Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Väckelsen som fick djävulen att rasa

Publicerad 2014-02-08 10:02:00 i

“Om en man köper ett stort jordagods och sedan går runt på sina ägor och inspekterar dem, men inte gör någon utveckling av dess råvaror så händer ingenting. Men om järnmalm tages fram och förädlas, om skogen huggs ner och används till att göra kemikalier, som kan förvandlas till krut, kan mannen plötsligt få fram skjutvapen med ammunition som kan användas för jakt eller krig.

Likadant är det med kunskap. Kunskap betyder ingenting, förrän den samlas ihop och blir klargjord på ett sådant sätt att gemene man kan bruka den. Det finns ingenting som en diktator hatar mer än kunskap, som undervisar om sanningen. Allt som har blivit skrivet i denna bok har samlats ihop från många källor och plötsligt har du fått i din hand ett dödshotande vapen mot allt vad diktatur heter”

                    Utdrag ur boken “Bibelns budskap i de yttersta dagarna” av John S Torell

Som präst, pastor eller predikant är det tillåtet att predika om det mesta så länge predikan håller sig inom ramen för vad som är politiskt och religiöst korrekt. Det är ingen större skillnad mellan en kristenhetens representant och en politiker som kommer sanningen för tätt inpå livet. Båda riskerar att få företrädarna för världen och  det etablerade samhället emot sig.

Detta var vad som hände den svenskfödde pastorn John S Torell (sedan 1963 bosatt i Sacramento USA) och hans medhjälpare under slutet av nittonhundra sjuttio och åttiotalet i Sverige. Under en längre tid hade pastorn brottats med hur Satan hade infiltrerat de kristna församlingarna och försvagat dem men han hade ingen aning om hur det hade gått till.

När han och hans fru var på en evangelisations resa i staden Idaho 1975 och under några dagar bodde hos en familj, tog de fram tre grammofonskivor där en man hade talat in ett budskap över ämnet “Illuminati”. Denne man hade en verksamhet som avslöjade frimurare och andra ordnar.

De gjorde kassettkopior av de gamla grammofonskivorna och väl hemma igen började pastorn att studera ämnet. Han kom fram till att läran bakom de hemliga ordnarna var djävulsdyrkan och svartkonst (häxeri).

Den Helige Anden visade honom att många pastorer och medlemmar i församlingarna hade gått med i dessa ordnar. På så sätt hade Satan kunnat ta makten i församling efter församling. 

När han började att skriva och undervisa om detta i Sverige från 1976 - 1980 så blev det ett ramaskri från präster och predikanter. Särskilt när han tog itu med Tempelriddarna. Men ett flertal personer från Tempelriddarna och Frimurarna gjorde upp med sina synder och avsvor sig från dessa hemliga ordnar samt vittnade om att det han hade skrivit och sagt var sant.

De församlingar i Sverige där de tidigare hade varit välkomna och i vilka han hade varit inbjuden att predika, stängde nu sina dörrar för dem och bröt gemenskapen. Men det var inget som hindrade pastorn i Sacramento.

Åren 1977 till 1980 hade John S Torell studerat världshistorien från en kristen vinkel och bett till Gud om att han skulle ge honom förståelse för hur världskrigen och det kommande Antikristliga riket var sammankopplat. Eftersom han visste vad han letade efter fick han i sin ägo många gamla böcker (vissa utgivna i slutet på 1800 talet) samt dokument som visade hur det hela hängde ihop.

År 1981 skrev han boken “Bibelns budskap i de yttersta dagarna” där han beskriver hur världsregeringen (Sions Äldste, frimurarna och de ockulta ordnarna) med hjälp av ideologierna (deras egna skapelser) och villiga medarbetare, har arbetat genom historien och ända fram till modern tid med att framkalla krig och revolutioner i syfte att ta makten över alla världens nationer.

Det blev, inte helt oväntat, ett avgrundsvrål från Frimurare och Tempelriddare allt eftersom denna bok såldes och lästes.

Våren 1982 reste John och hans fru till Narpes i Finland där de skulle ha väckelsemöten under några veckor. När de kom fram höll den svenska pastorn Kjell Sjöberg på att avsluta en serie av möten i samma församling. John hade aldrig tidigare träffat Kjell (däremot hans bror Stanley Sjöberg) men hade läst om det arbete han hade gjort som missionär i Pakistan, hans verk som pastor i Järfälla men framförallt hans arbete med stiftelsen “Förbedjarna” .

De möttes och pratade i flera timmar. Kjell fick ett exemplar av boken och sa att han skulle läsa den på kvällen när hans möte var slut.

Dagen efter, mötte de en chockad Kjell som sa: “Om det är sant som du skrivit i din bok, då är läget mycket allvarligt i världen och vi har icke mycket tid på oss” Ge mig sex månader fortsatte han. Jag vill undersöka allt du skrivit och verkligen se om det är sant.

Några månader senare ringde Kjell upp John och sa: “Allt det du skrivit är sant och jag har upptäckt mycket mera. Det är värre än vad vi har förstått hittills. Hemligheten till världsregeringen ligger gömd i den judiska Kabbalan och om vi använder detta som en källa, kan inte de judiska ledarna förneka detta, som de har förnekat Sion vises protokoll”.

Boken “Bibelns budskap i de yttersta dagarna” är ett måste för alla som vill ha kunskap om hur världsregeringen (Sions Äldste) har lyckats manipulera hela mänskligheten sedan Kristus tid på jorden och med en ökad aktivitet de senaste århundradena.

Du kan beställa boken här: http://www.eaec-se.org/
 
Efter att denna artikel skrevs har vi på bloggen fått veta att John S Torell ägnar sig åt demonutdrivning (deliverance) på ett icke bibliskt sätt och det är inget som vi ställer oss bakom.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-02-15 15:28:29

Bra skrivet!

Svar: Tack!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anna

Publicerad 2014-02-16 15:05:40

Det värsta är att den goda uppfostran redan börjar försvinna helt, tack vare deras uppfinning som "konstigt" nog blir större och större, tar över vardagen helt. TVn! Datorn telefonen och surfplattorna är bara ytterligare medel som får oss stanna online till dem dygnet runt hela tiden. Att ha en sådan kryper ner i åldrarna och föräldrarna är helt inne i dessa skärmar, som avskärmar oss från sanningen. Det är skrämmande, men tvn står ju på hela dagarna hos fler än vi hade kunnat tänka oss....
Jag söker efter sanningen överallt på nätet och ofta är filmer och hemsidor spärrade pga dess innehåll.. varför? Jo de vill inte att vi ska veta sanningen.

Jag vill tacka dig för din sida och ser fram emot att läsa allt ditt innehåll här!

Svar: Tack för de värmande orden. Sanningen skall segra och Gud välsigne dig.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Peter

Publicerad 2014-02-18 14:42:26

@Anna min uppfattning om skolan, är att den ofta lär ut propaganda. I skolan lär sig barnen också (tvingas anpassa sig) att följa auktoriteter och order. Fritt tänkande uppskattas inte.
Den kunskap som lärs ut i skolan tror vi är den sanna, den riktiga. För så många kan väl rimligtvis inte ha fel?!
Vissa upptäcker sprickorna i denna fasad, och den som finns inom media, inom pengasystemet, inom politiken. Andra gör det inte, eller ignorerar den.
Att inte älska sanningen gör oss sårbara för indoktrinering.


"Låten ingen bedraga eder om vad sätt det vara må. Ty först måste avfallet hava skett och Laglöshetens människa, fördärvets man, hava trätt fram, vedersakaren, som upphäver sig över allt vad gud heter, och allt som kallas heligt, så att han tager sitt säte i Guds tempel och föregiver sig vara Gud.
Kommen I icke ihåg att jag sade eder detta, medan jag ännu var hos eder?
Och I veten vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han först när hans tid är inne kan träda fram. Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam; allenast måste den som ännu håller tillbaka först skaffas ur vägen.
Sedan skall »den Laglöse» träda fram, och honom skall då Herren Jesus döda med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse - honom som efter Satans tillskyndelse kommer med lögnens alla kraftgärningar och tecken och under och med orättfärdighetens alla bedrägliga konster, för att bedraga dem som gå förlorade, till straff därför att de ICKE GÅVO KÄRLEKEN TILL SANNINGEN RUM, så att de kunde bliva FRÄLSTA.
Därför sänder ock Gud över dem
VILLFARELSENS MAKT, så att de sätta TRO TILL LÖGNEN, för att de skola bliva dömda, alla dessa som icke hava satt tro till sanningen, utan FUNNIT BEHAG I ORÄTTFÄRDIGHETEN.
2 Thess 2:3-12

JESUS svarade: "Jag är vägen, SANNINGEN och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.” Johannes 14:6

Ni skall lära känna SANNINGEN (Jesus), och sanningen skall göra er fria. Johannes 8:32

Om nu Sonen (Sanningen) befriar er, blir ni verkligen fria. Johannes 8:36

Lasse Åberg, som gjorde filmer om sällskapsresor, golf, skidåkning och hälsa, är duktig på att fånga upp trender och göra filmspråk av dessa. Han sa nyligen att han tror nästa stora trend är teknikavvänjning, då många är beroende av sina skärmar och dess innehåll.
Jag kan inget annat än att hålla med.

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2014-02-19 22:23:44

Artiklarna på denna blogg är korrekta och informativa. Jag lämnade för många år sedan liksom många andra män olika ordenssällskap som i praktiken, och många gånger utan att veta det, är "arbetsmyror"
för den s k NWO, Den Nya Världsordningen.
Flera av våra höga politiker, finansmän och organisationsföreträdare, bl a Carl Bildt är nyckelpersoner genom sitt medlemskap i The Trilateral Commission och Bilderberggruppen. De aktuella medlemslistorna för dessa sabotörer mot de traditionella nationalstaterna finns på nätet men publiceras aldrig av Maktens Megafoner, d v s våra "fria" media. Lär dig mer om detta!!

Svar: Tack för informationen!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik