Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Soros finansierar Expo och Sveriges undergång

Publicerad 2016-08-22 09:42:00 i Satans synagoga,

George Soros kallar sig filantrop och världsförbättrare. Som filantrop och världsförbättrare lyckades han genom omfattande valutaspekulationer mot den svenska kronan 1992 krascha den svenska ekonomin, en krasch som de svenska skattebetalarna fick stå för.

Sedan dess har denna filantrop och världsförbättrare ägnat sig åt att finansiera olika revolutioner och civil olydnad världen över.

Antivit rasism (rasism mot vita), feminism, homolobbyn, fria aborter, prostitution och upplopp där svarta hetsas mot vita som bland annat upploppet i Ferguson USA, och sist men inte minst MÅNGKULTUR och MASSINVANDRING är några exempel.

Allt för att skapa så mycket kaos (laglöshet, oreda) och konflikter som möjligt (få grupper mot varandra) så att han och hans gelikar kan genomföra sin sataniska världsordning som handlar om en förslavad mänsklighet över vilken det är tänkt att en liten elit skall styra.

De följer Illuminatis agenda och dessa sju punkter:

1. Avskaffande av alla regeringar.
2. Avskaffande av privat ägande.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av patriotismen.
5. Avskaffande av alla religioner.
6. Avskaffande av familjen.
7. Skapande av en världsregering.    

Och använder sig av vänstergrupper (deras organisationer, partier) samt av judiska lobbygrupper för att kunna nå sitt mål. Vänstern (socialdemokratin) arbetar sålunda FÖR de krafter som de genom historien har påstått sig vara emot och än idag påstår sig vara emot.

Hur kommer det sig annars att den vänsterextrema tidskriften “EXPO” (de som sitter i ledningen för denna) som även idag agerar folkbildare genom att hålla föredrag på skolor och andra inrättningar och med det bedriver regelrätt hjärntvätt (inte minst av barn och unga), gladeligen accepterar att ta emot pengar av sina motståndare som ju alltid har varit de rika kapitalisterna enligt dom själva?  

Eller har George Soros samt andra så kallade rika “kapitalister” nu plötsligt blivit deras bästa vänner och i såna fall varför?

Kanske denna video (samt artiklarna nedan) kan leda till vidare funderingar. Vad är anledningen till att vänstern som ju alltid har sagt sig vara för solidaritet, rättvisa, jämlikhet med mera, idag arbetar för en agenda som syftar till att slå sönder nationen, familjen, religionen, vår historia och vår kultur vilket leder till det motsatta.

Det vill säga till kaos, orättvisor, egoism, ojämlikhet, alla slags konflikter, laglöshet, söndring, splittring och folkmord.        
 

“Världsförbättraren” Soros är inte bara är en falsk jude (med största sannolikhet en kazarättling) och sionist utan också en kabbalist liksom hans uppdragsgivare familjen Rothschild.

Utan denna kunskap som ni kan ta del av i följande artiklar, är det lätt att tro att Soros finansiering av hattidskriften “Expo” bara är en tillfällighet liksom så mycket annat som sker idag.  

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/katolska-kyrkans-koppling-till-rothschildagenten-soros.html

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

http://experimentlandet.blogg.se/2015/november/global-terrorbluff-pa-vag-att-spricka.html

Här kan ni läsa mer om Expo och om den demokrati de står upp för:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/den-verkliga-rasismen-och-dess-rotter.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik