Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ingen skillnad på böneutrop och glassbilen

Publicerad 2018-02-14 16:37:07 i Religion,

Miljö och hälsoskyddskontoret i Växjö kommun anser inte att det är någon skillnad mellan böneutrop och glassbilen. Vad de skall bedöma efter att Stiftelsen ”Växjö muslimer” har ansökt om att få ha böneutrop vid sin moské på Försommarvägen är om ljudnivåerna kan vara en olägenhet och ha en negativ påverkan på människors hälsa. 

Budskapet bryr de sig inte om. Läs artikeln nedan!

Avgudaläror/onda andars läror har alltid (vilket vi som tror på och vill följa Jesus Kristus/vara hans lärjungar) en negativ påverkan på människors hälsa eftersom det är Satan och hans demoner som ligger bakom dessa läror. 

Detta bryr sig inte världens barn om men att som frälst, som ett Guds barn, medverka till att onda andars läror sprids i samhället (Islam är en sådan lära) är lika med att ta parti för Satan och hans demoners utbredande. Som vi har skrivit många gånger här på bloggen så finns det endast två riken här på jorden. Det är Guds rike och Satans rike som står i opposition till varandra.

En människa tillhör antingen det ena eller det andra riket och arbetar (har lojalitet till) för det rike (den herre) den tillhör det vill säga antingen för Guds rike (för Guds rikes utbredande) eller för Satans rike (för Satans rikes, det ANTIKRISTLIGA systemets utbredande). För Gud eller Mamon.

De allra flesta (inte minst de som kallar sig ”kristna”) vill gärna tro att det finns något eller flera mellanliggande riken (allt kan ju inte vara svart eller vitt intalar man sig, ALLA SKALL MED!!) men faktum är att varje ofrälst människa (om vi tror på vad Jesus/Guds evangelium säger), tillhör Satans rike/världen, är en del av hans rike, även om den är aldrig så snäll och vänlig mot allt och alla.

Detta är vad Jesus/Gud, lär och visst kan det kännas jobbigt att ta till sig med tanke på att det finns många snälla och fina människor i världen (vi har dem också inom våra egna familjer/släkter) vilka inte vill sina medmänniskor något ont (de försöker göra gott, arbetar och betalar sin skatt, är vänliga mot barn, människor i allmänhet, och djur, försöker följa lagar och förordningar med mera) men faktum kvarstår, de tillhör världen/Satans rike (de har en annan herre, följer en annan herre) fram tills att de EVENTUELLT blir frälsta och blir en del av Guds rike.  

Det är som sagt vad bibeln (Guds ord) lär och inte vad jag lär. Personligen skulle jag gärna vilja inkludera alla ”snälla och vänliga” människor vilket det finns massor av och säga att Guds rike är öppet för alla som är snälla, fina och goda och som strävar på i världen (i medvind och i motvind) men som inte vill tro på Herren Jesus Kristus eller som inte kan det på grund av att han inte har kallat dem. 

Om alla människor hade varit så goda, fina och snälla (vilket de flesta är till det yttre, det är få som är genuint onda) varför kom då Gud till jorden i form av Jesus och varför stannade han kvar andligt (finns kvar på jorden än idag) genom att ge människorna ”HJÄLPAREN”, den Helige Ande som efter att Jesus lämnade jordelivet är den verkande Guds kraft boende inom de troende, boende inom varje sant Guds barn?

Vad händer på det andliga planet när och om Guds barn börjar stötta eller liera sig med onda andars läror, går i ok med icke troende (med judar, muslimer, buddister, ateister, folk från New age rörelsen etcetera) för att de är snälla och kanske eventuellt en vacker dag kan komma till tro? Vad hände med kung Salomo när han på grund av kåthet (en omättlig sexuell aptit) och/eller en önskan om att kunna utöka sin makt, tog till sig en massa olika kvinnor från andra folk och inte bara det utan även tog till sig deras olika gudar/avgudar och byggde tempel åt dessa vederstyggliga gudar?

Var befinner sig denna av Gud så välsignade kung Salomo idag vilken inte vände om innan han lade näsan i vädret?

Befinner han sig hos Gud eller hos Satan?

Det är så lätt att säga inom kyrkor och samfund att alla får tro på vad de vill för då undviker man eventuella konflikter och får en massa ”vänner” men vad är det som egentligen händer om man i en församling (en kyrka/ett samfund) anser att alla får tro på vad de vill för att obehag och osämja skall kunna undvikas?

Är det inte allt vi idag ser i samhället om man är av den uppfattningen att kyrkor samfund inte är små isolerade öar utan en del av något större, en del av samhället? Går det inte att se ett avfall av stora mått vilket ju även bibeln talar om att så måste ske innan den laglösa kan träda fram, men varför denna flathet, undfallenhet från de så kallade kyrkorna och samfundens håll, inför Satan och hans barn/medarbetare?

Tror man på fullt allvar att det den dag Jesus kommer tillbaka räcker med att visa upp ett medlemsbevis från en kyrka eller ett samfund och få några underskrifter/rekommendationer (personen i fråga har varit en snäll, vänlig, käck och glad trogen tjänare inom kyrkan/samfundet samt varit öppen för allt och för alla och gjort sin plikt i si eller så många år, gjort allt vad vi, arbetsgivaren, har kunnat begära och skrivit många bra artiklar för olika kristna tidskrifter vilka har stärkt oss, fått oss att gå framåt, och som den personligen har fått bra betalt för, fått ut sin lön för här på jorden) från andra som även de har medlemsbevis?

Att det räcker med att säga att man följt alla de tio budorden samtidigt som man med iver har bjudit in Satan och hans anhängare till att slå rot i andras (våra efterkommandes) hem? Till att slå rot i vårt land med motiveringen att det råder religionsfrihet och att ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA, ATT ALLA RELIGIONER ÄR LIKA MYCKET VÄRDA.

Här är artikeln som handlar om att det tydligen inte är någon skillnad på böneutrop och glassbilen:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6885194

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik