Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vilken värdegrund har zigenartiggarna från andra EU länder?

Publicerad 2017-11-09 20:06:46 i Mångkultur,

Många människor i Sverige och särskilt de som är till åren komna tror kanske att zigenartiggarna från Rumänien och Bulgarien står totalt utan skyddsnät från sina samhällen (i vilka de har fötts in till och vuxit upp i) med tanke på att de har rest ända till Sverige för att tigga.

Det är så fel som det bara kan bli. Zigenarna (parasiterna) som tigger i Sverige tigger inte här och i länder där det fortfarande är tillåtet att tigga för att de behöver ha mat på bordet eller för att kunna betala någon släktings operation.

De tigger för att det är tillåtet att tigga i Sverige och för att många svenskar är så dumma så att de tror att zigenarna från Rumänien och Bulgarien inte omfattas av de trygghetssystem som finns där (bidrag, pensioner, sjukvård, hälsovård, tandvård, skolor, dagis) och som alla medborgare har rätt att få del av, även zigenarna, och därför ger dem pengar.

När man påtalar detta för så kallade ”kristna” så säger de att det är synd om dessa parasiter för att dom tigger och att ingen hade tiggt om de inte hade behövt tigga.

Inom den zigenska kulturen som de kommer ifrån, så är det inte något fel utan en bedrift att kunna tigga så mycket som möjligt av dem som de kallar Gajer och som inte tillhör deras egen folkgrupp. De skäms inte för att tigga av människor som inte tillhör deras grupp/klan vilket de flesta inte gör.

Judarna/de falska judarna (som en liten parantes och också en så kallad minoritetsgrupp) kallar alla som inte tillhör deras ”folkgrupp” för Goims men de har en helt annan taktik när det gäller att berika sig på andra folk och grupper vilket vi har skrivit om här på bloggen och i åtskilliga artiklar.

Men nu var det inte det vi skulle skriva om utan om hur zigenarna, zigenartiggarna från andra EU länder, de senaste åren har tvingat på svenska medborgare, deras VÄRDEGRUND.

Det sägs att tiggeri inte är förbjudet i Sverige men att alla som kommer till Sverige från andra EU länder (enligt lag) skall kunna försörja sig själva. Med andra ord är det inte tillåtet att resa in i ett annat EU land och sedan försörja sig genom att slå sig ner på en gata och tigga.

Något jag har tänkt på är att så fort de ordinarie tiggarna försvinner utanför de affärer som finns i det område där jag bor vid sextiden på kvällen så kommer det direkt andra tiggare och sätter sig vid samma plats om affären har öppet till klockan tio.

Kan det vara så att tiggarna (de utmärglade och fattiga stackarna) går runt och letar efter platser att sätta sig på eller är det så att det rings ett telefonsamtal och hux flux är nästa tiggare på plats?

Det verkar konstigt att det så fort kommer nya tiggare som tar den ordinarie tiggarens plats om det nu inte är så att massvis med stackars tiggare från Rumänien och Bulgarien går runt och letar efter affärer som är lediga och där det inte redan finns någon tiggare.

Tiggeriet kan ju inte vara organiserat. Det handlar ju om fattiga människor (det handlar om en VÄRDEGRUND) och då kan inget vara organiserat. Usch och fy vilken rasistisk tanke som slog mig att tiggeriet kanske är organiserat.

TÄNK ISTÄLLET PÅ DE STACKARS TIGGARNA (ZIGENARTIGGARNA FRÅN RUMÄNIEN OCH BULGARIEN) OM DU ÄR EN KRISTEN säger de ”kristna” i kyrkorna och i samfunden och försök att sätta dig in i deras STORA LIDANDE.

De har inget socialt skyddsnät från sina hemländer har de ”kristna” fått lära sig för att de är zigenare.

I Rumänien och Bulgarien (i dessa hemska och ondskefulla länder) så skiljer man nämligen ut zigenarna redan vid födseln (när de ligger i vaggan, tänk vad hemskt, fruktansvärt) och man stoppar all delaktighet för dem i deras samhällen.

De får varken arbeta eller studera för att de är zigenare.

Om dettta hade varit sant så hade det gått som en löpeld över jorden och ett ramaskri hade brutit ut i de flesta länder men nu är det inte sant. Sanningen är att de rumänska och bulgariska tiggarna som har valt att åka till Sverige för att tigga, har exakt samma rättigheter som alla andra medborgare i deras länder.

Ändå har de har ockuperat hela Sverige (från norr till söder) och tigger dagarna i ända vilket de har blivit förbjudna att göra i sina hemländer (Rumänien och Bulgarien). De tigger i Sverige för att dryga ut hushållskassan och för att de ser tiggeriet som ett arbete.   

Stackarna har inget annat val säger de stupida kyrkokristna. VI MÅSTE TA HAND OM DEM så att de inte svälter ihjäl! Tänk på deras stackars barn som de har med sig. Vi måste starta förskolor och skolor och se till så att de får socialbidrag (försörjning av staten) i Sverige trots att de redan är försörjda av sina hemländer. 

Ingen sitter och tigger om de inte behöver tigga!!

Det är vad de kyrko och samfundskristna har fått lära sig av sina kyrkor och samfund och av de pastorer och präster som predikar där. Att de måste stå upp för de rumänska och bulgariska tiggarnas VÄRDEGRUND (tiggeri utanför alla affärer/butiker i hela Sverige) även om den egna värdegrunden ser annnorlunda ut.

Kommentarer

Postat av: Grace

Publicerad 2017-11-10 13:57:20

Ja det där med tiggeri, och att tycka synd om dem för att de sitter ute på gatan och ser bedrövliga ut, för att man ska tycka synd om dem är en sak för sig. Ja många dumma kristna har till och med gått och blivit upp över öronen förälskade i dem. De har tagit in dem i sina hem och ända in i sänghalmen. Detta berättade en rumänska till mig att en av tiggarna hade lurat en med att han skulle skilja sig från sin fru för att leva med henne. Om hon kunde hjälpa honom med att betala för skilsmässan, vilket hon gjorde. Han åkte ner till Rumänien och kom tillbaka hem till henne med hela sin familj som bestod av fru och 2 mindre barn:). Och nu lever de lyckliga i alla sina dagar i hennes lägenhet. Jag frågade rumänska tanten om varför hon bara inte slänger ut dem? Och hon svarade att denna kvinnan tyckte synd om dem och kunde inte med. Men att de åt och drack henne ur huset. Detta hörde jag för ca 6 månader sedan. Hon berättade dessutom att dessa män som sitter ute och tigger tar betalt av svenska kvinnor för att de ska ha sex med dem. De hade sagt till rumänskan som jag pratade med att om de (kvinnorna) vill ligga med dem så ska de ha betalt. Och enligt henne så fanns det kvinnor som mer en gärna betalade för att få sex med dessa tiggare.

Jag vet att detta låter otroligt för dig men det var så hon berättade. Det var mer historier men detta får räcka.

Svar: Oj!! Det gick att läsa något liknande i media för något år sedan om en ensamstående fyrabarnsmamma runt 40 år som blev kär i en ung tiggare på 19 år som hon hade stött på utanför affären vid flera tillfällen. De gifte sig sedan och var SÅÅÅ kära.Tiggaren hade en stor familj i Rumänien men om han redan var gift förtäljde inte historien. De planerade i alla fall att skaffa barn tillsammans. Hur det gick sedan och om hela KLANEN fick flytta in hos den ensamstående fyrbarns mamman för att bli försörjda av henne eller vilket är troligare, av samhället kan man ju fråga sig.
Många svenskar och inte minst godhetsnarkomanerna som kallar sig ”kristna” är så dumma i huvudet (naiva och lättledda) så det nästan saknas ord för att beskriva hur dumma de är.
Därför har jag svårt för att tycka synd om såna som denna kvinna du skriver om och som nu beklagar sig över att familjen (den andra frun och de två barnen) till den man hon tydligen ÄR LYCLIGT GIFT MED!!), ÄTER OCH DRICKER HENNE UR HUSET.
Det är nästan så att man hoppas på att tiggar/parasit familjen får besittningsrätt till kvinnans bostad och att myndigheterna anser att tiggarfamiljen (förmodligen har tiggarmannen inte skilt sig) har större rätt till bostaden (med tanke på att de har barn) och att de sedan med myndigheternas bifall, har laglig rätt att slänga ut henne från sin egen bostad när hon inte har råd att betala mat och säkert en massa annat som hon står för då det är så SYND om den stackars utblottade parasitfamiljen vilka antagligen hade gått svältdöden tillmötes i det ondskefulla landet Rumänien om inte hon hade barmhärtigat sig över dem i sin stora KÄÄRLEK till sin nästa.
Att svenska dumma kvinnor är beredda att betala och betalar (på ena eller andra sättet) för att få ha sex med tiggarparasitmännen förvånar inte det minsta och säkert gäller även det omvända, att dumma svenska män kan tänka sig att betala/och betalar (på ena eller andra sättet) för att få ha sex med tiggarparasitkvinnorna.
Det har ju framkommit att kvinnor som har tagit sig an vuxna män från främmande länder (vilket i en del fall har lett till åtal) och som kommer till Sverige och kallar sig BARN, har haft sex med dessa vilket borde klassas som pedofeli men som sker med samhällets goda minne eftersom man vet att dessa parasiter är långt ifrån barn men påstår att de är barn för att få in en fot i Sverige och kunna få del av allt som Sverige erbjuder av välstånd samt med en förhoppning om att klanen (släktingarna) i hemländerna sedan skall få komma efter som anhöriginvandrare och även de få ta del av den generositet som alla så kallade ”NYANLÄNDA” får ta del av och som de svenska skattebetalarna bekostar.
Samhället betalar idag miljontals kronor (tusentals kronor i månaden) till varje familj/enskild) som inkvarterar parasiter/lycksökare från främmande länder (att inkvartera ett par stycken betyder att de kan säga upp sig från jobben och leva gott på sin GODHET) men att inkvartera hemlösa släktingar eller svenskar (unga eller gamla) som saknar bostad och som kummunerna inte är skyldiga att ge några bostäder (detta gäller bara invandrare och nyanlända) annat än möjligtvis tak över huvudet, är inget som det utbetalas en krona för.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik