Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ungerns regering massmobiliserar folket - varnar för "Sorosplan"

Publicerad 2017-11-02 04:06:00 i

Artikeln är hämtad från hemsidan “Blueshift”.

 

Nedan återfinns i svensk översättning en enkät den ungerska regeringen nyligen skickade ut till landets alla hushåll.

Enkäten består av sju frågor och utgör en allvarlig varning för den massinvasion av unga män i vapenför ålder den judiskamerikanske mångmiljardären George Soros, som ombud för bland andra den anrika bankfamiljen Rothschild, vill fortsätta att tvinga på Europa.

Källa: Ungern varnar folket för “Sorosplan”.
Den ungerska regeringens direktlänk: Here’s the questionnare that allows the people to have their say on the Soros Plan.

  1. George Soros vill övertyga Bryssel att vidarebosätta åtminstone en miljon invandrare från      Afrika och Mellanöstern årligen på EU:s territorium, inklusive Ungern.     

Soros har under många år arbetat för att ändra Europa och de europeiska samhällena. Han vill nå sitt mål med en vidarebosättning av massor av folk från olika kulturella bakgrunder. När har presenterade sin plan beskrev han den sålunda: ”EU måste acceptera åtminstone en miljon asylsökande årligen under överskådlig framtid” (Project Syndicate, 26 september 2015).

Europaparlamentet stöder en liknande position. Den offentliga institutionen har stött omflyttningsprogram och upprättandet av invandringsvägar. (2015/2342. (INI))

  1. George Soros planerar även tillsammans med ledare i Bryssel att tvinga EU:s medlemsländer,      inklusive Bryssel, att ta ned gränsskyddsstaket och öppna gränserna för invandrare.

Välbevakade gränser innebär ett effektivt skydd mot olaglig invandring. Det är ingen slump att avskaffandet av gränsskyddsstaket är en viktig del i Sorosplanen. På så sätt skulle gränserna vara öppna för invandrare. Miljardären [Soros] har sagt att ”vår plan behandlar skyddet av flyktingar som målet och nationella gränser som ett hinder” (Bloomberg Business, 30 oktober 2015).

Vissa ledare i Bryssel har även kraftigt kritiserat gränsskyddet. Migrationskommissionären [Dimitris Avramopoulos] sade i juni: det är ingen bra lösning om EU: medlemsländer sätter upp staket vid de yttre gränserna.

  1. En del av Sorosplanen planerar att Bryssel omfördelar invandrare som samlats i västeuropeiska      länder på en obligatorisk grund med hänvisning till i synnerhet östeuropeiska länder. Ungern skulle tvingas delta i detta också.

George Soros skrev det följande om omflyttningen av invandrare: ”Om de inte blir permanenta och obligatoriska delar av det gemensam europeiska asylsystemet kommer det att falla samman.” (Financial Times, 26 juli 2015) 2015 togs ett beslut i Bryssel där Ungern i ett första skede skulle tvingas ta emot 1 294 invandrare. Därefter, 2016, föreslog EU-kommissionen att göra det möjligt att omfördela invandrare i ett begränsat antal (IP/16/1620) I samstämmighet med George Soros förslag ska även en EU-myndighet för asyl etableras vilket ytterligare undergräver nationellt bestämmande över invandring. Om vidarebosättningskvoterna träder i kraft kommer ungrare inte att kunna ha något att säga till om i fråga om vilka de ska bo tillsammans med i framtiden.

  1. Baserat på Sorosplanen skulle Bryssel tvinga varje medlemsland, inklusive Ungern att betala      [motsvarande 275 000 kronor] i statsstöd för varje invandrare.

Enligt Soros måste stora summor läggas ut på invandrare. ”EU bör tillhandahålla [motsvarande 143 000 kronor] per asylsökande under de vardera första två åren för att hjälpa till med boende, sjukvård och utbildning – och att göra det mer lockande för medlemsländerna att ta emot flyktingar.” (Project Syndicate, 26 september 2015). Enligt miljardären ska denna summa betalas via lån. Soros föreslår att skatter ska höjas för att betala tillbaka lånen. Miljardären skulle höja momsen och skatter på bensin och turism. Förra året, i Bryssel, rekommenderade Soros att EU, för att hantera migrantkrisen, skulle minska jordbruks- och sammanhållningsfonderna för centraleuropeiska länder.

  1. George Soros vill även att migranter får lättare straff för de brott de begår.

George Soros, som har en omfattande finansiering, stödjer otaliga organisationer om stödjer invandring och försvarar invandare som har begått olagliga handlingar. Ett exempel, den ungerska Helsingforskommittén argumenterade när det gäller att förbjuda gränsövergångar att ”tillämpningen av strikta rättsliga följder för olagligt inträde kan anses oroande.” En annan Sorosfinansierad organisation, Amnesty International, har otaliga gånger krävt att Ahmed H släpps fri, den man som fälldes för att ha attackerat en ungersk polisman som försvarade gränsen med stenar. Amnesty vill även att den ungerska staten betalar kompensation.

  1. Sorosplanen mål är att  minska språks och kulturers vikt i europeiska länder för att skynda på      integrationen av olagliga invandare.

George Soros skriver i sin bok ”Open Society” att ”tillbakagången för [suveräna stater] borde vara en välkommen utveckling.” Soros har öppet pratat om att inte släppa övertygelsen om att migration är bra för Europa. Han har bett icke-statliga organisationer och företag att sponsra invandring. Han säger även att kontinenten borde ta aktiva steg mot att etablera öppna samhällen. Även i dag tar de frivilligt bort europeiska och kristna symboler i vissa europeiska länder och multinationella företag för att inte ”skada invandrares känslor”.

  1. En del av Sorosplanen är att utföra politiska attacker på länder som motsätter sig invandring och belägga dem med tuffa straff.

Det största hindret för utförandet av Sorosplanen är de regeringar som tar ställning för nationell suveränitet och motsätter sig olagliga invandring. Soros kan ännu inte föra in en miljon invandrare till Europa i dag eftersom det finns regeringar som motsätter sig detta. Den ungerska regeringen uppfyller Schengenavtalet när den skydda gränserna och bygger staget för att hindra att Sorosplanen sätts i verket. Soros och ett antal beslutsfattare i Bryssel angriper vårt hemland av den anledningen. Enligt ett förslag från EU-kommissionen måste medlemsländer som inte delar i vidarebosättningsprogrammet betala [motsvarande 2,4 miljoner kronor] som straff för varje migration. (2016/0133. (COD)) En ungersk löntagare skulle behöva arbeta i årtionden för att tjäna ett sådant belopp

Läs fortsättningen här:

 http://blueshift.nu/ungern-varnar-folket-for-sorosplan/

Och här mer om den falska juden och Kabbalisten George Soros i artikeln ”Världsförbättraren Soros bakom flyktingkaoset”

 http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html.

Här om Kalergiplanen (Satans plan för världen) som är den plan de falska judarna (deras av dem avlönade lakejer inom regringar, massmedia och myndigheter m.m), följer för att nå världsherravälde:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik