Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det dummaste folket i världen

Publicerad 2017-11-22 14:04:00 i Mångkultur,

Svenskarna, om det numera finns något som kallas svenskar, är i särklass det dummaste och mest naiva folket i världen och det är vi många som kan skriva under på idag.

Inte minst invandrarna (varav alla kallas flyktingar eller ensamkommande barn) som skrattar halvt ihjäl sig bakom ryggen på alla de pajasar (goda) som befolkar landet och som försöker att överträffa varandra i godhet och inte förstår att de är hjärntvättade (rent av dumma i huvudet) och att ingen människa (som tar sig till Sverige för att parasitera) och inte heller något djur, biter den hand som föder den.

De dumma och naiva betraktar sig dock inte som dumma och naiva utan som snälla och goda, smarta och intelligenta trots att de beter sig som hundar rent bokstavligt vilka älskar allt och alla om de bara blir klappade och kliade eller med andra ord uppskattade på olika sätt.

Då blir de glada och viftar på svansen och är från ena stunden till den andra bästa kompis med den/dem som har klappat och kliat eller med andra ord antytt hur goda och kärleksfulla de är och vilket bra arbete de gör.  

Idag går det att vinna priser och utmärkelser genom att vurma för tiggare, ensamkommande skäggabarn och andra stackare (parasiter från när och fjärran) som ser Sverige som en stor mjölkkossa fullt med dumma och naiva människor som inte intresserar sig för att ta reda på hur saker och ting verkligen förhåller sig (ta reda på fakta) utan som köper precis allt med hull och hår för att få fortsätta att kallas goda.

Micael Grenholm (26 år) är en av dessa dumma (naiva tokstollar) som kallar sig god liksom även sionisttidskriften DAGEN kallar honom god och av den anledningen har nominerat honom till att bli årets förebild för sitt engagemang för de rumänska tiggarna som frivilligt har valt att komma till Sverige för att tigga och parasitera på olika sätt.

105239.jpg

Här står Michael Grenholm med tiggare och sitt stora röda kors om halsen

Denna godhetsivrare (godhetsnarkoman) har gått så långt som till att han har startat introduktionskurser i Rumänska för att människor som tvingas gå förbi tiggarpatrasket som sitter knall pall på arslet utanför alla affärer och var eviga dag, skall kunna kommunicera med dem och skapa kontakt.

Han antyder även att han har tagit med sig tiggarna till arbetsförmedlingen men, och NU BLIR DET INTRESSANT, så sluta inte läsa, så upptäckte han att han började få in GÅVOR och när gåvorna började trilla in (den ena efter den andra) så var det plötsligt dags att starta en förening.  

Då startade han Stefanushjälpen som delar ut mat och hjälper de friviliigt hitresta zigenarparasiterna att hitta härbärge samt att förbrättra deras levnadsvillkor i SVERIGE.

Enligt honom ligger inte lösningen för dem i deras hemländer utan i Sverige (vilket det verkar göra för alla människor i hela världen) och det för att Rumänien är så rasistiskt så att tiggarna (parasiterna) känner sig diskriminerade där.

Varför just romerna (de hitresta tiggarna, hela zigenarklaner från Rumänien) är eller snarare känner sig diskriminerade i Rumänien, frågar sig inte godhetsnarkomanen Micael utan han utgår ifrån att det tiggarna säger när de lägger huvudet på sned och ber om allmosor, är sant.

Att de från den dag de föds i Rumänien eller i något annat land på jorden (förutom i Sverige) får en stämpel i pannan som talar om att de inte är välkomna i samhället och att de inte har rätt till de sociala förmåner (sjukvård, omsorg, socialbidrag, skola för barnen, äldrevård med mera) samt rätt till arbete och utbildning, som ALLA medborgare i Rumänien har rätt till oavsett om de är rika eller fattiga eller om de känner sig diskriminerade eller inte eller vilken grupp de än tillhör.

Problemet är det Rumänska samhället som är rasistiskt enligt Micael. Tiggarparasiterna (som innnan det blev tillåtet att tigga i Sverige faktiskt kunde leva där på samma villkor som alla andra medborgare i Rumänien) är bara oskyldiga offer som aldrig har fått några chanser att utbilda sig eller någon chans att komma in på arbetsmarknaden och detta vill denna stolle (som kallar sig kristen) få andra (särskilt kristna) att tro på och då genom att påstå sig vara ledd av Guds Ande.

Detta köper tyvärr många kristna utan att blinka och därför springer de benen av sig för att tillfredställa det hitresta patrasket och allt annat patrask som idag sätter ner fötterna innanför Sveriges gränser.

Att tycka synd om allt och om alla som menar att det är synd om dem, är enligt de falska kristna lika med att drivas av Guds ANDE. Om man ifrågasätter dem om det verkligen är Guds Ande de drivs av, så rabblar de upp mängder med bibelcitat som talar om att ta hand om FRÄMLINGEN.

Något som inte dessa dumskallar och då speciellt de som kallar sig kristna vilka tycker synd om allt och alla, verkar vara medvetna om är att Guds Ande är SANNINGENS ANDE och att den som har Guds ANDE även har sanningens Ande (Guds Ande kallas också för SANNINGENS ANDE).

Att de inte drivs av Guds Ande/sanningens Ande avslöjar de tydligt genom att de inte vill veta av sanningen. De vill inte veta om de hitresta tiggarna är så diskriminerade i Rumänien som de påstår och om vad de har eller inte har i Rumänien.

Om de till exempel får socialbidrag där samt andra bidrag vilket alla medborgare som av någon anledning saknar arbete (vilket är detsamma i Sverige) får (ÄVEN RUMÄNIEN HAR ETT UTVECKLAT SOCIALFÖRSÄKRINGSSYSTEM), är de inte intresserade av att få veta.

Inte heller om de har blivit erbjudna studier och arbeten men tackat nej för att de vet att det finns så många dumskallar i Sverige som de kan livnära sig gott på samtidigt som de får bidrag från Rumänien, det vill säga dubbla inkomster.

Något annat som tyder på att Michael Grenholm inte drivs av Guds Ande utan att det handlar om ett människoverk (att han inte ens är frälst) han ägnar sig åt i syfte att få framstå som god, få göra karriär, vinna priser och utmärkelser (vilket han snart kanske gör hos sionistblaskan DAGEN), är att han säger sig vilja välkomna tiggarna in i den kristna gemenskapen för att de är tiggare och trots att de inte har avgjort sig för Jesus och tagit emot frälsningen (blivit frälsta) vilket innebär att han är beredd på att bjuda in den antikristliga anden i lägret.

De behöver något som på allvar kan sätta dem i en trygg situation säger denna Satans lakej utan att vilja veta sanningen.

För övrigt så handlar hans engagemang om att bygga upp ”kristna” kommuniteter där människor lever i egendomsgemenskap och delar på allt. Under augusti så startades den första kommuniteten utanför Uppsala som än så länge består av han själv, hans nyblivna fru och en vän samt en katt. 

Så nu vet ni det (tiggare eller inte, fattiga såväl som rika) att det är bara till att kontakta godhetsnarkomanen Michael så kan ni flytta in i denna kommunitet om ni saknar bostad och kanske saknar pengar och allt vad ni behöver.

Dessa tre (Micael, hans fru och vännen) kommer garanterat att försörja er om ni lider brist på det mesta. Kylskåpet är säkert fullt från morgon till kväll och det räcker med att ni kallar er kristna eller att ni är tiggare från Rumänien för att de gladeligen skall ställa upp på att försörja er om de inte kan söka ”FÖRENINGSBIDRAG”, andra bidrag från staten/samhället och därmed kunna lasta över kostnaderna för sin godhet på andra.

Det kan ju hända att denna kommunitet (eller snarare ”föreningen” Stefanushjälpen) som kallar sig för en kommunitet, liksom som så många andra godhetsföreningar/organisationer, får ett rejält klirr i kassan med hjälp av statliga medel så att den ena kommuniteten efter den andra kan uppstå men där ingen personligen behöver betala något vilket innebär att det inte blir någon egendomsgemenskap att tala om då alla försörjs av andra (av skattebetalarna och kanske de avlidna med medel från allmänna arvsfonden) men ändå kan intala sig att de lever i egendomsgemenskap utan att ha några egna egendomar eller några pengar alls.    

VIDRIGA HYCKLARE!

Den dag om och när dessa som kallar sig kristna (men som idag är redskap för Satan) ger sin sista skärv så kan man kanske börja fundera på att ta dem på allvar.

Så länge de kan gå runt på att söka bidrag och på tiggeri (de kontaktar företag, affärer och ber dem skänka varor och pengar för att sedan kunna ta åt sig äran och särskilt nu inför jul) och får bidrag från samhället/från olika rörelser som gör allt för att utplåna Sverige och svenskarna så är det inte konstigt att de kan identifiera sig med de Rumänska tiggarna och alla andra som de tycker synd om.

De tillhör samma skrot och korn men vill inte inse att de hatar SANNINGEN (Jesus är sanningen, vägen och livet) och inte vill kännas vid sanningen.

105083.jpg

Läs om godhetsnarkomanen Michael här:

http://www.dagen.se/livsstil/micael-grenholm-ger-eu-migranter-framtidshopp-1.1058884

Kommentarer

Postat av: Grace

Publicerad 2018-04-21 12:42:06

Vegan det säger ju allt om honom. Givetvis är jag mot djurplågeri. Men att leva som han bara för att vara god????? Jesus säger ingen är god förutom Gud, när han själv blev kallad för gode mästare. Vilket betyder att vi ska inte gå runt och se oss som goda i världens ögon. Men det är den vägen han har valt och får ut sin lön från välden.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik