Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Skall kyrkorna integrera icke troende

Publicerad 2018-07-29 20:23:07 i

 Detta debattinlägg (se min kommentar nederst) fick jag tillsänt mig av en broder i Kristus Jesus.

Det har publicerats i Borås Tidning och visar på ett klart och tydligt sätt hur kyrkorna/samfunden (de som befolkar dessa) har spårat ut fullständigt och inte kan kallas annat än för sitt rätta namn ”SATANS KYRKOR och SATANS KRISTNA”.

Gläds över integrationen

 Skribenterna beskriver glädjen i att välkomna flyktingar.

 "Vi ser integrationsglädje i våra församlingar men upplever att det också finns motsatta strömningar i samhället, strömningar som gör oss djupt oroade. Det skriver representanter för Pingstkyrkan.

Samtidigt som de politiska partierna verkar tävla om vem som har hårdast migrationspolitik har vi i Pingströrelsen öppnat våra kyrkor för nyanlända, analfabeter såväl som högutbildade och välkomnat kraften i mångfalden.

För oss är detta en hjärtefråga. Ända sedan Pingströrelsens början har vi engagerat oss för att hjälpa alla som på ett eller annat sätt har det svårt, oavsett om det varit missbrukare, flyktingar, fattiga, fångar, sjuka eller gamla.

Vi har startat beroendevård, besökt fängelser och bidragit till utveckling runt om i världen. Vi vill ställa oss på de utsattas sida och tillsammans med dem bygga ett bättre samhälle för alla.

I samband med den stora flyktingvågen 2015 öppnade vi därför våra kyrkor. Över hela vårt land, oavsett om det var i Botkyrka, Borås eller Boden, tog vi med glädje emot nyanlända, startade språkcaféer och jobbade aktivt med att integrera både svenskar och flyktingar.

Vi har hjälpt många nyanlända att starta ett nytt liv i Sverige, en viktig och värdefull människa i taget. Många människor som har varit utan hem och utan hopp har funnit det i våra gemenskaper.

Att det kommer nya människor till våra församlingar är ingen börda – tvärtom har det skapat liv och glädje bland både nya och gamla svenskar. En god och lyckad integration för nämligen samman olika grupper och skapar ett mervärde som blir större när alla är tillsammans än var för sig.

Integration handlar inte om att "de" ska bli som "vi", utan om att mötas och tillsammans skapa någonting nytt.

Vi ser en sprudlande och hoppingivande utveckling på det här området. En församling inom Pingst berättar om ett tiotal nystartade företag hos medlemmar i kyrkan med annan etnisk bakgrund.

Ett uppmärksammat initiativ är #10000luncher före valet genom Welcome App, en satsning för att koppla samman nyanlända med etablerade svenskar, driven av människor som ser möjligheter i integrationsglädjen.

Sverige kan bli allt bättre på integration, en lunch och ett företag i taget.

Men samtidigt som vi ser denna integrationsglädje i våra församlingar, upplever vi att det också finns motsatta strömningar i samhället, strömningar som gör oss djupt oroade.

Vi oroas över att flyktingar enbart beskrivs som kostnader och problem. Vi sörjer över den brist på empati som breder ut sig i samhället. Vi förfäras över hur religionsfriheten urholkas i takt med att allt fler kristna konvertiter hotas av utvisning till länder där kristna dödas för sin tro.

Vi förstår inte varför en svensk myndighet ifrågasätter den mänskliga rättigheten att få byta religion. Vi lider med familjer som får allt svårare att återförenas och att det så ofta är just de allra svagaste av de svaga som råkar mest illa ut.

Det är valår, men flyktingarna har ingen rösträtt. Därför är det upp till politikerna att ta sitt ansvar för alla människors lika värde och rättigheter, även flyktingarnas! Var finns de politiker som ställer sig på de svagas och utsattas sida? Vem står beredd att hjälpa dem som inte har makt att hjälpa tillbaka?

Vem vill bli en röst för dem utan rösträtt? Var finns de politiker som står upp för allas lika värde, ser människor som möjligheter och lyfter fram konkreta positiva integrationsförslag? Framförallt, var finns visionen för integrationen? Vi från Pingströrelsen tror att det svenska samhället kan se och lära av kyrkornas integrationsglädje.

Daniel Alm, föreståndare, Pingst – fria församlingar i samverkan

Urban Klintenberg, pastor, Pingstkyrkan, Borås

Anna-Carin Rabnor, verksamhetsansvarig, Pingstkyrkan, Borås

Kommentar: Vad Satans kyrkor (Satans kristna) gör är att integrera världen (världens människor) och ytterst sett Satan in till sina kyrkor trots att Gud/Jesus talar om att han kom för att AVSKILJA ett folk åt sig.

Det gjorde han i det gamla förbundet och då var ”folket” judarna vilka var olydiga och som tydligt visade att de inte ville följa Jesus/GUD vilket var anledningen till att GUD/JESUS skapade ett nytt och ett bättre förbund. Ett nytt förbund i Kristus Jesus för alla de (alla människor) som tror på honom och som vill följa honom oavsett vilka de är eller vad de kallar sig.

I det nya förbundet i Kristus så går det inte att hänvisa till att man är jude (kallar sig för jude) för att få några fördelar men problemet är att Satans kristna (i kyrkorna och i samfunden) inte har lämnat det gamla förbundet (Egyptien, vilket inte heller många av judarna var beredda på att göra vilket var anledningen till att Gud/Jesus utrotade de flesta av dem under ökenvandringen och det var män/kvinnor och även oskyldiga små barn) utan håller fast vid det gamla förbundet vilket innebär att de spottar på Jesus och på KORSET.  

De anser att judarna har en annan frälsningsväg på grund av att de är judar trots att Jesus/GUD och det nya testamentet klart talar om att ingen kan komma till honom utan honom. ”Jag är vägen sanningen och livet” säger JESUS (Jesus var hundra procent människa och hundra procent Gud när han vandrade på jorden) och ingen kan komma till FADERN utom genom mig”.

En jude som inte har tagit emot Jesus/Gud är enligt det nya testamentet likt vilken hedning som helst men tyvärr så verkar det inte som om de ”kristna” (de som kallar sig för Jesus lärjungar) som befolkar kyrkorna och samfunden läser bibeln, alternativt har en helt annan bibel.

Det förklarar också varför de har blivit så engagerade i politik och i det som kallas för integration av kreti och pleti (människor) från hela världen (med olika tro och livsåskådningar) och som de köper genom att ge dem allt gratis såsom språkundervisning, aktiviteter, gratis mat och de kan förutom att söka pengar hos kyrkorna och samfunden ge sig på naiva och enskilda dumjönsar inom kyrkorna och samfunden om de inte tycker att deras BIDRAG som de får från samhället räcker till och så tar kyrkorna och samfunden åt sig äran, den stora äran av att ha ”HJÄLPT” dem och då med en förhoppning att de kanske tids nog blir FRÄLSTA till kyrkorna eller till samfunden.

Utdrag från artikeln:

”En god och lyckad integration för nämligen samman olika grupper och skapar ett mervärde som blir större när alla är tillsammans än var för sig”.

”Integration handlar inte om att "de" ska bli som "vi", utan om att mötas och tillsammans skapa någonting nytt”.

”En församling inom Pingst berättar om ett tiotal nystartade företag hos medlemmar i kyrkan med annan etnisk bakgrund”.

”Det är valår, men flyktingarna har ingen rösträtt. Därför är det upp till politikerna att ta sitt ansvar för alla människors lika värde och rättigheter, även flyktingarnas!

Vad innebär att inte bli som vi kan man fråga sig och vad innebär det att mötas och vad är det för NYTT som skall skapas? De som skriver detta (som har undertecknat artikeln) kallar sig för kristna och som efterföljare till Jesus men är de verkligen det?

Hur mycket ställer sig dessa Satans kristna på svenska pensionärers sida i sin godhetsiver (pensionärer som idag svälter i hjäl på boenden eller som samhället tar varenda krona av när de väl har kommit in på ett boende) och på alla dems sida som mår dåligt av att se hur samhället utvecklar sig till ren laglöshet för att man har bjudit in människor som inte har tagit sig till Sverige för att de vill bidraga med något till Sverige utan för att kunna suga ut befolkningen så mycket det bara går och sedan kunna åka tillbaka till sina hemländer (länder som det går att leva som en kung/drottning i med alla bidrag, pensioner från Sverige) på semester)?

De kan pendla fram och tillbaka och Satans kristna inom kyrkorna och samfunden tycker att det är SYYYND om dem. När de har varit på semester i sina hemländer (där det knappt kostar så mycket som det kostar i Sverige när det gäller att leva och bo, matkostnader med mera) så är de välkomna tillbaka till kyrkorna och till samfunden och kanske någon ännu lite roligare och nyttigare aktivitet (FÖR DEM) startas.

Med andra ord vad är det som dessa Satans kristna håller på med och stödjer?

Står det något i bibeln om att troende på Jesus Kristus skall ta sig an människor som inte tror på honom (kreti och pleti från hela vida världen) genom att ge dem vad de behöver (aktiviteter, pengar, allmosor) i hopp om att de kanske en dag kan bli frälsta till Jesus?

Står det något om att vi som är frälsta till Jesus skall MÖTA dem (som inte tror på Herren Jesus) och skapa något NYTT tillsammans med dem?

Står det något om att vi skall hjälpa dem att starta företag när de påstår sig ha konverterat eller om de verkligen har gjort det?

Står det något i bibeln om att alla (varenda människa oavsett vad de tror eller inte tror) har ett lika värde inför Gud/Jesus? Står det verkligen så i den bibel som ni kristna (som besöker min blogg) läser och har läst?

Kristna inom Satans kyrkor och samfund är så hjärntvättade (vilket varenda svensk människa är i detta dårhus som kallas Sverige) och dumma i huvudet (rent ut sagt) så att det finns ingen skillnad mellan dem och mellan de icke troende (oavsett vad de tror på).

De (Satans kyrkokristna) resonerar som så att alla som vill ha gratis allt i kyrkorna och samfunden kanske någongång i framtiden kan bli troende på Jesus när de förstår hur mycket kyrkorna och samfunden (Satans kyrkor och samfund samt enskilda inom dessa) har ställt upp för dem vilket då inte kommer från Jesus/Gud utan från Satan.

Satans kristna (kyrkorna och samfunden) gör allt för att en EKUMENIK på en falsk grund skall råda och de (dessa kyrkor och samfund, dess medlemmar) använder sig av Jesus namn (en Jesus som de aldrig har haft någon kontakt med eller som de har förlorat kontakten med) för att så många som möjligt skall söka sig till deras skökoväsenden som kallas kyrkor och samfund.  

De följer Satans agenda och inte Guds/Jesus agenda som handlar om avskiljande och inte om ett inkluderande av allt och alla för att kunna SKAPA något nytt utan JESUS/GUD.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-07-30 09:13:14

Tack för ännu ett utmärkt och avslöjande reportage.

Om en normalbegåvad människa med något förstånd, (kristen eller ej) läser vad Pingstkyrkans företrädare utför i realiteten med sin "mission" så häpnar man. Både ur kristen synpunkt och ur världslig. Visst finns det en skyldighet att som medmänniska vara behjälplig till dem som har det svårt i livet, men det förutsätter ju att de vill ha hjälp. Pingstkyrkan har ju helt och hållet tappat greppet om vad de sysslar med. Vad Pingstkyrkans företrädare öppet och handfast står för är en direkt politisk verksamhet. Denna verksamhet finansieras med Pingstkyrkans inkommande medel plus andra bidrag. Då jag ser det som meningslöst och framför allt stridande mot den kristna etiken att delta i Pingstkyrkans offentliga engagemang på något sätt, vill jag komplettera ovanstående med detta Citat:

"Vi (Pingstkyrkan) förfäras över hur religionsfriheten urholkas i takt med att allt fler kristna konvertiter hotas av utvisning till länder där kristna dödas för sin tro. Vi förstår inte, varför en svensk myndighet ifrågasätter den mänskliga rättigheten att få byta religion.


"VI FÖRSTÅR INTE" Här avslöjas HELA PINGSTKYRKANS RETORIK.
Det är hela sammanfattningen av vad Pingstkyrkan står för i dag.

Inställningen är så urbota dum att man häpnar. Det finns INGEN Svensk myndighet som " ifrågasätter den mänskliga rättigheten att få byta religion". Den åberopade myndigheten gör ju allt som står i dess makt att införliva all världens religioner till vårt land där vi har religionsfrihet. Pingstkyrkan SPOTTAR på allt som heter religion och andas urskiljning.

Det finns inga ursäkter för Pingstkyrkan med dess företrädare, för när deras ledare blandar sig i den politiska verksamheten och stöder ondska är de döda. Luk 11:13 Om nu I, som ären onda, förstån att giva edra barn goda gåvor, huru mycket mer skall icke då den himmelske Fadern giva helig ande åt dem som bedja honom! ”

Alltså:
Om någon från "kyrkan" missionerar eller evangeliserar, " Spring för livet vänd er inte om." Den som tror, vet vad detta betyder. Det är tyvärr för sent för ansvariga att vända om, men kanske en och annan som läser detta får en tankeställare.

Det är min förhoppning.
Gorm

Postat av: Grace

Publicerad 2018-08-11 20:03:14

Bor i Borås och var med i Pingst ett tag men var tvungen till att sluta. Under denna perioden var det som värst.Det till och med hade böner om att det skulle komma fler flyktingar till Sverige. Ser det som Rom,Babylon och andra tidigare riken där man blandar stat och kyrka=antikrit rike. De har ingen kärlek för de som kämpar och har det svårt i vardagen när deras pengar inte räcker. Men de som kommer och aldrig kommer att betala ett öre till stats kassan i form av skatt ska man öppna sina armar för. Jag mådde illa av det som sades och om jag försökte att flika in hur jag tänkte samt vad jag tyckte så bröts det ned med en gång. Jag kan inte vara med in en grupp människor som inte kan se sanningen utan att kunna ha möjligheten att få säga det jag ser. De älskade lögnen mer än sanningen. Min undran är???? Hur många batik häxor gömmer sig inte i dessa församlingar runt om i vårt land??????

Postat av: Maria

Publicerad 2018-08-22 23:46:33

Delar inlägget 22/8 /Maria

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik