Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Peter Halldorfs hjärta slår för ekumeniken

Publicerad 2016-07-26 17:21:00 i Religion,

Peter Halldorf (pastor, författare, föreståndare för den ekumeniska kommuniteten i Bjärka- Säby och redaktör för den katolska tidskriften Pilgrim) som är en av det stora avfallets kändisapostlar har nu skrivit ännu en bok med titeln ”Att älska sin nästas kyrka som sin egen”.

Vad som inte nämns i artikeln från den sioniststyrda tidningen ”Dagen” vilken utger sig för att vara en kristen tidskrift och där denna falska apostel tillåts att breda ut sig, är att ekumeniken inte endast handlar om att föra samman alla kyrkorna med den katolska skökan i spetsen utan även alla religioner. I syfte att skapa en världsreligion där alla religioner skall bli ett.

Så här säger villoläraren Halldorf:

- Jag tror att kyrkan och den kristne, per definition, måste vara ekumenisk. Därför att evangeliet är den sanna universalismen, den kristna tron är ekumenisk till sitt väsen. Vi mister det som bör vara den självklara hållningen om vi börjar markera, distansera oss från varandra och utveckla mer eller mindre sekteristiska drag. För mig har det blivit allt tydligare att frågan om enheten är trons viktigaste krav, enligt Jesus. ”Jag ber att de ska vara ett för att världen skall tro”.   

I den sista meningen från bibeln (som Halldorf snappat upp), riktar sig Jesus till de sant troende (till de i Kristus omvända) och inte till alla namnkristna som vill ha enhet på världens vis. Jesus talar om enheten i anden (om att de troende skall vara ett i anden och ledas av Guds Helige Ande ) och inte om någon av människor skapad enhet vilket den katolska kyrkan (skökan) och alla hennes döttrar (skökodöttrar) strävar efter som medlemmar i Sveriges kristna råd och uppmuntrare till den nya sionistiska världsordningen.

En ekonomi, en religion (Satansdyrkan) och ett land (en nation)!
 
Läs mer om Sveriges kristna råd:

http://www.skr.org/
 
Och om de kyrkor och samfund (i stort sett alla) de samarbetar med:
 
http://www.skr.org/medlemskyrkor/alla-medlemskyrkor/

Detta att bibeln talar om enheten i anden, har de ekumeniskt sinnade missat fullständigt liksom mycket annat som står i bibeln däribland att homosexualitet är en synd och ett straff från Gud. Om det beror på okunskap (att de låter Pride flaggor vaja utanför deras kyrkor och själva går med i Pridetågen eller på annat sätt upplyfter synden) eller om de är styrda av Satan och hans andemakter kan man ju fråga sig.

Antagligen det senare.

En pastor (lärare), en herde för fåren, borde veta att bibeln går emot allt vad mänsklig enhet heter efter byggandet av Babels torn..

Vidare fortsätter Halldorf:

- Jag tror att vi måste uppmuntra att lära oss att utgå från den andre, och det handlar inte bara om det kristna sammanhanget. En genuint ekumenisk hållning måste i grunden handla om en vilja att förstå den andres erfarenheter, tvivel, oro och perspektiv i förhållande till det jag representerar. Det handlar om att lägga argumenterandet åt sidan och gå en annan väg”.

Vad Halldorf (vad kan man förvänta sig av en villolärare?) inte vågar säga rent ut men säger mellan raderna är att det handlar om att sluta argumentera för bibelns sanningar och istället börja kompromissa och ha överseende med andra religioner och läror. I sann ekumenisk anda.

Här är artikeln från tidningen ”Dagen”:

http://www.dagen.se/kultur/peter-halldorfs-hjarta-slar-for-ekumeniken-1.757230

Och här kan ni läsa mer om denna villolärare och andra villolärare:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/det-stora-avfallets-kandisapostlar.html

http://experimentlandet.blogg.se/2016/february/ulven-peter-halldorf-predikar-i-smyrnakyrkan.html
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik