Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Digitala vaccinationskort skall möjliggöra resande

Publicerad 2020-05-22 07:50:09 i Allmänt,

Estland hjälper Världshälsoorganisationen WHO att ta fram digitala vaccinationskort, där det till exempel skulle kunna finnas uppgifter om man är immun mot covid-19.

Vaccinationsskortet skulle i sin tur kunna hjälpa folk att resa utomlands, hoppas Marten Kaevats, den estniska regeringens rådgivare, som leder projektet.

Det vi gör på lång sikt, är att vi digitaliserar hela vaccinationskortet. Men vi har börjat med att utveckla system enbart för covid-19-fall, eftersom det är nödvändigt för ekonomin och för att folk ska kunna röra sig över gränserna, säger han.

Målet är att göra det gula vaccinationskortet digitalt och möjligt att dela mellan myndigheter i olika länder.

Till exempel skulle en person som har haft covid-19 och på så sätt förmodligen är immun mot sjukdomen, kunna eventuellt få tillstånd att resa utomlands.

Läs mer här:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7478914

Detta (från Sveriges radio) publicerades igår den 21 maj och så här skrev vi på bloggen i ett inlägg (”Corona är psykologisk krigföring”) den 19 maj:

I annat fall så tror jag att man kan glömma att kunna resa utomlands utan ett friskhetsintyg som man endast kan få genom att ställa upp på att bli vaccinerad eller genom att ta något speciellt läkemedel.

Hur dessa vacciner (läkemedel) sedan verkar och om människor blir sjuka eller dör kommer man att kunna slå bort med att att vaccinet (läkemedlet) var frivilligt att ta.

Det var människan själv som ställde upp på att bli vaccinerad eller på att ta något läkemedel för att kunna resa. Den får därför skylla sig själv.

Att vaccination (att vaccinera sig) ställdes som ett ultimatum, ett krav, för att kunna resa eller för att kunna vistas på olika platser och fritt är inget som satanisterna tar fasta vid och massorna (som har stått på kö för att bli vaccinerade) kommer när det har gått så långt och när de är mer eller mindre nerdrogade av vacciner och läkemedel se dem som inte är har tagit vaccin (en massa läkemedel) som fiender.

Det fria valet (det är de, människorna/den stora massan som de, psykopaterna och sociopaterna kallar för boskap, för menlösa ätare, för Goims som har valt sitt eget öde genom att ta vaccin och läkemedel) står enligt dem, psykopaterna och sociopaterna fast, men frågan är om det handlar om ett fritt val när det inte finns något egentligt val”.

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2020/may/coronapandemin-handlar-om-psykologisk-krigforing.html

Märk väl att man inte nämner ordet Tvångsvaccinationer för att få lov att resa utan man fokuserar på ett kort, ett vaccinationskort som, hör och häpna, skulle kunna HJÄLPA folk att resa utomlands. Vad snällt!!

Att ”hjälpa” folk att kunna resa utomlands låter förstås mycket bättre (”mer demokratiskt”) än att säga SANNINGEN om att de kommer att tvingas att vaccinera sig om de skall kunna göra det om nu denna Marten K, Bill Gates, Världshälsoorganisationen (WHO) och alla övriga människor och organisationer som står på Satans sida, får som dom vill.

Och som sagt om de som vaccinerar sig, alltså SOM TVINGAS ATT VACCINERA SIG för att kunna resa, blir sjuka eller kanske dör av detta vaccin (av vaccinerna om det krävs flera) så har de gjort ett eget val och kan därför inte ställa läkemedelsföretagen till svars.

Vad man kan göra för att lugna människor (lura dem), vilket säkert kommer att ske, om det är allt för många som blir sjuka och dör plötsligt, är att börja tala om en ny PANDEMI, ett nytt virus eller någon slags sjukdom, som har börjat att härja och fara likt en löpeld över hela jorden.

Och för att kunna komma tillrätta med den nya så kallade pandemin så krävs ett nytt vaccin (som även det leder till ohälsa och död) och så simsalabim har läkemedelsföretagen lyckats tjäna massvis med pengar på vaccin och läkemedel samtidigt som jordens befolkning har minskat (vilket är vad de så kallade GLOBALISTERNA önskar, vilket är deras MÅL) och detta utan att de (dessa Satans tjänare) anser sig ha gjort något fel då människor har GETT SIN TILLÅTELSE TILL DET, har ”VALT” själva att bli vaccinerade och uppmanat andra att göra detsamma.

Detta är vad Satans tjänare kallar för ETT FRITT VAL.Ta Vaccin (utan att veta vad det innehåller eller om du ens behöver det) eller låt bli att resa (acceptera att du inte kan resa).

Ta märket (vilddjurets märke som Uppenbarelseboken talar om) eller acceptera att du inte kan köpa eller sälja om du inte tar märket. Med andra ord välj att dö eller att leva för VISST HANDLAR DET OM ETT FRITT VAL?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik