Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vem är de kyrkokristna kärleksfulla mot?

Publicerad 2018-05-06 16:48:00 i Religion,

Jag har läst ganska många böcker som tillhör kategorin ”kristen uppbyggelselitteratur” och det har varit sunda och bra böcker skrivna av frälsta människor och som skrevs under en tid då det fanns en naturlig vaksamhet och ett starkt motstånd mot varje sant troendes värsta fiende som är Satan.

 

Idag vägrar man att från kyrkokristet håll se sin värsta fiende eller den ande som driver alla ofrälsta och som på grund av det har lyckats nästla sig in bland dem som är eller som kallar sig för Guds barn.

 

Istället bjuder man in denna anden till kyrkorna (till bönemöten) och i en del fall in till sitt eget liv och tror att det går att frälsa Satan och den antikristliga anden som endast är ute efter att få varje sant frälst människa bort från Gud/Jesus på det ena eller på det andra sättet.

 

PÅ SAMMA SÄTT SOM GUD/JESUS HAR SITT FOLK SOM ARBETAR FÖR HONOM SÅ HAR SATAN SITT FOLK SOM ARBETAR FÖR HONOM.

 

Idag är inte de ofrälsta ett Guds barns värsta fiende (den fienden vet man var man har och kan tackla) utan de som kallar sig frälsta till Jesus. Det är de falska kristna som är ett sant Guds barns verkliga fiender.   

   

Dessa vägrar se att allt utspelar sig på ett andligt plan och att Satan som idag har tagit över de så kallade kristna kyrkorna och samfunden använder dem som kallar sig kristna som sina verktyg i syfte att förstöra Guds verk och för att få så många som möjligt bort från den sanna tron på Jesus. Det är detta som bibeln kallar AVFALL!

 

De ofrälsta som söker sig till kyrkorna för att det där finns allehanda aktiviteter som de kan dra nytta av, är ju SNÄLLA och kanske de kan bli frälsta brukar det heta. Alla måste väl få en chans!! Låt oss hjälpa dem och ställa upp för dem. Låt oss tillfredställa deras världsliga och köttsliga behov även om de inte är några nära anhöriga till oss så kanske de tar sitt förnuft till fånga förr eller senare och blir frälsta in till en kyrka.

 

Detta agerande är förödande och ett hån mot Herren Jesus Kristus som inte kan acceptera att ofrälsta människor (världens barn) för med sig sin smuts (orenhet) in bland de sant troende, vilket sker på ett andligt plan, om det nu fortfarande finns några sådana i det som kallas kyrkor och samfund av idag vilket jag tvivlar på.

 

Om de hade varit sant troende så hade de aldrig accepterat detta och Gud/Jesus hade varnat dem vilket han förmodligen har gjort men de har valt att inte lyssna.

 

Så vad kommer det sig då att de som kallar sig frälsta, pånyttfödda i Jesus, döpta i Guds Ande med mera med mera är så fokuserade på att hjälpa och fixa världen och världens människor (Satan och den antikristliga anden) samtidigt som de påpekar att de är frälsta till Gud/Jesus och inte till världen?

 

Det går liksom inte ihop med vad Jesus och bibeln lär. Det står inget i bibeln om att en frälst till Herren Jesus Kristus skall göra så.

 

Det enda svar jag har på denna fråga är att de inte drivs av Guds Ande utan att de drivs av anden i världen (Satans ande) och därför kan de samarbeta så bra med världens och med Satans ande (med alla ofrälsta) samt sluta förbund med dem eller som bibeln säger gå i ok med dem (på ena eller andra sättet) vilket bibeln varnar oss som troende för att göra.

 

De ser inget fel i detta utan anser sig vara kärleksfulla, goda, barmhärtiga men frågan är vem de är kärleksfulla, goda barmhärtiga mot och på vilket sätt det gynnar Guds rikes utbredande.  

           

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-05-20 10:31:30

Hej

Svaret på frågan är enkelt.

Du nämner svaret själv.
Det är ett andligt betende som skapar missfostret.
Från början får en människa i nöd en kallelse från Gud för det mesta. Då söker hon en mening med sitt liv, och börjar söka efter källan. Har hon då otur hamnar hon till exempel på Christer Åbergs sida Apg29, eller någon liknande. Det framgår med all tydlighet att de flesta nytillkomna och ofta oerfarna människor har de bästa avsikter i början på sin kristna bana. De kan ha goda Bibelkunskaper och en genuin tro på evangeliet efter att ha erkänt sina synder till Kristus, men trots detta hamnar de fel. De flesta invaggas snart i tron att man skall ta avstånd från kyrkorna för att de inte är Bibliska och det kan de flesta normalbegåvade människor inse. Detta är början på lögnerna. De leds från en lögn till en annan under förespegling att de bjuds på sanningen av medvetet lögnaktiga och ofta anonyma "kristna bröder"av olika sorter.

Förr fanns det en större vaksamhet mot de nedbrytande krafterna inom kyrkovärlden. Detta var innan frikyrkorna också blev infiltrerade av de "sekulära". De flesta som har sidor liknande Apg29 har anknytning till någon kyrka, samtidigt som de kritiserar andra samfund. Jag påstår att i dag är sådana ställen som Apg29 och liknande farligare än Svenska Kyrkan för nytillkomna troende. De är mer angelägna om nya medlemmar att "frälsa" och pengar att spendera än vad Svenska Kyrkan är. Den har ju pengar och får från Samhället. På sådana webbkristna ställen av olika slag och inriktningar som nämns här finns mängder av moraliskt sjuka och snedvridna människor vars enda uppgift är att vilseleda och förstöra en enkel och troende människas behov av Kristus Jesus. Det är sanningen ! Obehaglig eller ej så är det fakta.
Skälet till att den beskrivna verksamheten kan bedrivas är att de stöds av samhällsorganisationer av politisk natur, och att hela It-sektorn har ett stort ekonomiskt intresse av att bryta ner den övertygelse som grundar sig på Jesu Kristi mission vilken är till i första hand för de kallade och troende och ingen annan. Så mitt råd är "var vaksamma"

Gorm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik