Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nästan alla får uppehållstillstånd förr eller senare

Publicerad 2017-05-14 15:56:00 i Mångkultur,

Ja, så ser tyvärr verkligheten ut. Det går att söka asyl gång på gång i Sverige efter avslag och när omständigheterna har förändrats eller när de asylsökande påstår att de gjort detta.

Omständigheterna kan förändras för alla människor (inte bara för asylsökande) men när omständigheterna förändras för dessa så följer i regel automatiskt ett PUT (permanent uppehållstillstånd) vilket innebär att Sverige (sveriges skattebetalare) har en skyldighet att se till så att de får bostäder, bidrag, arbeten/sysselsättning, (skattefinaniserade sådana), sjukvård, tandvård med mera.

Tidigare så var det på samma premisser som svenskarna men detta har ändrats till nackdel för svenskarna. En svensk hemlös, arbetslös, sjuk eller gammal människa får idag ställa sig längt bak i kön och det är inte ovanligt att hemlösa äldre får stanna kvar på sjukhusen när de är färdigbehandlade eftersom de inte kan skickas ut på gatan. Iallafall inte än så länge.

Detta samtidigt som våra landsförrädarpolitiker lånar pengar av de sionistägda bankerna (sätter det svenska folket i skuld) för att kunna köpa bostadsrättslägenheter till de så kallade nyanlända varav de flesta har ljugit sig in i Sverige och som kommunerna har en SKYLDIGHET att ge bostäder till samt allt annat av bekvämlighet.

Kommunerna har idag ingen skyldighet att ge hemlösa svenskar bostäder eller ens tak över huvudet om det inte handlar om familjer med barn.

Att (för unga friska människor från jordens alla hörn) få ett PUT kan därmed ses som att vinna högsta vinsten på lotteri. När de har fått sitt PUT så följer det fler vinster på detta. Då kan även släkten komma hit utan att ha några giltiga aylskäl och kommunerna är förstås skyldiga att se till så att också de anhöriga får bostäder och allt de behöver. Det är ju synd om dem.

Man brukar hävda att när asylanterna har fått PUT så är de svenskar. Från ena dagen till den andra har de alltså blivit svenskar oavsett om de själva kallar sig svenskar (vill bli kallade svenskar) eller inte.

Som om en katt kan bli en häst om man placerar den i ett stall eller som om en arab kan bli en afrikan om den bosätter sig i Afrika eller som om en svensk kan bli kines om den bosätter sig I Kina.

Ingen kines skulle hålla med om att en svensk (som inte ser ut som en kines) är en kines och ingen afrikan skulle hålla med om att en arab eller en svensk är en afrikan om den inte ser ut som en afrikan. Att ha ett afrikansk eller ett kinesiskt medborgarskap/pass är något helt annat i alla andra länder men inte i Sverige för här är en svensk lika mycket svensk som en arab, afrikan eller en kines (när de väl har fått PUT) alternativt så finns det inget svenskt eller ingen som kan kallas svensk.

Givetvis är det ingen som blir “svensk” för att den får ett svenskt medborgarskap på annat sätt än att den ges tillträde till det svenska socialförsäkringssystemet och får ett svenskt pass, inte så sällan en helt ny identitet, eftersom flertalet av de hitresta lycksökarna har gjort sig av med sina identitetshandlingar på sin väg till Sverige vilket människosmugglarna som de har betalat hundratusentals kronor till (för att kunna ta sig hit) har sagt till dem att göra då det på så sätt är långt mycket enklare att få asyl och livstidsförsörjing i Sverige.

Denna galenskap, för det går inte att kalla det annat än för galenskap, beror på att kulturmarxismen har slagit sina tentakler runt Sverige och svenskarna och lyckats med att via hjärntvätt under decennier, skapa en befolkning som har anammats till att tro att rätt är fel och fel är rätt.

Inte många vågar längre nämna saker och ting vid dess rätta namn. Till och med kyrkorna (dess medlemmar) har blivit belagda med munkavle. De samarbetar med de världsliga myndigheterna som migrationsverket och gör sitt bästa för att förinta Sverige och kristendomen (sin lära och tro) eftersom de sioniststyrda medierna har lyckats hjärntvätta dem till att tro att de kristnas ansvar är att ta hand om och samarbeta samt kompromissa med världen och världens människor.

Om de inte förbarmar sig över alla invällare med olika religioner, kulturer, seder och bruk och som önskar sig ett BÄTTRE liv i Sverige så vet de att de kommer att bli kallade rasister, främlingshatare eller något annat vilket alla som opponerar sig emot galenskapen, blir kallade.

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2017/may/asylsokande-gor-allt-for-att-fa-permanent-uppehallstillstand-i-bidragsparadiset-sverige.html

http://experimentlandet.blogg.se/2017/may/en-del-blir-kristna-en-del-blir-homosexuella.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik