Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att få sin bostad vandaliserad som oliktänkande

Publicerad 2019-07-25 01:27:59 i

Vi måste inse att det inte är okej att tala fritt ut från hjärtat idag om man är en svensk (en svenne). Att säga sanningen är lika med att riskera fängelse/ett fängelsestraff eller grova böter.

Men att få sin bostad vandaliserad för att man tycker det ena eller det andra, är ett tecken på att något har gått över styr. Då handlar det inte längre om att argumentera utan om att förstöra och förgöra en annan människas tankar och tro som alla som lever i en demokrati har rätt till att ha.

Det handlar om att den/de som uttrycker sina tankar har blivit ett hot mot makten och det första man gör (oavsett vad människan/människorna tror på och står upp för) är att försöka tysta den/dem och skrämma den/dem till tystnad. Om inte det fungerar så hotar man den/dem. Om inte heller det fungerar så placerar man personen/personerna i fängelse. Om inte det hjälper så avrättar man den/dem på något sätt.

Detta var vad som hände med Jesus och hans apostlar och det upprepas idag. Det är samma människor (samma klientel) som sitter vid makten och drar den första fiolsträngen/judarna som våra förfäder tyvärr bjöd in till landet och till att husera här.

De (judarna) har makten och pengarna och kan betala hur mycket som helst för att få en tänkare att tystna eller lyssna på dem men om det inte fungerar så tar man till alla knep som tänkas kan.

Man går så långt som till att betala människor (DRÄGG) som vandaliserar deras bostäder (dumma och unga svennar/svennor) och som påstår sig vilja ha solidaritet och rättvisa vilket inte judarna vill ha i sitt eget hemland men som de är tacksamma för att få arbeta för i Sverige samtidigt som de står upp för Palestina.

Att löpa linan ut (att se sin historia) är de inte intresserade av utan det enda de är intresserade av är vem/vad/vilka som kan ge dem mest i pengapungen. Det är JUDEN!!

AFA, och alla andra grupper som kämpar mot den nationella rörelsen har inget annat än judens pengar att komma med. De inser inte att de som så kallade kommunister är en del av maktjudarna.

Idag så går det en följetång i tidningen Expressen. Expressen hänger ut nazikvinnor (vita och blonda, eller som åtminstone ser så ut) vilka tydligen var bödlar under tiden det begav sig i nazityskland. Jag tänkte när jag såg detta och som påläst att varför väljer Expressen (en judeägd och judestyrd tidning) att hänga ut dem.

Varför hänger de inte ut alla judar (även kvinnor) som tog död på många mer människor i det forna Sovjet? Betyder inte dessa människor något? Varför talas det inte om det/dem? Om präster, pastorer, vetenskapsmän, forskare och i stort sett alla som på den tiden hade huvudet på skaft och som blev kokade levande i stora grytor eller som placerades i fångläger om de hade tur. Varför talar man inte om det?

Varför erkänner man inte att den ryska revolutionen var en revolution från judarnas håll? Vilka var det som låg bakom den ryska revolutionen? Varför bytte dessa judar namn? Trotskij hette inte Trotskij från början. Han hette Bronstein i efternamn. Varför bytte han och fler judar med honom namn och till ryska namn?

Varför talar man inte om alla som fick sätta livet till under kommunismens tid i Sovjet? Det handlar inte om sex miljoner människor utan om mer än hundra miljoner människor.

Kommunismen startades av de falska judarna och de har startat alla ismer i syfte att sätta grupper mot grupper för att kunna få herravälde. Det finns dokumenterat och är inget taget från luften som judarna numera även förpestar som den Satans synagoga de är.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik