Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Går det att vara ödmjuk och samtidigt säga sanningen?

Publicerad 2017-11-11 17:39:24 i Allmänt,

Ödmjukhet är något som de flesta människor ser som något positivt liksom att stå upp för sanningen.

Ingen vill stå upp för lögn/för lögner, och alla vill ”helst” vara ödmjuka när de för fram sanningen eller väljer att låta bli att göra det, vilket de flesta gör, och som är det största problemet idag.

Att föra fram sanningen/sanningar/stå upp för sanningen i det klimat som råder idag när det inte går att föra fram sanningar hur ödmjukt man än framför dem för att sanningar ses som lögner/konspirationsteorier, som kärlekslöshet, obarmhärtighet, rasism, antisemitism, nazism, främlingsfientlighet med mera, och samtidigt vara ödmjuk, är något som inte går ihop, är omöjligt.

De som säger sanningen blir alltid hatade av dem som inte vill kännas vid sanningen hur ödmjuka de än är i sin framtoning precis som Herren Jesus blev hatad av de skriftlärda och fariseérna (judarna) trots att han sa sanningen om dem och att de var barn till djävulen (samt mycket annat KÄRLEKSLÖST).

Att säga sanningen är lika med att inte vara ödmjuk (och därför är den som gör det dömd på förhand) och när den/de som säger sanningen inte är ödmjuka så menar man att den/de framför lögner/konspirationsteorier, hat med mera och då blir det omöjligt för dem att vara ödmjuka i ett större perspektiv även om de är ödmjuka (mycket ödmjuka) och önskar vara det av hela sitt hjärta. 

Sanningen må finnas kvar men ödmjukheten kan omöjligt finnas kvar om nu inte ödmjukhet betyder UNDERKASTELSE vilket är något helt annat och som faktiskt ordet ödmjukhet tyvärr kan översättas till idag.

Att vara ödmjuk betyder med andra ord inte stå upp för sanningen idag, att stå upp för det som är sant och rätt, utan att stå upp för lögnen och lögner, den ena lögnen efter den andra för att kunna rädda sitt eget skinn, eller för att kunna bli populär och vinna framgång på det ena eller det andra sättet och sedan inta en överslätande min som skall fås till att likna ödmjukhet.  

Sanning och ödmjukhet är inget som prioriteras i denna vår värld utan det är ord som används av dem som hatar sanningen och som inte har någon tillstymmelse till något som liknar ödmjukhet. Sanningen och ödmjukheten använder de som ett vapen för att nå sina egna mål.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik