Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

När två blev fem och sedan tolv

Publicerad 2017-11-24 09:34:02 i Mångkultur,

Två ensamkommande ”BARN” blev plötsligt en familj på fem personer och sedan som genom ett under en hel släkt på tolv personer vilka alla flyttade in i det hus som Ann Marie, en godtrogen svenska kvinna, hyrde ut via socialförvaltningen.

De drivna ”barnen” (småttingarna) som kom till Sverige för fem år sedan och efter det hade lyckats få hit både mamman och pappan samt tre yngre syskon, nappade på en annons som Ann Marie hade lagt ut på blocket.

Inget blev dock som Ann Marie trodde att det skulle bli. Hennes ömmande för ”BARNEN” och deras familj (som i slutändan bestod av tolv personer) ledde istället till att hon blev hotad av ”BARNEN” och tvingades betala 120.000 kronor efter att de förstört hennes hus.

Både socialförvaltningen som gick i god för BARNEN, de menade att hon kunde känna sig helt trygg, de var skötsamma och bra, och försäkringsbolaget vägrade att ta på sig kostnaderna för skadorna som barnen och deras stora familj hade åstadkommit.

Hur många godtrogna (naiva och dumma fast de tror de är snälla) svenskar, likt Ann Marie, det finns ute i landet och som vill göra en insats för så kallade ensamkommande BARN och andra som, vilket det har visat sig, inte är så ensamma när de väl har fått hit hela familjen och i vissa fall hela släkten från hemlandet, och som vilket är det värsta, inte har några problem med att andra betalar för deras godhet, lär vi nog aldrig få veta då långt ifrån alla ”skräck”historier med ensamkommande ”barn” och andra bedragare (från jordens alla hörn) inblandade, är något som de etablerade sionistmedierna vill befatta sig med.

Läs artikeln här:

http://www.skd.se/2017/11/23/socialens-rad-kostade-henne-120-000/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik