Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Polisens förakt mot judar och regimkritiker

Publicerad 2017-09-22 17:39:00 i Satans synagoga,

Polisen i Göteborg bevisar med stor tydlighet att de varken respekterar judar eller regimkritiker genom att propsa på att Nordiska motståndsrörelsens demonstrationståg (demonstrationen är en demonstration mot förbrytarna som styr Sverige, ingen nämnd ingen glömd, och som kommer att gå av stapeln den 30,e september i Göteborg) skall passera ett stenkast från Göteborgs synagoga mitt under deras högtid ”Yom kippur”.

Nordiska motståndsrörelsen liksom Göteborgs judar har dock motsatt sig detta och överklagat polisens förslag på demonstrationsrutt samtidigt som media (sionistmedia), likt de hyenor de är, har tagit alla chanser att elda upp stämningen (sätta grupp mot grupp) i syfte att misskreditera den enda rörelsen som verkar vara emot det vanvett som råder i detta arma land.

Som är emot den folkmordspolitik som ”förbrytarna” driver och som det borde vara varje svensk plikt att demonstrera mot så länge denna rättighet finns kvar. Nationalsocialist eller ej!

De som inte kan se att det finns en koppling mellan ”förbrytarna” (politikerna och myndigheterna som går i deras ledband), sionistmedia, frimurarpolisen och sionisterna (vare sig de kallar sig judar eller kristna eller något annat), måste ha allvarliga problem men det största problemet verkar frimurarpolisen (polisen i Göteborg) ha.

Frågan är varför polisen önskar att de av media så kallade ”nazisterna”, rasisterna, ens skall komma i närheten av Göteborgs synagoga. Vad är syftet med det (när varken judarna eller nordiska motståndsrörelsen önskar detta) om inte annat än att hetsa (sätta grupp mot grupp) och för att få säga att ”nazisterna” provocerar judarna genom att välja att demonstrera i närheten av synagogan trots att det är polisen som har fört fram förslaget vilket antagligen kommer att gå igenom trots överklagan från både judarna och motståndsrörelsen?

Att det är POLISEN som har ändrat rutten för motståndsrörelsens demonstration (de hade inga planer på att demonstrera i närheten av Göteborgs synagoga utan ville gå en helt annan väg och de har överklagat polisens beslut om att tvingas demonstrera i närheten av synagogan) är inget som media nämner och definitivt inte de så kallade kristna medierna som hatar och avskyr allt vad sanning heter och som är så indoktrinerade till att hylla sionismen (sionisterna som styr och äger världen och som de kallar judar trots att de är en Satans synagoga som Jesus fördömde i skarpa ordalag).

”Världen idag” som påstår sig vara en kristen tidskrift trots att själva namnet talar om att de älskar världen mer än Jesus, verkar inte ha en aning om att det är Polisen och inte Nordiska motståndsrörelsen som har valt rutten, och detta är ett typexempel på hur de sionistiska medierna (inte minst de så kallade kristna ”sionistiska” medierna) bedrar människor genom att sätta grupp mot grupp när det behagar dem själva.

Läs mer här:

https://www.nordfront.se/polis-vill-att-motstandsrorelsen-tagar-forbi-goteborgs-synagoga-mitt-jom-kippur.smr

Och här:

https://www.nordfront.se/30-september-goteborgs-judar-avtackar-sig-mansklig-mur-runt-synagoga.smr

Och här från tidskriften världen ”Satan” idag vilka ondgör sig över polisens beslut som de i sin enfald tror är motståndsrörelsens beslut därför de ber alla att visa sitt missnöje genom att stå med kippa på huvudet under marschrutten trots att judarna i synagogan inte vill ha dem där:

http://www.varldenidag.se/nyheter/vill-sla-skyddsmur-vid-nazistmarsch/repqir!xrNKDGZPcMAhHrLifbgDvw/

Läs också föregående artikel som handlar om dom verkliga nazisterna/rasisterna:

http://experimentlandet.blogg.se/2017/september/fick-fangelse-for-att-ha-kritiserat-nazismen.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik