Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Predikantpoolen och andlig erfarenhet

Publicerad 2017-11-20 17:53:30 i Religion,

Om du är en pensionerad pastor och inte tycker att tillvaron som pensionär (pensionerad pastor) är särskilt tillfredställande och känner att du har mer att ge efter din tid som pastor och med all din andliga erfarenhet (vad detta nu innebär) eller om du kanske är en person som har något att tala om trots att du ännu inte har uppnått pensionsåldern, så finns det nu en möjlighet för alla före detta pastorer och för dem som vill synas i kyrkorna/församlingarna, att ansluta sig till något som kallas predikantpoolen. 

Det enda kravet är att du tillhör en församling och har rekommendationer från denna. Konstigt nog nämns inte ordet kyrka eller samfund och frågan blir då hur många församlingar det finns som inte på det ena eller andra sättet är anslutna till någon kyrka eller till något samfund.

Finns det några sådana församlingar överhuvudtaget? Om det finns så är i det i alla fall inte många om man nu inte med församling menar att där två eller fler träffas där kommer Jesus att vara mitt ibland dem.

En församling kan bestå av två eller tre personer men detta är givetvis inte vad man menar med församling när man på den ”kristna” hemsidan ”Flammor” gör reklam för predikantpoolen.

Skulle man tillåta att ett litet antal (en liten församling) personer utan något namn inom den etablerade kristenheten, rekommenderar varandra?

Det är knappast tänkbart utan vad man menar med församling är en kyrka eller ett samfund. Dessa kyrkor och samfund är de som skall rekommendera de pensionerade pastorerna eller andra medlemmar som gillar att hålla tal.

För att kyrkorna och samfunden skall kunna rekommendera dem så handlar det om att de står upp för kyrkorna/samfunden och deras avfall från det sanna Guds evangelium (Jesus evangelium) genom ekumenik med påveskökan, samarbeten och kompromisser med Islam, Judendomen och varenda avgudareligion som finns samt alla övriga villoläror som går att finna inom religiösa sekter som använder sig av Jesus namn men även inom icke utpräglade religiösa sekter som använder sig av Jesus namn såsom till exempel organisationen AA/NA, och som kyrkorna och samfunden idag står upp för. 

Dessutom måste de stå upp för homosexualitet samt mångkultur/mångfald och massinvandring under parollen allas lika värde i kyrkorna/samfunden och i landet. Alla har rätt till både kyrkorna och samfunden samt till landet Sverige. KÄRLEKEN SKALL SEGRA!!, och alla är vi en enda stor och kärleksfull familj. KOM SOM DU ÄR OAVSETT VAD DU TROR!!

Är det verkligen något som kommer från Gud/från vår Herre Jesus Kristus?

Läs mer här:

http://www.flammor.com/?p=1091

Alla etablerade kyrkor och samfund i Sverige är idag med i Sveriges kristna råd och de har alla därmed skrivit under dokumentet Charta Oecumenika som kommer direkt från kyrkornas världsråd och påven (ytterst sett från Satan själv) och som ni kan läsa mer om här:

Först alla medlemskyrkor:

https://www.skr.org/medlemskyrkor/alla-medlemskyrkor/

Och här är dokumentet Charta Oecumenica:

https://www.skr.org/om-skr/ekumenik/

Så vem/vilka är det som egentligen ger de pensionerade pastorerna (medlemmarna i kyrkor och samfund) rekommendationer att ansluta sig till predikantpoolen med tanke på att alla kyrkor/samfund som de är medlemmar i, är involverade/delaktiga i Sveriges kristna råd och i det pågående AVFALLET?

Vad är det de vill tala om som de inte redan har haft möjlighet att tala om innan de blev pensionärer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik