Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mr Global, VEM ÄR DET?

Publicerad 2021-06-11 22:06:00 i Allmänt,

Mr Global kommer i slutänden även göra sig av med politikerna säger Catherine Austin Fitts i en artikel från Newsvoice, (se nedan).

Austin Fitts har en gedigen bakgrund inom finanssektorn som tidigare chef för investeringsbanken Dillon, Read & Co och som vice bostadsminister under George H. W. Bushs tid. Under denna tid upptäckte hon att en stor del av det amerikanska folkets skattepengar gick till hemliga konton med ospecificerade verksamheter, många av dem med militär anknytning. Hon tog framgångsrikt itu med denna korruption, men hennes kritik hotade stora intressen och ledde till sådana trakasserier att hon lämnade sitt arbete inom finansvärlden.

Hela denna utveckling som sker idag och med påhittet Corona, skrämselpropaganda, restriktioner som går vidare mot det stundande slavsamhället genomförs metodiskt och med tvingande kraft, säger hon, men hon specificerar inte vem eller vilka det är som håller i taktpinnen.

Själv kallar hon denne anonyme Allhärskare för Mr Global. Regeringarna i världen är helt i händerna på Mr Global, menar hon.

Intressant! En ALLHÄRSKARE, en Mr GLOBAL, som regeringarna i världen (de folkvalda) tydligen är helt i händerna på utan att kunna kunna sätt sig emot??, trots att de i ”DEMOKRATIER” (som folkens ÖVERHET), har majoriteten på sin sida.

Frågan är om denne Mr Global har några anhängare och vilka dessa är i såna fall? Inte kan man väl låta någon Mr Global (en ensam person) husera hur som helst med världen och med alla dess regeringar (med alla människor) och med folkhälsomyndigheter etcetera och annat?

Det vore väldigt konstigt? En sådan Mr Global borde väl kunna stoppas liksom hans eventuella anhängare, släktingar, kompisar/vänner som består av ett fåtal personer i världen?

Eller är det så att denne Mr Global sedan lång tid tillbaka styr, äger och kontrollerar pengarna i världen och att de som väljer att stå på hans sida (hans kompisar det vill säga GLOBALISTERNA), blir BRA avlönade av honom, av Mr Global och av hans anhang och att de därför kallas för Globalister?

Kan det vara så att regeringen i Sverige och regeringarna i världen (dess myndigheter) som menar att de står upp för FOLKSTYRE, för DEMOKRATI, i själva verket styrs av denne Mr Global (hans anhängare) som frikostigt avlönar dem för att gå hans/deras intressen tillmötes?

Världens barn (de icke troende på Jesus/Gud) verkar förstå mer än de ”kristna” som sover och som har blivit hjärntvättade samt paralyserade av världen, av de icke troende och av JUDEN (obs inte alla judar utan av de på Talmud och Kabbalan troende judarna!!) och av pengar och makt trots att Jesus/Gud säger att hans rike inte är av denna världen.

Majoriteten av de kristna är så bedövade så att dom kommer att välkomna den ALLHÄRSKARE som den ofrälsta kvinnan Catherine Austin Fitts varnar för.

Läs mer här:  

https://newsvoice.se/2021/06/austin-fitts-sista-varning/?utm_source=rss

Och här:

https://undermattans.blogspot.com/2017/01/avslojat-2017-varldens-8-rikaste-ager.html

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik