Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

"Flyktingar" åker på semester till hemlandet

Publicerad 2016-01-16 07:02:00 i Mångkultur,

Artikeln är hämtad från Merit Wagers blogg:

Jag tittade lite på resesajter för resor till Irak/Bagdad. Sökte på avresa Arlanda 18 januari, enkel resa, en vuxen. Det fullkomligt kryllar av flighter till Bagdad!

06:45
12:10
14:25
15:05
17:00
18:05
18:50

Här tröttnade jag. Detta var alltså under en dag! Fler flighter än till Mallis under februarilovet.
 
Då är alltså den stora frågan:
 
Har Irak blivit ett stort semesterland för svenskar eller är det människor som fått skydd här mot Irak som reser hem på semester? Något säger mig att det är det senare alternativet.

Så långt bloggläsare. Jag har skrivit en hel del texter genom åren, om hemresor till länder som människor påstått sig ha ovillkorligt skyddsbehov gentemot, och där det ofta hetat att om de sänds tillbaka så kommer de att dödas omedelbart.

När de åtråvärda svenska uppehållstillstånden erhållits och framtida försörjning i Sverige var säkrad, reste man hem, ofta på flera månaders besök eftersom man i Sverige får pengar utan att jobba.

Svenskarna ifrågasätter ju inte heller deras behov av skydd och drar in uppehållstillståndet, trots att de alltså reser tillbaka till just det landet de hävdat att de måste skyddas från. Tror någon att svenska “ansvariga” har brytt sig om rapporterna om dessa hemresor genom åren?

Nej, de “ansvariga” tycker att skattebetalarna ska fortsätta att försörja dessa “skyddsbehövande” och bekosta deras liv i hemlandet, där de klarar sig fint på de pengar som den Humanitära Stormakten betalar ut:

Läs resten av artikeln här:

https://meritwager.wordpress.com/2016/01/15/manniskor-som-havdat-asyl-eller-skyddsskal-mot-sitt-hemland-reser-tillbaka-utan-att-svenska-staten-gor-annat-an-ser-till-att-skattebetalarna-fortsatter-att-forsorja-dem/

Kommentar:
 
Ja nog är det så att det i väldigt många länder (där kostnaderna för boende, mat, kläder, el, ja allt vad människan behöver) går att leva MYCKET GOTT på ett svenskt bidrag (typ pension) alternativt på en tiggarersättning, när det gäller zigenarna som har invaderat landet, som godtrogna människor står till tjänst med vilket vi tidigare har skrivit om mycket här på bloggen.

Så inte är det särskilt konstigt att mängder av människor från när och fjärran tar sig till Sverige och ansöker om uppehållstillstånd (asyl) när de får pengar och boende med mera från dag ett och sedan bara kan vänta på att få en mer permanent ersättning (som pension) så att de kan åka tillbaka hem och leva gott resten av livet.

Kanske även jobba eller starta företag i hemlandet (om de känner för det) vilket det visat sig att vissa totalt skrupelfria individer, i avsaknad av allt vad samvete heter, har gjort. Det är helt otroligt att det får gå till så här.

Hur många “flyktingar”/utlänningar som påstått att de är förföljda och riskerar att bli dödade i sina hemländer om de skickas tillbaka, lever idag inte gott på de svenska skattebetalarnas bekostnad i sina hemländer?
 
Vad gör myndigheterna åt detta? Svar: inget, förutom att uppmuntra till att denna kriminalitet och laglöshet sprider sig genom att bevilja ännu fler lycksökare livstidsförsörjning och tvinga de svenska skattebetalarna att stå för notan.
 

Kommentarer

Postat av: Ben Lawson

Publicerad 2016-02-07 20:53:30

Du har missuppfattat det lite. De flygningar du hittar innehåller flygplansbyte. Till exempel i Istanbul eller Qatar. Det är inte säkert någon åker kombinationen av plan till Bagdad. Många som åker med dessa plan ska nog bara till Istanbul, eller byta till ett helt annat plan.

Svar: Hej!
Oavsett,,, så varför alla dessa flyg till länder som den genomsnittlige svenske medborgaren knappt har något att hämta i?

Föreslår att du läser Merit Wagers blogg och annan alternativmedia för att inhämta kunskap du aldrig kommer att få av de etablerade lögnmedierna/sionsitmedierna .
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik