Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den kidnappade kommunismen

Publicerad 2012-07-23 11:30:03 i Ideologier,

Solidaritet jämlikhet och rättvisa är ord som varit populära de senaste århundradena tillsammans med ord som frihet, tolerans och broderskap. De ryms alla inom de ideologier som anses vara de mest människovänliga. Politiker, fria agitatorer och andra som varit ute efter att påverka samhällen och länder, har skrikit sig hesa i entusiasm över dessa ord/ideologier medan krigen och konflikterna har avlöst varandra och lämnat ofantliga lidanden efter sig.

Men ett fåtal har lyckats skapa sig stora världsliga rikedomar på detta lidande och inte minst gäller det de vackra ordens upphovsmän och de som kämpat för ordens/ideologiernas bevarande genom tiderna.

Tanken var inte att de själva skulle bli en del av sin egen skapelse utan att de skulle stå utanför/ovanför och styra de (enligt dem) mindre intelligenta befolkningarna eller individerna. Det hade aldrig varit möjligt utan “laglöshetens hemlighet”, de hemliga sällskapen och frimurarordnarna (där samhällseliten möts) som håller ett järngrepp kring de demokratiskt valda politikerna och all media världen över.

Detta utan vanliga människors vetskap.

Med hjälp av underordnade (som plockats ut från den stora massan och givits privilegier) har man till exempel i kommunismens namn lyckats intala mängder av människor genom tiderna att den enskilda människan kan bli god och exemplarisk om hon på alla sätt lyder och låter sig uppfostras av mänskliga auktoriteter till att bli en kollektiv varelse.

Karl Marx lärofader Moses Hess (1812-1875) utformade den kommunistiska ideologins hatiska inriktning och grundidén var att all privat egendom skulle avskaffas. För att så skulle kunna ske var man tvungen att hetsa gruppen “icke ägande” mot “de ägande”. Genom att använda sig av orden solidaritet, jämlikhet och rättvisa under den plundring som skedde, kunde kommunismens anhängare rättfärdiga sitt ondskefulla handlande.

Men parollen “arbetare i alla länder förenen eder” var endast till för att utnyttja arbetarnas intellektuella oförmåga. Syftet var inte att arbetarna skulle få det bättre (det fick de inte heller vilket historien visat) utan syftet var att den dolda eliten skulle kunna konfiskera inte bara människors personliga egendomar utan också de statliga och kyrkliga egendomarna för att på så sätt kunna skaffa sig mer makt.

Utan denna maktkoncentration (till ett fåtal individer) hade inte det odemokratiska EU projektet och mycket annat som är en förutsättning för den nya världsordningens tillblivelse, kunnat äga rum.

Många av de mest framträdande kommunisterna såsom Leiba Bronstein (Lev Trotskij), Rosa Luxemburg med flera som (konstigt nog) var internationalister samtidigt som de var judiska nationalister, förstod troligtvis inte att de blev utnyttjade av ägarna till kapitalet i deras strävan efter att skaffa sig ännu mer rikedomar och makt genom konflikter, krig och allmän osämja.

Samma sak pågår än i dag och i hela världen. Krig är höjdpunkten för den giriga makteliten men även konflikter och allmän osämja i det mindre formatet, tjänar deras syften. När kommunister står mot rika, mot invandringskritiker, fascister, rasister, moderater, sionister med flera och invandringskritiker står mot kommunister, invandrare, muslimer och vänsterpartister med flera, är detta rena drömmen för dem som har siktet inställt på den nya världsordningen och en framtida förslavad (med chip utrustad) mänsklighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik