Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Korsfäst! Korsfäst!

Publicerad 2018-02-12 01:44:14 i Satans synagoga,

Kyrkorna och samfunden har anammat det mesta av det gamla testamentet, bland annat att judarna är Guds utvalda folk om de har föräldrar som är judar. Om judarna, detta folk, inte tror på Jesus/Gud (är massmördare eller kriminella) spelar ingen roll enligt kyrkorna för de är ändå utvalda av Gud/Jesus och kommer så att vara ända in i evigheten vilket innebär att de kan tro på vad de vill och göra vad de vill och ändå vara utvalda av Gud/Jesus.

Handen på hjärtat och nu talar jag till er som kallar er kristna och som har läst Jesus/Guds evangelium, det nya testamentet. Är det verkligen så om ni läser NT och stillar ner er i bön? Säger då Jesus, den herre ni bekänner er till att judarna tillhör Guds utvalda folk i det nya förbundet?

Att ni måste åka på pilgrimsresor (utbildningsresor) till Israel för att stötta ett folk som inte tillhör eller vill veta av det nya förbundet i Kristus och som ägnar sig åt religion och som hatar Jesus lika mycket idag som de gjorde när Jesus vandrade på jorden och som skrek korsfäst, korsfäst! med den enda skillnaden att det är andra människor (deras efterkommande) som har tagit deras plats?

Dessa judar skriar idag som de skriade då när sanningen blev för närgången och vill än idag inte veta av sanningen om sina förfäder, de skriftlärda och fariseérna som numera har snärjt hela kristenheten i sitt garn. Många av dem, dessa judar (som fortfarande hatar Jesus) har blivit präster och pastorer i nya tempelbyggnader (byggnader som är byggda av människohänder och som är ett människoverk) som kallas för kyrkor och samfund. En del av dem har varit påvar och många av dem har varit renodlade ockultister (Satansdyrkare), eller mystiker med ett finare ord, som Ignatius av Loyola vilken ledarskapet inom dagens kyrkor i Sverige ser upp till.

Läs mer om honom här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/december/paven-har-instruerats-att-uppfora-sig-som-en-hycklare.html

Judarna vill gärna, om de ens vill ta i Jesus med en tång, kalla sig för messianska judar. ”Jo, vi kan väl tro på Jesus men vi vill göra det på vårt sätt så att vi inte blir några vanliga troende utan fortfarande kan ha vår särställning i behåll för vi är ju inte vilka som helst” (vi tillhör det utvalda folket). Det är SYND!, en SYND att tänka på det sättet och om man som kristen håller med dessa judar så gör man sig delaktig i deras synd.

Då spelar det ingen roll vilken bön man ber för Gud/Jesus lyssnar inte på böner av det slaget.        

Kan en Jesu lärjunge ha något samröre med en Jude (med någon med en annan tro) som inte ser Jesus som Guds son/som Gud? Gud sände sin son Herren Jesus Kristus som människa till jorden för att han skulle bli en länk mellan människan och Gud och han korsfäste sig själv i sin kärlek till människan och Jesus var denna människan (länken) samtidigt som han var Gud.

När Jesus försökte tala om det för JUDARNA, att han var sänd till världen av Gud (den Gud de påstod sig tro på) så slutade det med att de korsfäste honom. På samma sätt kommer ”Satans synagoga” tids nog att korsfästa varje sant troende människa på det ena eller det andra sättet.   

Kyrkorna har också anammat prästerskapet (att det det går att bli präst eller pastor för en kyrka, att ha det som ett avlönat, välavlönat, arbete, och göra hals varje söndag klockan 11 och sedan inkassera tionde från de dumma fåren som lyssnar) i det nya förbundet trots att det inte finns något som talar om några speciellt utvalda präster eller pastorer (pastorer nämns inte överhuvudtaget) i det nya förbundet men det är så som förbundet med SATAN ser ut.

Om du är en kristen så skall du se JUDARNA som det utvalda folket (något annat är antisemitiskt) och om du gör det så kan du starta nya kyrkor (församlingar), du kan göra i princip vad du vill samtidigt som du kan skriva vilka böcker du vill om du föredrar att skriva men säg inte ett enda ord som talar emot judarna (Guds utvalda folk som de tror sig vara och som alla Satans kyrkor håller med om att de är).

Vad de talar om ”i sina synagogor” om de kristna är ju tur för dem (de kristna) att de inte vet något om. Vad man talar om i moskeérna om både judar och kristna vågar jag inte ens tänka på.

Kommentarer

Postat av: Axel

Publicerad 2018-02-12 18:56:25

De första verserna i kap. 13 Paulus brev till romarna gjorde ett stort intryck på mig när jag läste dem nyligen. Verserna talar om The Powers that Be och att man inte ska kämpa emot dessa makter eftersom de är satta på plats av Gud. Samtidigt finns det många verser om att man ska säga sanningen.

Dessa makter hatar som bekant sanningen. Jag håller med om det du skriver dock.

Svar: Hej Axel!
Genom att säga sanningen (om dessa makter) så kämpar man emot. Det var vad Jesus och apostlarna gjorde och det tror jag att Jesus vill att man som en lärjunge till honom skall göra. Här kan du läsa en text som lades ut på bloggen 2013 och som handlar om "överheten" och Gud.

http://experimentlandet.blogg.se/2013/february/lydnad-mot-gud-eller-overheten.html

experimentlandet.blogg.se

Postat av: Grace

Publicerad 2018-03-15 21:16:34

https://youtu.be/WXl37GjiWGE
Detta är vad som händer när man predikar öppet i Jerusalem idag.

Taget från youtube.

Svar: Tack, ska kolla länken.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik