Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Snart är alla "kristna" utom Jesus lärjungar

Publicerad 2017-11-03 16:57:29 i Religion,

Är du feminist, socialist, kommunist, kapitalist, humanist, liberalist, judaist, Islamist (muslim) buddist, hinduist eller tillhörande någon annan slags religion eller lära så är du hjärtligt välkommen till kyrkorna och samfunden för att där bli en ”kristen”.

En kristen feminist, en kristen socialist, en kristen kommunist, en kristen kapitalist, en kristen humanist, en kristen liberalist, en kristen judaist, en kristen Islamist (muslim), en kristen buddist, en kristen hindu eller en kristen vad som helst beroende på vad du kallar dig. Huvudsaken är att alla får en chans att bli ”kristna”.

Vad du tror på eller inte tror på spelar mindre roll när ALLA SKALL MED!

KOM SOM DU ÄR (oavsett vad du tror, vad du gör, vad du stödjer eller står upp för), ÄR MOTTOT!!

På så sätt kan alla bli ”kristna” enligt Satans kyrkor och samfund vilket de har helt rätt i. De kan bli ”kristna” (vilket även Satan kan bli och inte har något emot att vara om han får sin vilja fram vilket han får idag) men att bli en kristen för att det är behagligt och trevligt med tanke på att kyrkorna och samfunden älskar världen och allt vad världen och Satan står upp för lika mycket som världen älskar kyrkorna och samfunden och vad de står upp för, är inte samma sak som att vara en Jesu lärjunge och att av honom vara UTKALLAD från VÄRLDEN (inte kallad in i världen) därav ordet ECCLESIA, vilket kyrkorna och samfunden gång på gång bevisar att de inte är.

Vad har den vederstyggliga ekumeniken som breder ut sig inom alla kyrkor och samfund och som så kallade ”kristna” (sorgligt nog även nyfrälsta vilket är fruktansvärt) sväljer med hull och hår, att göra med Jesus och om att vara, sträva efter att vara, en Jesu lärjunge?

Går det att vara en Jesu lärjunge enligt Guds/Jesus ord och samtidigt samarbeta med (kompromissa/gå i ok med) andra religioner och läror (samt varenda ism som existerar) inklusive den romersk katolska skökan? Är det vad Jesus önskar att hans lärjungar, de som han har utvalt och som han har kallat ut från världen, skall göra?

Drivs en Jesu lärjunge av samma ande som en feminist, en kommunist, en humanist, en muslim, en jude eller en buddist vare sig ordet ”kristen” placeras framför eller inte? Svaret är NEJ!, men detta är inget som de ekumeniska (antikristliga) kyrkorna och samfunden lär ut då det är Antikrists/Satans ande som styr dem och som de har valt att gå i ok med.

De har blivit förblindade eftersom de inte vill kännas vid sanningen utan har gett sitt hjärta till lögnen och Satan och kan inte se klart och vill inte heller se klart för de trivs bra där de befinner sig vilket vittnar om att de inte är frälsta.

I alla fall inte frälsta till Jesus för då hade de blivit spyfärdiga så fort ordet ekumenik (utan en Andens enhet) hade nämnts i possitiva ordalag vilket är en skymf mot Gud/Jesus.

En taktik Satan kör med är bland annat (mycket annat) att få människor att tro att det går att tro (avgöra sig för Jesus och följa honom, sträva efter att följa honom vilket förstås ingen klarar till hundra procent) samtidigt som det går att stå med ett ben i ett annat läger.

Att det med andra ord går att ha Jesus som sin frälsare (som ställer upp i vått och torrt så fort problemen hopar sig, Jesus är ju god och snäll och älskar alla) men inte nödvändigtvis som Herre. Detta är en Satans lögn för att han skall kunna få in så många som möjligt i sin fålla och det är vad de antikristliga kyrkorna och samfunden inte bara ställer upp på utan också arbetar aktivt för.

Forum för TRO och FEMINISM med rötter i, ja just det EQUMENIAKYRKAN (vad annars) som består av olika kyrkor som har slagit sig samman inbjuder den 10 – 11 november till två dagars föreläsningar, samtal, seminarier, poesi, mässa och möten i Göteborg (Majorna).

Deltagarna (seminariet är tydligen redan fullbokat och frågan är om någon Jesu lärjunge har anmält sig annat än möjligtvis för att kunna studera spektaklet) skall enligt arrangörerna få inspiration till hur tro och feminism (vilken tro talas det inte om men då det är kyrkor som håller i trådarna så utgår antagligen de flesta ifrån att det handlar om kristen tro) kan kombineras och hur en feministisk framtid kan se ut.

Ja, ni hörde rätt. En feministisk framtid? En feministisk framtid för vem/vilka och vad står feminismen upp för (liksom alla andra ismer) om inte att med hjälp av ett kollektiv (likasinnade) kunna slå sig fri från Gud och bli sin egen herre? Vem var den första som gjorde det (var det inte Lucifer/Satan?) och vill Gud/Jesus verkligen att hans barn skall gå en feministisk framtid eller någon annan människocentrerad framtid (världen) tillmötes? 

Det skall vidare vara en mötesplats där det går att hitta likasinnande och där det finns tid för att nätverka.

Nu kommer vi in på en annan taktik som Satan använder sig av och det är behovet av gemenskap som finns hos varje människa. Ingen troende och inte heller något världens barn vill stå ensamt utan har en längtan efter att få träffa likasinnade som den kan dela sin tro (vad den än tror eller inte tror) och sina erfarenheter med och detta utnyttjar Satan i fulla mått inom dagens kyrkor och samfund.

Gå till kyrkan eller till andra organisationer där man använder sig av Jesus namn, brukar det heta, så får du gemenskap. Inte kan du sitta ensam hemma på kammaren och ha tråkigt och riskera att du blir sur och bitter.

Kom till GEMENSKAPEN (var, glad, snäll och trevlig) och underförstått, ställ upp på det vi står upp för vilket är HBQT, ekumenik, mångfald, mångkultur, massinvandring, ett utsuddande av nationalstaterna/gränserna inom vilka Gud placerade människorna efter byggandet av Babels torn, så skall du minsann se att allt tids nog ordnar sig även för dig precis som det har ordnat sig för oss. Gud är god och Gud älskar ALLA OCH ENVAR!!

Vilken Gud? Vilken lögn och vilket hyckleri!

Att det inte endast är feminism som skall diskuteras och upphöjas under den ”feministiska” och ”kristna” konferensen utan att det även är ekumenik samt mångkultur/mångetnicitet, homosexualitet, förstår man genom att se vilka det är som har bjudits in till att föreläsa och som artister.

Bland annat är en kvinnlig Imam (Sherin Khankan) inbjuden (vad nu en Imam, man eller kvinna, har på en kristen konferens att göra om det nu är en kristen konferens) och en kvinnlig präst från Etiopien (vilken måste ha rest långväga om hon inte redan har fått asyl som ”flykting” i Sverige) samt en kvinnlig pastor (Esther Kazen) som här ger fingret till homofobi

och en professor i teologi, Thomas, också han (lustigt nog) med det judiska efternamnet Kazen (kanske dom är släkt eller gifta) liksom en man vid namn Eido Al Fakir (tydligen en artist) och en estradpoet vid namn Nino Mick och en svart pastor vid namn Daniel Korol.

För övrigt så är Ewa Lindqvist Hotz, präst i svenska kyrkan och en av grundarna till ”Seglora smedja” vilket är en politiskt, socialistisk tankesmedja som hon startade tillsammans med judinnan Helle Klein för vilken det också var viktigt att bli präst i svenska kyrkan och som blev det, se artikel nedan, inbjuden.

Enligt deras hemsida (Seglora smedja) så påstår de sig verka i ”kritisk” solidaritet med den svenska kyrkan (vad det nu kan innebära). Kritisk solidaritet känns lite som om det har med kristen feminism (all skit som kyrkorna och samfunden står upp för), att göra.

Att kunna kritisera för att det skall bli som man själv vill ha det (som ytterst sett Satan vill ha det) och därmed kunna tvinga på andra ett falskt evangelium genom att påstå sig stå upp för Jesus.

Kritisk solidaritet! Sug på det ordet en stund och ställ er frågan om det är den väg en Jesu lärjunge bör vandra och om det kanske inte rent av är så att det är den kritiska solidariteten som har lett in kyrkorna och samfunden i avfall. Skall en Jesu lärjunge, ett Guds barn, ha någon annan solidaritet än solidariteten till Jesus när det väl gäller?

Sist men inte minst så är Sofia Camnerin, pastor och biträdande kyrkoledare i Equmeniakyrkan vars namn (Equmenia) talar för sig självt och om att det inte enbart handlar om feminism utan också om ekumenik som skall stötas och blötas på denna ogudaktiga konferens, inbjuden.

Pastor Sofia har avancerat så till den grad att hon sitter med i kyrkornas världsråds centralkommité som lyder direkt under påvekyrkan. Sveriges kristna råd som alla etablerade kyrkor och samfund har gått med på att bli medlemmar i, är ett råd som i sin tur lyder under kyrkornas världsråd.

Läs mer om den ”feministiska” och ”mångkulturella” samt ”ekumeniska” konferensen här:

http://www.kristenfeminism.se/

Och här om prästen Helle Klein som tillsammans med Ewa Lindqvist Hotz startade det socialistiska kamporganet "Seglora smedja" vilka som nämnts, verkar i en kritisk solidaritet med svenska kyrkan. 

http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/sionisten-och-prasten-helle-klein.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik