Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vi och Dom

Publicerad 2018-01-21 10:27:00 i Mångkultur,

Att se människor som representanter för ett kollektiv (oavsett vilket kollektiv eller med andra ord vilken grupp de tillhör) istället för att se dem som individer, är något som samhället (inte minst media) alltid har varit specialister på i ”VISSA” fall.

Det är sant att vare sig vi vill eller inte så tillhör varenda en av oss olika grupper/kollektiv och för att ge några exempel på grupper (om man bortser från familjen) så kan det röra sig om gruppen handikappade kontra gruppen friska, gruppen äldre kontra gruppen yngre, gruppen hemlösa kontra gruppen som har bostäder, gruppen rika kontra gruppen fattiga, gruppen arbetslösa kontra gruppen som har arbete, gruppen som röstar vänster kontra gruppen som röstar höger med mera med mera i det oändliga.

Trots att alla tillhör olika grupper som i sin tur är en del av samhället är alla samtidigt individer (enskilda människor) med allt vad det innebär på gott och ont. Individer som står upp för den grupp/de grupper de tillhör.

Där det finns grupper (olika kollektiv) handlar det alltid om vi och dom (vi som tillhör gruppen, vilken grupp det än handlar om, och dom som inte tillhör gruppen) och det gäller i alla länder och bland alla folk. Det finns inte ett enda land eller ett enda folk utan uppdelning i ”VI OCH DOM” (det vill säga grupper/klaner/kollektiv inom de olika länderna och bland folken) vilket de lögnaktiga sioniststyrda medierna (som ägs och kontrolleras av Satans synagoga) inklusive de lögnaktiga politikerna (landsförrädarna) och representanterna inom myndigheter och dylikt i Sverige gör allt för att förneka i syfte att förstöra landet och splittra upp befolkningen så att denna blir lättare att styra i den riktning de vill.

De menar att det inte finns något som kan kallas ”vi och dom” i Sverige (här finns inga vi eller dom utan här är alla ETT) eller rättare sagt bland svenskar när det gäller invandring och invandrare som har tagit sig till Sverige av olika skäl men har inget emot att det existerar ett ”VI och Dom” i andra länder och bland andra folk (alla folk i världen) eller att dom som i dagens Sverige kallas minoritetsgrupper för in ett ”Vi och Dom” tänkande i landet.

”VI” muslimer, vi zigenare, vi judar, vi somalier, vi buddister, vi IS soldater, vi ensamkommande (skägga) barn, vi och vi och vi (vi vill detta, vi kräver det och det) vilket inte inkluderar ”DOM” som står utanför dessa olika minoritetsgrupper. Dom har rätt att vara ”vi” utan att bli anklagade för människofientlighet då de inte anser att ALLA (dom) tillhör den speciella gruppen/klanen/kollektivet/familjen.

En familj har (tack och lov) fortfarande rätt att vara vi i Sverige. En familj har (åtminstone inte än så länge) ingen skyldighet att ge ”DOM”, människor som inte tillhör familjen, samma rättigheter som familjemedlemmarna (barnen i familjen). Om så vore fallet så hade vem som helst (hemlös, fattig etcetera) kunnat traska in i vilket hem som helst (vilken familj som helst) och säga att här skall jag bo (JAG ÄR HÄR!) och jag behöver mat och allt annat precis som de övriga familjemedlemmarna (barnen) vilket ni måste ställa upp med GRATIS.

Ni kan inte neka (ni måste säga VI STÅR INTE UT! med att inte låta vem som helst som vill få gratis boende och allt annat gratis av familjen) för då står ni upp för ”Vi och Dom” tänkandet och är motståndare till ”ALLAS LIKA VÄRDE”. Och inte bara det, ni är även rasister (kanske till och med nazister) om det skulle gälla en invandrare eller flera invandrare alternativt zigenartiggare samt människofientliga om det skulle gälla en bostadslös och utblottad svensk (svenskar).

Vore intressant ifall detta slags ”Allas lika värde” (för visst är vem som helst, oavsett vilka de är och var de kommer ifrån, lika mycket ”värda” för dig som dina barn, din man, din fru, din familj, din släkt) kunde dras till sin spets och slå rot inom familjerna med eller utan lagstiftning.

Självklart tycker alla folk (i vartenda land) att ALLA som sätter ner sina fötter innanför deras lands gränser har ett lika stort värde "FÖR DEM" som deras egna familjemedlemmar (sina egna).

Än så länge är ingen grupp i majoritet i Sverige förutom gruppen som är för allt som är bra och emot allt som är dåligt och i den gruppen befinner sig cirka 95% av befolkningen (sovhjärnorna enligt Fredrik Reinfeldt) som gör sin bedömning utifrån den egna livssituationen (som ju kan förändras från den ena dagen till den andra) vilka i sin tur tillhör mindre grupper.

Vad som är bra och vad som är dåligt på kort eller lång sikt (för dem själva, övriga människor och för samhället i det stora hela) och inte endast just för stunden, klarar de inte av att avgöra själva utan det gör andra åt dem såsom media, politiker, myndigheter, ledarskiktet inom kyrkorna och samfunden och övriga så kallade auktoriteter (mentorer) som de sätter sin tillit till och litar blint på utan att se vad det är för motiv som ligger bakom dessa så kallade auktoriteters ställningstagande och agerande.

Istället för att ta ansvar och tänka/agera själva så överlåter de åt andra (som de intalar sig/hoppas att de kan lita på) att tänka och att agera åt dem samtidigt som de menar att demokrati är något bra och något som måste finnas i alla samhällen värt namnet. Detta trots att de ”bevisligen” inte har en aning om vad som gör en demokrati till en demokrati eftersom de ger bort sin röst till i princip vilken ”auktoritet”/”vilka auktoriteter” som helst. Något som inte kan tolkas på annat sätt än att de är motståndare till demokratin som de å andra sidan påstår sig stå upp för.

De hade lika gärna kunnat arbeta för att avveckla rösträtten (sin egen rösträtt) men det gör de inte eftersom motsatsen till demokrati är, usch och fy, diktatur, och diktatur är inte ett lika ”trevligt” ORD som DEMOKRATI.

Så ser det tyvärr ut när det gäller många ord idag. Ord kommer inte alltid till sin rätt, innebörden visar sig sällan i praktiken eller alternativt på ett förvrängt (förvanskat) sätt samtidigt som andra ord missbrukas i syfte att skrämma, tysta och avhumanisera ”DOM” (som inte är ”VI”) som uttrycker annorlunda åsikter än de politiskt korrekta och som inte låter sig hjärntvättas av Satansdyrkarna (med Satans synagoga i täten) som idag styr landet mot sin undergång genom att ihärdigt påpeka att det inte finns något ”Vi och Dom” utan att alla är ”ETT” (Allas lika värde!) såtillvida att ALLA anammar deras (LÖGNARNAS) förvrängda verklighetsuppfattning, en verklighetsuppfattning som inte går att finna i något annat land i världen och som inte heller kommer att finnas i det framtida Sverige när de nuvarande så kallade minoritetsgrupperna med ”FREDSRELIGIONEN” Islam i spetsen har fått övertaget.

Då ”ALLAS LIKA VÄRDE” inte gäller i något annat land på jorden så är frågan hur i hela fridens namn man kan tillåta sig att vara så naiv (korkad) att man tror/vill tro/intalar sig att alla som idag väller in i Sverige (TILL HELA VÄRLDENS SOCIALBYRÅ) med sina olika religioner, kulturer, traditioner, seder och bruk plötsligt vid ankomst eller senare skulle få för sig att alla har ett lika värde.

Att alla religioner, alla kulturer, alla traditioner, alla seder och bruk liksom alla enskilda människor, alla familjer, alla släkter, alla som befolkar landet, har ett lika stort värde för de som anländer från när och fjärran (vilka än så länge tillhör så kallade minoritetsgrupper) som de vilka tillhör den egna religionen, kulturen, familjen, släkten, landet, gruppen, klanen eller kollektivet.

Kommentarer

Postat av: kurt

Publicerad 2018-01-21 17:22:30

I grund och botten finns det ju något kristet i "allas lika värde", i alla fall på ytan. Skrapar man lite på den inses ju tack och lov enkla faktum: vissa folkgrupper har inte alls samma förutsättningar att försörja sig själva.

Det finns ingen mening med att skänka bort fiskeutrustning (infrastruktur) till någon som inte kan fiska (använda infrastrukturen). Då är det bättre att de mer kapabla folkgrupperna får leva i fred och generera ett överskott till de behövande i sina hemländer. Totalt sätt blir lidandet så mycket mindre.

Update: sedan jag skrev här sist tror jag att Jesus talat till mig flera gånger (med enstaka ord) när jag ställt frågar och han har kanske även visat ett tecken (en typ av himmel som jag inte sett och där solen bröt igenom molnen och lyste på mig en kort stund).

Jag hoppas verkligen på frälsning och syndernas förlåtelse.

Svar: Tack för din kommentar Kurt och Gud välsigne dig!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik