Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Villoläraren Christer Åberg (Apg.29) har börjat skriva om bibeln så att den skall passa honom och den falska kristenheten

Publicerad 2017-07-05 16:25:00 i Religion,

I den föregående artikeln skrev vi om uppryckandet, läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2017/july/varning-for-christer-aberg-och-apostlagarningarna-29.html

och om villoläraren Christer Åberg som driver sajten "Apostlagärningarna 29" och som menar att de kristna kommer att bli uppryckta innan den stora vedermödan. Innan den Laglöse (Antikrist) träder fram.

Nu har denna villolärare gått ett steg eller rättare sagt flera steg längre. Han har börjat skriva om bibeln för att den (Guds ord) skall passa honom och alla andra samfundskristna (inklusive Satans synagoga, de ofrälsta, som då kan härja fritt) som genom det tryggt och bekvämt kan luta sig tillbaka och vänta på att Jesus rycker upp dem till skyarna innan vedermödan eller med andra ord innan problemen för hela mänskligheten börjar hopa sig här på jorden.

Det enda de kristna behöver göra enligt Christer Åberg och hans gelikar (de avfälliga kristna) är att sitta med armarna i kors i sina kyrkor och säga ja och amen till allt (till alla) eller rulla tummarna var de än befinner sig.

De har redan fått en biljett till himmelen (påstår denna Satans lakej och hans liksinnade) och behöver därför bara vänta på att "den gode Jesus" kommer för att hämta dem innan Laglöshetens människa (Antikrist) visar sig öppet och förföljelsen av de kristna startar på allvar vilket bibeln beskriver skall ske.

Frågan är om Christer Åberg menar att det finns två kategorier av kristna. En kategori som Jesus kommer för att hämta innan vedermödan (den kategori han själv och hans eventuella "kompisar" förstås tillhör) och en annan kategori som kommer att vara på jorden under vedermödan eller om han är likt de falska prästerna och profeterna som Jeremia i gamla testamentet (kap. 6) talar om?:

"Ty alla, både små och stora, söka där orätt vinning, och både profeter och präster fara allasammans med lögn, de taga det lätt med helandets av mitt folks skada; de säga: Allt står väl till, allt står väl till, och dock står icke allt väl till. De skola komma på skam, ty de övade styggelse. Likväl känna de alls icke någon skam och veta icke av någon blygsel. Därför skola de falla bland de andra; när min hemsökelse träffar dem, skola de komma på fall säger Herren" (Jer. 6:13-15)

Så här kan det se ut när en påstådd "kristen" (i detta fall Christer Åberg) skriver om bibeln (tar bort eller lägger till ord):

2. Tess. 2:3

"Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet (uppryckandet) komma och laglöshetens människa (Antikrist) träda fram, fördärvets son"

Avfallet som bibeln talar om betyder enligt Christer Åberg inte avfall från den sanna kristna tron och läran (att allt fler kristna kommer att vända sig bort från den sanna läran (Guds ord) innan Jesus kommer tillbaka utan det betyder uppryckande. 

Avfallet som bibeln talar om är med andra ord inget AVFALL utan ett uppryckande. Jag kan villigt erkänna att när jag läste detta så fick jag nypa mig i armen både en och två gånger trots att jag är van vid det mesta från så kallat kristet håll.

Sedan, som om inte detta hade varit nog, så går han vidare i ett flertal artiklar efter det där han talar om att uppryckandet/avfallet kan ske när som helst trots att ett avfall sker successivt (vilket bibeln beskriver) och ett uppryckande plötsligt. 

Det tar emot att länka till denna villolärares hemsida. Jag tror att det han skriver kan handla om att han vill provocera för att få fler läsare. På samma sätt gör de världsliga tidningarna (den av Satans synagoga styrda och ägda pressen) när de vill få fler läsare. Då förvränger de och förvanskar sanningen hej vilt för att människor skall bli intresserade av att läsa deras rena lögner eller det som består av sanningar blandat med lögner vars resultat blir lögn. De gör allt för att få sälja och indoktrinerade (hjärntvättade) människor går på deras lögner.

Men vem kan tro att någon som har råkat ut för familjetragedier (har skrivit en bok om detta och säljer den på bloggen som Christer Åberg gör) kan fara med osanning? Alla borde väl kamma till sig och tycka synd om honom (stackaren) och köpa hans bok och sedan tycka synd om honom resten av livet oavsett vad han skriver eller vad han gör.

Precis som vi tycker synd om alla som någon annan/andra (media/samhället) har sagt att det är synd om likt zigenartiggarna från andra EU länder vars regeringar har förbjudit dem att tigga i sina egna länder (vad hemska och ogudaktiga/kärlekslösa människor det finns i Rumänien och i Bulgarien) och vars kultur förbjuder dem att bli en del av andra samhällen och som upplyfter parasiterande för att de ska kunna behålla sin särart, sin kultur, och varenda en som sätter ner sina fötter i Sverige och som drar en snyfthistoria om hur de har lidit och plågats i sina hemländer även om de inte har flytt från krigshärdar och deras släkt kan bo kvar där och de sedan gladeligen åker tillbaka till hemländerna på semester när de har fått uppehållstillstånd (bidrag och pensioner) från Sverige samtidigt som de i Sverige kan verka för att utbreda sina religioner (sin avgudadyrkan) till lycka för ekumenerna inom kristenheten som vill att alla skall bli ett oavsett religion och tro och som har ställt sig på Satans sida.

Här kan ni läsa mer om vad villoläraren Christer Åberg skriver på sin hemsida (han menar att avfallet betyder uppryckande) och där han också gör reklam för de falska kyrkorna vars medlemmar väntar på att bli uppryckta innan vedermödan.

https://www.apg29.nu/index.php?artid=28403

 

Kommentarer

Postat av: Daniel H

Publicerad 2017-07-05 19:01:15

avfall
apostasia
ἀποστασία

Vad har kristenheten lärt från början?

Sådana här jeppar kan bara hålla på sålänge man separerar kristen lära och bibeln. Skriften har kommit ur läran inte tvärtom.

Annars blir det Sola dumheter av detta slag.


Svar: Jepparna har tragiskt nog många anhängare och därför måste vi varna dem för dessa jeppar som för dem vilse.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Daniel H

Publicerad 2017-07-05 23:43:15

Vad vill den zionistiska dispensionalismen uppnå med läran om "uppryckandet"? Måste finnas någon slug baktanke. Vad tror/vet du?

Svar: För dem är det väl bra att kristna håller sig passiva och inte avslöjar deras, den antikristliga agendan som kommer att kunna sätta Antikrist på tronen. Om dom (dom kristna) kommer att bli uppryckta innan vedermödan så behöver dom ju inte bry sig om att lägga ner någon större energi på att motarbeta det antikristliga systemet och försvåra för det att växa. Och dom behöver ju inte heller varna andra kristna för vad som skall komma för även dom kommer ju att då bli uppryckta innan vedermödan för dom som tror på detta. Så alla kan med andra ord bara sitta passivt och vänta på att Jesus kommer för att hämta dem vilket innebär att Satan under tiden kan härja fritt och få med sig allt fler människor på sin sida.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Arne strand.

Publicerad 2017-07-06 15:58:22

Jag citerar -

"Villoläraren Christer Åberg (Apg.29)" Slut Citat.

Detta är ett absolut riktigt konstaterande !.

Arne strand.

Postat av: Daniel H

Publicerad 2017-07-06 17:54:59

Tack för ditt svar. Det var upplysande. Jag hoppas Herr Åberg kommer på bättre tankar.

Jag känner en Pastor som jag har mycket respekt för som berättat att han var dispensionalist förr men har ändrat uppfattning.

Svar: Förhoppningsvis börjar han läsa sin bibel (om han har någon) och ber Gud om kunskap och visdom så att han kan förstå den.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-11 00:46:37

Rätt tragiskt att du bara publicerar kommentarer som är positiva till dina synpunkter. Väx upp!!

Svar: Hej! Jag publicerar alla kommentarer som kommer in. Är det någon särskild kommentar du tänker på och som jag inte har publicerat så får du gärna tala om det istället för att komma med ogrundade anklagelser.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-11 21:32:00

Vet inte om du får så många kommentarer från [email protected] med namnet M.M men om du letar lite så kanske du finner det. Jag kommer inte med ogrundade anklagelser så du kan vara lugn. - Det handlade om uppryckandet så jag kanske postade det under den länken.

Svar: Om du skickade en kommentar så har den inte kommit fram men du är välkommen att posta den igen.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: David Ström

Publicerad 2019-01-08 02:22:22

Tycker att det var hårda ord mot en kristen broder. Vad har du själv gjort för Gud och hur många har du själv fört till tro?

Svar: Hej David och tack för din kommentarLäs gärna dessa artiklar:

https://experimentlandet.blogg.se/2018/april/broder-och-systrar-i-tron-men-i-vilken-tro.html

https://experimentlandet.blogg.se/2017/november/hur-manga-har-du-lyckats-fora-till-fralsning.html
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik