Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Stöld i godhetens namn

Publicerad 2017-11-11 13:58:00 i Mångkultur,

Att stjäla är förbjudet enligt Guds lag och den lag som råder i världen men liksom så mycket annat kan stöld fås till att bli något lagligt om det sker i ett gott syfte.

Vad som är ett gott syfte bestämmer de som stjäl och kan stjäla mest vilket i Sverige är vår svenska överhet med regeringen och riksdagen i spetsen och med kommunerna och landstingen (de olika myndigheterna) under sig.

Som hängandes i luften och utan vare sig kompass från Gud eller människor har vi kyrkorna och samfunden (vilka har infiltrerats av sionister och deras agenda/de falska judarnas agenda) som gärna kallar sig opolitiska men i själva verket är högst politiska.

Speciellt när det gäller att värna mångkulturen och massinvandringen (så kallad mångfald), ekumenik (sammanslagning av religioner och läror under parollen att alla vägar bär till Gud) och att stå upp för dekadenta rörelser såsom Priderörelsen som är en politisk rörelse och ingår i sionisternas agenda.

Deras politiska engagemang visar de bland annat genom att gömma och skydda kolonisatörer (så kallade ”flyktingar”) som har fått avslag på sina asylansökningar samt genom att gå med i pridetågen och genom att stötta alla som sionistmedia (samt deras kyrkors och samfunds ledningar) har sagt att det är SYND om.

Inte minst zigenartiggarna från Rumänien och Bulgarien (alla kan ju se att det är SYND om dem) som har invaderat landet och som tillåts att sprida sin värdegrund som bland annat handlar om att sitta på arslet utanför varenda affär i hela Sverige dagarna i ända om de inte väljer att traska runt och ofreda människor (särskilt värnlösa pensionärer och handikappade som de inte heller drar sig för att råna eller skrämma livet av) genom att skramla med tiggarmuggarna rakt upp i ansiktet på dem. 

Om någon blir irriterad vilket är förståeligt och säger försvinn (ordet försvinn är nämligen inget ord som passar DERAS värdegrund) så får de inte så sällan ordet RASIST tillbaka och då i en hatisk ton.

De som inte vill ha en skramlande mugg rakt upp i ansiktet (eller bli förföljda av tiggare som tjatar om pengar utan säger försvinn) är alltså rasister vilket betyder att de hatar andra raser och grupper (i detta fall zigenare) trots att det inte är någon ras ”folkgrupp” de vänder sig emot och som de anser tillhöra en lägre ras, utan deras handlingar eller med ett annat ord, deras VÄRDEGRUND.

Här har vi RASISMEN (det som kallas rasism i Sverige) i sitt nötskal. Att opponera sig emot de handlingar som människor, så kallade minoritetsgrupper,  med en annan värdegrund begår i Sverige (om det så handlar om bedrägerier eller våldshandlingar av alla de sorter) är lika med rasism och främlingsfientlighet och allt annat liknande.

Ordet rasist verkar vara det första ord som alla hitresta (oavsett var de kommer ifrån) får lära sig och det skulle inte förvåna mig om rasist är det första ordet som alla SFI studenter får lära sig om de inte redan har lärt sig det.

Men nu var det inte det vi skulle skriva om utan om den ”STÖLD” som överheten tillsammans med ”DE GODA” inom kyrkorna och samfunden gör sig skyldiga till och som sägs ske (vilket särskilt de inom kyrkorna och samfunden intalar sig) i ett GOTT syfte trots att stöld är stöld.

Det handlar om stölden av skattemedel (de svenska medborgarnas pengar) för att kunna få vara GOD och KÄRLEKSFULL samt BARMHÄRTIG mot ”sin nästa” vilket enligt de kyrkokristna är alla människor i hela världen oavsett av vilken anledningen de har tagit sig ända till Sverige och att när de väl är här inte bara skall ha rätt att bli försörjda via skattemedel (andras pengar) utan även ha rätt att sprida sina värdegrunder trots att skattebetalarna inte har blivit tillfrågade om de är intresserade av eller vill försörja hela världen och verka för att de skall kunna sprida sina VÄRDEGRUNDER i Sverige.

Vi är inga tjuvar säger de ”kristna”/de falska kristna. Vi står upp för KÄRLEK och BARMHÄRTIGET och ALLAS LIKA VÄRDE/RÄTTIGETER. Vi står upp för de ”mänskliga rättigheterna” som vi anser att alla (alla 3.5 miljarder fattiga i världen) har rätt till i Sverige.

Är det någon som verkligen tror på att dessa så kallade ”kristna” och de övriga godhetsapostlarna som går att finna överallt idag, hade stått upp en endaste dag för den GODHET de menar sig stå upp för om de på allvar hade varit tvungna att öppna sina plånböcker och försaka något av värde?  

När andra (samhället, skattebetalarna) öppnar plånboken eller snarare TVINGAS att öppna plånboken så går det bra att öppna sina hjärtan och sitta och himla med ögonen och tänka på hur god man är som står upp för ”sin nästa”.   

Ta dig an ett ensamkommande ”flykting”barn eller varför inte flera ensamkommande ”flykting” barn (varav minst 85% inte är barn utan fullvuxna vilket det har visat sig) och resterande är tonåringar i övre tonåren och därmed inga småttingar utan nästan fullvuxna, ekar det inom kyrkornas och samfundens väggar.

Gör en god gärning och du kan få 20.000 kronor skattefritt varje månad för varje barn/vuxen (skägglurk) du tar emot för att få vara god. Har du inte plats i hemmet så kan du bli gode man och se till så att ”BARNEN” får sina rättigheter tillgodosedda i Sverige och även vara behjälplig när den glada nyheten om att de inte är så ensamma (som de har påstått) utan det uppdagas att de har familjer (ja rent av fruar/män och barn, andra anhöriga) i sina hemländer, dyker upp, och som de på studs vill få hit när de har fått sina permanenta uppehållstillstånd (allt tryggat) och blivit lite varma i kläderna.

Då kan du bli till stor hjälp. TÄNK VAD MYCKET GOTT DU SOM ”KRISTEN” kan göra för ”DIN NÄSTA”.

Inte alla har möjligheterna att som Bert Karlsson, före detta rasist (och andra skrupelfria godhetsivrare, om de nu är goda, snarare penningstinna), kunna starta flyktingboenden och tjäna storkovan på varje flykting genom att skicka notan till staten/kommunerna (skattebetalarna) och inte alla är heller skrupelfria ”flykting” advokater som tar alla chanser att suga ut samhället genom att ta sig an invandrare (”flyktingar”) som inte har fått sina ”SJÄLVKLARA RÄTTIGHETER” tillgodosedda i Sverige eller som rent av har begått kriminella handlingar i landet och som de (dessa ”advokater”) yrkar på skall få fortsätta att vistas och frodas i landet liksom deras klaner (familjer).

De yrkeskategorier som idag livnär sig på att förstöra landet är idag många men det värsta är att det har gått så långt som till att man betalar alla, helt vanliga människor, vilken yrkesgrupp de än tillhör (skötsamma och oklanderliga som säkert innerst inne vill väl vare sig de kallar sig kristna eller inte), för att förråda sitt land och sitt folk för egen vinnings skull och som gör det på ett indirekt sätt som handlar om att gömma sig bakom floskler som värdegrund, mänskliga rättigheter, allas lika värde för att de har fått lära sig att det är något gott.

Att de gör sig skyldiga till stöld genom att aktivt eller passivt göra sig delaktiga i den stöld som pågår, stöld av skattemedel (låter andra få betala för att de skall få vinning och kunna få framstå som GODA) är inget de reflekterar över eller ens skulle kunna tänka sig att reflektera över eftersom GODHETEN, deras FALSKA GODHET, är den som styr dem eller rättare sagt PENNINGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik