina religioner. Det vill säga här ligger grunden för delningen mellan Judar och Muslimer, vilket har fått till effekt att Sverige i dag befinner sig i ett religionskrig oavsett vad de "korrekta" tycker eller inte. Beklagligt men sant. Många svenska politiker och kyrkotrogna har blod på sina händer. Det är sant.

Capitis

Postat av: Grace

Publicerad 2018-08-18 17:33:46

Jag kan inte se varför man ska rösta överhuvud taget. För min del har SD aldrig varit ett alternativ det är något med dem som upplevs fel. Nu har de ju ändrat politiken kring homosexuella. Detta gör att jag absolut inte kan rösta på dem eller någon annan parti heller. Har kollat på Alternativ för Sverige. Men åter igen så är det något som inte upplevs helt rätt. Och jag vet inte vad det är för det ser ju bra ut när man läser på deras hemsida. Jag tror inte att det är våran uppgift att rösta men att be till Gud för den som ska få makten är våran uppgift som Jesu troende. Jesus sa själv att han inte var från detta riket och tillhör vi honom så är vi inte heller från detta riket. Det är denna slutsatsen jag själv har kommit fram till.

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-08-31 20:10:33

Personligen är jag en hängiven Sverigedemokrat med broderliga sympatier för såväl Medborgerlig Samling som AfS och har redan utnyttjat möjligheten att förtidsrösta.
Den här gången tog jag även tillfället i akt att kontrollera om samtliga partiers valsedlar fanns tillgängliga i röstningslokalen och fann till min belåtenhet att så var fallet.
Vi har ju erfarit en mängd exempel på oseriösa valarbetare som inte blott gjort sig skyldiga till att försnilla vissa partiers valsedlar, utan även skrutit om sina egenmäktiga bedrifter å sociala media.
Aldrig har det väl funnits större anledning att påkalla största möjliga vaksamhet, då den lede och demokratiföraktande fienden spelar enligt de utomparlamentariska metoder den mer eller mindre fascistoida regimen sanktionerat.
Tack för det utsökta nöjet att komma till tals!
Andreas :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik