Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

En tankebrottslings bror talar ut

Publicerad 2018-01-28 11:09:23 i Satans synagoga,

I mitten av Januari lade vi ut en länk till en video på bloggen med titeln ”Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust” där en kvinna vid namn Monika Schaefer, efter att ha konfronterat sin mamma genom att ställa frågan varför hon och övriga tyskar i Tyskland under andra världskriget inte gjorde något, inte agerade mot det påstådda utrotandet av ”6 miljoner” judar, fick svaret att vi kände inte till något ”systematiskt” utrotande av just judar (6 miljoner judar) av den enkla anledningen att det inte existerade något sådant. Se länk nedan!
 
Som Monika säger i sin video så är det inte ovanligt att man upprättar läger, arbetsläger, i krigstider (även Sverige hade ett antal läger under och även långt efter andra världskriget runt om i landet, vilket man från maktens håll har försökt att tysta ner, där man placerade in oliktänkande och då främst kommunister/fackföreningsledare, agitatorer och diverse löst folk eller med andra ord så kallade ”fiender” till den rådande regimen och så hade även Ryssland som vi ju vet, de så kallade ”Gulaglägren”) och självklart går det inte att förvänta sig en standard som på ett lyxhotell eller ens som på ett enstjärnigt hotell i sådana läger och med tanke på omständigheterna.
 
I dessa läger, arbetsläger, eller som de också brukar kallas ”koncentrationsläger”, gav man i regel de inspärrade fångarna minimalt med föda (definitivt ingen näringsrik föda) vilket resulterade i undernäring. Som en följd av undernäringen (samt hårt arbete) och dåliga hygieniska förhållanden frodades förstås sjukdomar (åkommor) av alla de slag i lägrena vilket, och som inte är så konstigt, ledde till att flertalet av fångarna dog.
 
Monika Schaefer sitter idag fängslad i Tyskland för att ha begått ett ”tankebrott” (ett brott som tillsammans med att ha fel åsikter och yttra dem, i vår tid anses vara grövre än att begå våldtäkt, gruppvåldtäkt, mord, dråp, bedrägeri med mera) då hon valde att tro på vad hennes mamma sa och som andra som var med under den tiden har sagt men som inte får sägas.
 
Se mer här:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2018/january/sorry-mom-i-was-wrong-about-the-holocaust.html
 
I följande video berättar hennes bror Alfred Schaefer om hur det gick till när Monika blev gripen av ”Satans synagoga” och mycket annat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik