Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kontanterna borta 2017?

Publicerad 2015-07-07 09:12:00 i Allmänt,

Detta är ett utdrag från en artikel på Kristoffer Hells hemsida.
 

Det här är vad vi tror: kontanternas slutgiltiga utrotande ligger inte decennier i framtiden (som ibland påstås avkontantväsendets fiender) utan betydligt närmare.

Vi kommer bli överraskade om det fortfarande går att betala med kontanter i Sverige under julruschen 2017.

Eftersom frågan är kontroversiell, gissar vi att nådastöten kommer att maskeras av, och synkroniseras med, andra kriser: kanske i skuggan av vad som för närvarande pågår inom EU med finansoligarkernas krig mot Grekland – eller en eskalation av alla dessa krig som pågått sedan den 11:e september 2001.

En otippad kuse skulle kunna vara att bankerna bak lyckta dörrar obstruerar det byte av sedlar och mynt som planeras genomföras i Sverige 2015-2017.

Den entitet som ska genomföra bytet är ju de kontanthatande privatbankerna själva, vilka skulle kunna göra tillvaron svår för de som rent fysiskt skall genomföra utväxlingen – detaljhandeln.

Kanske går det inte heller att utesluta någon form av repris på 2009 års spektakulära storrån i Västberga – där förövarna använde helikopter.

Det var så skrämselkampanjen mot kontanterna startade 2009, samma år som bankerna i raskt takt började fasa ut kontanterna ur sina kontor: med ett rån mot en kontantdeepå som rikspolisen hade förkännedom om, men hindrade Stockholmspolisen från att stoppa.

Föreställningen följde den gamla beprövade frimurar-formeln för social omdaning: problem - reaktion - lösning, eller Ordo ab Chao (ordning ur kaos).

Lösningen som eftersöktes var kontanternas utrotande.                                                               

Läs hela artikeln här:

http://blueshift.nu/dolda-agendan-stora-forvirringen-kontanterna-borta-2017/

Och om hur Danmark kan bli det första kontantlösa samhället:

http://www.dn.se/ekonomi/danmark-kan-bli-forsta-kontantlosa-samhallet/

Kommentarer

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-07-07 10:29:29

Det här handlar om betydligt mer än Grekland! Kolla artikeln www.realjewnews.com/?p=482 med titeln Goldman Wolves at Prey (ungefär Goldmans Vargar på Jakt) som handlar om Grekland som testballong för sionistbankirer i maskopi med mäktiga sionistjudar på höga nivåer både i Grekiska regeringen och EU.
Författaren, Nathanael Kapner är jude som vuxit upp med deras fantasier om "egendomsfolket" och dess hat mot de kristna, men sedan han börjat forska i Bibeln ang orsaken till detta märkliga hat så antog han den grekisk ortodoxa kristendomen och
har i många år avslöjat de mekanismer som används för att bryta ner samhällen runt om i världen som förberedelse för den världsregering tillkommen med våld och svek som planeras. Det är i princip en pervertering av det fridsrike som Bibeln talar om och inte kan det vara Gud som ligger bakom detta utan Guds motståndare - kan ni gissa vem?

Svar: Exakt. Det finns en länk till Nathanael Kapner i länklistan här på bloggen. Han har en hemsida "Real jew news" annars är den här http://www.realjewnews.com/
Om ändå folk kunde vakna upp och inse att det totalitära kontrollsamhället, alla villoläror som poppar upp, bankkriser och massinvandring med mera inte är någon slump utan att det finns människor bakom som planerar och lägger upp strategier för alla andra då de ser sig själva som gudar. Människor som har sålt sin själ till Satan (som ju också ville bli likt Gud) och som önskar förslava massorna och förvandla mänskligheten (Guds skapelse) till boskapsdjur på en stor plantage.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik