Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hets mot hyresgäster

Publicerad 2018-05-12 17:32:06 i Satans synagoga,

En bekant berättade för mig att där han bor så har en kvinna som är medlem i Hyresgästföreningen och som är drivkraften bakom ett projekt som heter ”Brobygget” bjudit in SFI elever (som bor i andra stadsdelar) till ett ”Språkcafé” på hyresgästernas gemensamma gård och som hon uppmanar de boende till att närvara vid så att de kan få information om vad detta projekt, som är under utveckling, är tänkt att leda till.

Min bekant tycker att detta är helt uppåt väggarna fel med tanke på att gården är till för dem som bor där och menar att om hon vill ha språkcafeér så kan hon ha detta hemma hos sig själv där ingen kan hindra henne att ha vilka cafeér som helst eller att bjuda in vem hon vill.  

Det tragiska är att ingen numera kommer undan den påtvingade och vedervärdiga mångkulturen och massinvandringen (folkutbytet, folkmordet på svenskarna) av främmande folk och folkgrupper och många är de svenskar som är beredda att gå hur långt som helst för att Sverige skall förvandlas till oigenkännlighet och att svenskarna som ”ett folk” (en folkgrupp bland alla andra folkgrupper i världen) skall försvinna.

Var och varannan kyrka har idag SFI undervisning, språkcafeér och andra aktiviteter som vänder sig till invandrare samtidigt som det finns språkcafeér på biblioteken och på andra ställen liksom SFI undervisning i varje skola och snart i varje gathörn.

Jag sa till min bekant att du kanske kan gå till språkcafeét på gården och säga att du gärna vill lära dig franska, tyska eller spanska (han är inte intresserad av att lära sig till exempelvis arabiska/persiska eller något språk som talas i Somalia eller Afrika) men det är ju inte det som språkcafeérna som finns överallt handlar om.

Dessa så kallade språkcafeér handlar om att kolonisatörerna skall kunna lära sig svenska och i bästa fall få personliga kontakter med svenskar så att de lättare kan få in sina parasitsnablar i det svenska samhället med allt vad det innebär och som gynnar dem.

I den större stad där jag bor så finns det ett språkcafé dit det går att gå för den som vill träna sig i språk som franska, tyska, spanska, engelska (många i den äldre generationen kan inte så bra engelska), det vill säga språk som svenskar är intresserade av att lära sig, men det är ett café och för att få vara med på detta språkcafeé så måste man handla i cafeét för minst cirka 90 kronor så det är inte gratis.

Och sedan finns det inte några garantier för den som väljer att gå dit och handla för minst 90 kronor att det finns någon där just då som talar det språk som personen är intresserad av att lära sig.

En människa som av den ena eller andra anledningen väljer att komma till Sverige (eller till något annat land) och som vill göra rätt för sig i landet, lär sig språket via SFI på någon av alla de SFI utbildningar som finns överallt på olika skolor och som den har rätt att gå på samtidigt som den använder sig av alla de möjligheter som arbetsförmedlingen erbjuder de så kallade nyanlända invandrarna i Sverige och som är hur mycket möjligheter som helst som betalas av samhället via skattemedel.

När den har lärt sig språket hyffsat bra och kommit in i samhället (visar att den vill ställa upp för det land den har valt att komma till och för det folk som bor där) så knyter den vänskapsband på ett NATURLIGT sätt samtidigt som den lär sig allt mer svenska ord.

Men som nämnts så är det inte det, det handlar om. Vad det handlar om är att på ett helt felaktigt sätt tvinga på det svenska folket allehanda parasiter som de sedan inte kan säga nej till. Se vad SNÄLLA de är och se hur synd det är om dem. Vi kanske skall bjuda in dem till sängkammaren och sedan gifta oss med dem så att hela Sverige tids nog blir vad de falska judarna som styr och äger hela Sverige vill (Satans Synagoga) men som de motverkar i sitt eget land Israel, så att det sedan kan springa runt en massa hottentottar i Sverige, som inte har någon tillhörighet till något annat än till Satans synagoga (de falska judarna) och deras banker.

Invandringen av främmande folk och grupper kommer från Satan men det kan i regel inte människor se (de vill inte se) och inte heller de som befolkar kyrkorna.  

Läs mer om detta här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

 

Kommentarer

Postat av: Krypto

Publicerad 2018-05-13 11:24:37

Hej

Sakligt sett finns det många konkreta åtgärder som måste uppfyllas för att ett sådant språkcafe' får genomföras i ett bostadsområde. Det förefaller som att projektet "Brobygget" är ett önsketänkande som ej har analyserats i full skala, och drives av en naiv och ide'fattig fantast. Är "Brobygget" förankrat hos styrelsen för området ? Är arrangemanget godkänt av myndigheter som cafe' eller liknande ? Går inte in på alla detaljfrågor. Den VIKTIGASTE frågan är om det finns ett behov ? Vem har i så fall konstaterat detta behov och är det beslutat att man skall göra något åt saken ? Har de boende hörts i frågan ?

Jo frågorna är många och sakligt sett verkar det som om någon sköt sig i foten.
Det är väl ingen hemlighet att HSB är fel ute i många sammanhang gentemot den breda allmänheten och framför allt mot sina egne hyresgäster i många fall. Så lite själv kritik vore nog på sin plats innan man går till "behjärtansvärda" åtgärder.

I vårt hemland har man i nutid gått ifrån den princip moderna samhällen brukar använda sig av som kallas majoritets principen med allmänna val var fjärde år.
Nu ägnar man sig i stället åt att vända ryggen mot över en fjärdedel av valmanskåren och kallar det för "demokrati". Då kan självupptagna människor starta diverse spektakulära projekt och verksamheter utan folklig förankring.
Hm.........

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-10-19 08:00:42

Blir äcklad. Sverige är kört, finns ingen återvändo. Min familj är mitt tillhåll och jag undviker allt utanför. Går inte utanför huset förutom när det ska handlas eller hundarna ska kissa. Går förbi heltäckta spöken i gatan som svär åt hundarna. Man blir hotad på en vanlig promenad. Så tacksam att mitt liv är berikat med en mor och far som bryr sig och har vett i huvudet. Men min mor är utstött från släkten för hon går ej till kyrkan. Kyrkan hävdar att hon inte har jesu ande i sig för hon går inte till kyrkan.
Och den kyrkan älskar muslimer. Så tydligen har muslimen mer av Jesu ande än de som faktiskt är kristna.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik