Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att vara åskådare och konsument

Publicerad 2017-11-13 22:12:00 i Satans synagoga,

Att sitta på åskådarläktaren eller att konsumera är inget svårt. Det första handlar om att bara titta och roa sig eller i värsta fall oroa sig (vilket det är få som gör i dagens Sverige) och det andra handlar om att slänga upp betalkortet för att kunna handla/köpa och i en del fall för att betala entré vilket inte heller det är särskilt svårt om betalkortet är ens ständiga följeslagare.

De flesta människor är idag inget annat än åskådare och konsumenter men intalar sig (kanske det handlar om en slags skyddsmekanism) att de har full kontroll över sina liv.

De får in sin lilla eller stora lön eller sin mitt emellan lön på kontot varje månad och efter att räkningarna har dragits så kan de tryggt och lugnt fortsätta att sitta på åskådarläktaren och konsumera i smått eller i stort (beroende på hur mycket pengar som har trillat in på kontot) och intalar sig att det är de själva som styr sina liv.

Att säga att någon annan, att andra människor, styr dem gör dem i regel helt vansinniga och då slår de backut på studs. Ingen styr mig ryter de och blixtrar med ögonen. Jag är min egen lyckas smed eller min egen bästa dräng säger (har minsann arbetat sedan jag föddes) säger de och börjar tala om hatpropaganda.

De mer pålästa som någonstanns (innerst inne) vet om att de inte styr sig själva börjar tala om konspirationsteorier förutom om hat samtidigt som de gör allt för att få den/dem som säger sanningen att känna skuld och skam.

I det läget är de beredda att göra vad som helst för att inte sanningen skall komma fram och den som säger sanningen måste backa ett eller flera steg tillbaka för att inte riskera att bli angripen rent fysiskt. De visar sina knogar och batonger eller vilka vapen de än har men står egentligen utan vapen eftersom de saknar det enda och det bästa vapnet som är sanningen.

Ingen kan kämpa mot sanningen i längden och sedan vinna någon vinst här på jorden eller i evigheten.

Deras batonger, k pistar, pistoler, handgranater eller vad det nu är för vapen, kan aldrig sätta sig upp mot sanningen annat än möjligtvis för en stund och i syfte att skrämma. Deras hjärtan är dock som små barns hjärtan (kanske jag borde ha valt en helt annan bana i livet, ett annat yrke) men vad gör inte vem som helst för att få fortsätta att vara åskådare och konsument för att det är tryggt och bekvämt även om man påstår sig arbeta dygnet runt och kanske även gör det.

Att arbeta är bra men om man inte ens vet vad man arbetar för eller vem man arbetar för (eller emot) annat än att man får sin lön varje månad (liten eller stor, kanske jätteliten eller jättestor) så att man kan kan fortsätta att vara en åskådare och konsument och kunna sitta på läktaren samtidigt som man konsumerar (i smått eller i stort) så är ju frågan om man ens skall ha rösträtt.

Vad kan en åskådare och en konsument bidra med till världen annat än skattepengar? Pengar som andra åskådare och konsumenter (representanter för det som kallas staten) drar in för att sedan ge ut hur som haver efter eget godtycke?.

De tar med den ena handen och ger med den andra. De som har blivit fråntagna sin egendom/sina pengar förväntas efter att de har blivit rånade att tacksamt ta emot bidrag (allmosor) för att kunna överleva samtidigt som deras tidigare tillgångar/pengar sätts in på Rothschilds samt deras lakejers konton inom bankvärlden vilket betyder att de kan fortsätta med att trycka upp pengar från tomma intet och utan täckning samt betala sina underhuggare (regeringarna i världen) löner och privilegier för att kämpa emot befolkningarna/deras rånoffer..

Allt för att få sin vilja fram och för att kunna ta kontrollen över världen/alla människor i världen vilket är Satans/djävulens agenda. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik