Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Överblivet vaccin till förbipasserande

Publicerad 2021-06-13 15:15:00 i Allmänt,

Vid utkanten av Slottsskogen (Dalens idrottsplats) i Göteborg står fem stora tält uppsatta men tälten har gapat tomma sedan dess att de sattes upp för några veckor sedan.

Satsningen på ”drive in vaccination” har inte gått så bra för ”NÖTKÄRNAN Vård och Omsorg” som är företaget bakom denna satsning och som räknade med att kunna ta emot (vaccinera) 2000 personer.

De har fått stå där med överblivna doser (överblivet vaccin) men har nu kommit på en lösning för att bli av med sitt vaccin.

De har börjat att vandra runt i området och söker främst efter 70 + are som är villiga att vaccinera sig och om inte de (den åldersgruppen) är intresserade så söker de efter dem runt 60 och sedan efter dem runt 40, 30, 20 och så vidare.

Allt för att bli av med sitt vaccin.

Att politiska partier propagerar för sina partier, speciellt innan val, och genom att dela ut flygblad, ballonger, godis (försöker få folk att rösta på deras parti) och annat vilket de sedan kan slänga i papperskorgen om de vill och känner för det, är en sak men att gå runt och försöka övertala/locka människor att komma till vaccinationstält (fem stycken i detta fallet och som är fullt synliga men som de väljer att inte gå till) och bli injicerade med ett vaccin som personalen på ”Nötkärnan Vård och Omsorg”, regeringen och läkemedelsindustrin inte vet vad det innehåller eller vad som på sikt kommer att hända med dem som låter vaccinera sig samtidigt som läkemedelsindustrin genom lag har avsvurit sig allt ansvar för om människor blir sjuka eller dör av deras vaccin, är riktigt djävulskt och det talar om att något inte står riktigt rätt till.

Är det så att dessa Vårdföretag (vård och omsorgsföretag) som i detta fallet ”Nötkärnan” (frisk som en nötkärna!, eller hur oavsett biverkningar eller död?), och som har fått i uppdrag att vaccinera så många som möjligt, har ett INTRESSE, ett EGETINTRESSE, av att få slut på de vaccin de har tagit emot?

Att det kanske blir problematiskt för deras företag (vårdföretag) om många nekar till att ta vaccin och de därför måste kassera en massa vaccin som de har fått och som regeringen har köpt in för skattebetalarnas pengar?

Det verkar ju vara så för varför skulle de annars aktivt söka upp människor (först äldre sedan yngre och sedan i princip vem som helst) som inte har valt att komma till deras vaccinationscentral (trots att den är fullt synlig, med fem tält i detta fallet) genom att börja vandra runt utanför vaccinationstälten och i området runt Slottsskogen för att hitta personer som de kan vaccinera?

Verkar inte detta agerande lite desperat och är det inte på plats att dra öronen åt sig?

Som sagt,,, att de politiska partierna, telefonföretag och andra företag (postkod lotteriet) diverse organisationer som Amnesty, Rädda barnen, Röda korset, Rädda djuren, Rädda världen, Rädda allt!, söker upp människor (eller springer efter dem på stan) är inte så märkligt eftersom de vill få in folk i sina partier eller rörelser/organisationer men när vårdföretag (läkare, sjukvårdspersonal) börjar att beté sig på samma sätt (som vilka vinstdrivande företag/organisationer som helst) och då det inte handlar om att säga ja eller nej till ett flygblad, till en ballong, till en godisbit etcetera utan om ja eller nej till en injektion, en spruta, som de inte själva kan gå i god för, då är det HÖGT VATTEN!!

Om vaccin blir detsamma som att bli erbjuden en smörgås eller en bulle, en kaka som man själv kan välja om man vill äta eller inte, och de flesta accepterar det, då är det snart ute med mänskligheten.

Regeringen och deras uppdragsgivare (över – regeringen/satanisterna, läs SION VISES PROTOKOLL så förstår ni!), har redan deklarerat att det kan behövas en tredje spruta och efter den tredje sprutan sedan en fjärde och så vidare....

Skyddet/vaccinet mot ”påhittet Covid 19” förväntas inte gälla mer än kanske sex månader eller max ett år säger de och de är även noga med att tala om att även om människor vaccinerar sig så kan de bli smittade eller smitta andra.

Detta borde vara något som alla människor med ett IQ över 70 borde dra öronen åt sig över men tydligen så är det få som gör det.

Som det ser ut så kommer vaccinationer att bli det ”NYA NORMALA” i framtiden och läkemedelsindustrin pumpar ut nya vacciner hela tiden för det är så som de kan tjäna sina pengar..Tjäna pengar utan ansvar eftersom de har avsvurit sig ansvar för sina egna vacciner och som sagt via lag. De har lagen på sin sida!!

När människor har tagit emot vaccin efter vaccin (än så länge är det FRIVILLIGT!) så blir det omöjligt att säga att jag blev sjuk, handikappad eller att mina vänner, nära och kära kanske rent av dog av vaccinet/vaccinationerna.

Då gäller det att kunna bevisa VILKET vaccin det handlar om (om den har tagit två eller tre, tjugo eller trettioåtta vaccin) ifall det eventuellt, men bara eventuellt, skall kunna gå vidare i form av någon rättsprocess och den väljer att ställa regeringen eller folkhälsomyndigheten till svars.

Som nämnts så går det inte att ställa läkemedelsindustrin till svars utan det är i såna fall regeringen som får ta på sig bördan (som i fallet med Svininfluensavaccinet) men regeringen som är avlönad via skattemedel, kan inte ge alla som har blivit sjuka eller vars anhöriga, nära och kära, har blivit sjuka eller dött, upprättelse eller ett bättre liv när de har blivit sjuka eller handikappade.

Om en person har tagit mängder av vaccin (experimentvaccin) så får den helt enkelt skylla sig själv då DET HAR VARIT FRIVILLIGT!

När barn och ungdomar blev allvarligt skadade (drabbades av Narkolepsi) efter att ha tagit Svininfluensavaccinet så fick de (deras föräldrar) max 150.000 kronor i ersättning av den svenska staten men inte en endaste krona från läkemedelsföretagen.

STATEN (skattebetalarna) fick ta på sig ansvaret för läkemedelsindustrins vacciner (efter påtryckningar) och det är på det sättet man kan SUGA ut staten och skattebetalarna och låta de verkliga bovarna GÅ FRIA!

Man kan genom det och från statens håll låta Mr Global och hans kompisar globalisterna gå fria (LÄS MER NEDAN!) men förr eller senare så faller de på sitt eget grepp när de (regeringarna, folkhälsomyndigheterna) inte behövs längre och när Mr Global endast har behov av ett fåtal människor (alla andra har han och hans vänner lyckats avliva) som kan tjäna honom och hans närmaste, nära och kära.  

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2021/june/mr-global-vem-ar-det.html

VAKNA!!

Källa: Gratistidningen "Göteborg direkt"

Läs också här (nedan) i en artikel från "Under mattan" publicerad 2017. Det är en hel del som har hänt efter det och att de som äger, styr och kontrollerar pengarna i världen har kunnat flytta fram sina positioner ännu mer. Makten och rikedomarna har koncentrerats än mer till ett fåtal satanister (till överregeringen, läs SION Vises protokoll som står över alla regeringar) i världen vilka idag vill vaccinera alla människor med hjälp av sina knähundar som är regeringarna..

https://undermattans.blogspot.com/2017/01/avslojat-2017-varldens-8-rikaste-ager.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik