Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hur många mer Trump skall mänskligheten behöva gå på?

Publicerad 2017-05-02 21:34:45 i Allmänt,

Det första som varje sann nationalist måste förstå är att ingen kan bli president eller ens en presidentkandidat i USA om man inte har gett sin själ till Satans synagoga (de judar som äger och styr världsekonomin med kraft av Satan) vilka äger den federala reservbanken i USA och som är en privatägd bank men som många naiva människor där och överallt i världen tror är någon slags statlig bank.

Varför skulle denna privata bank och dessa privata bankägare blanda in nykomlingar i sitt privata görande om det inte vore för syns skull (för att få det till att se demokratiskt ut)? Självklart vill de fortsätta att styra det dom under århundraden har lyckats roffa åt sig från mänskligheten och skulle aldrig i livet bjuda in någon som inte faller dem i smaken eller som inte vill forstätta att upplyfta deras agenda som handlar om att ta över alla länder och alla befolkningars ekonomier.

Vi kan lära oss något av detta om vi inte redan har gjort det, genom att se på Sionistdemokraterna i Sverige men som kallas för Sverigedemokraterna. Vad har de lyckats göra under sin tid vid köttgrytorna mer än att utesluta oliktänkande som stod upp för Sverigedemokraternas agenda men som sedan ledningen inom SD frånsade sig (tog bort) för att de blev obehagliga för sionisterna som idag styr detta partiet. Allt enligt Sion Vises protokoll.

Skall vi verka så att de får in fler människor till köttgrytorna för att de skall få äta gott eller skall vi genomskåda dem och tala om för dem att de inte har lyckats göra något av det de sa sig vilja göra?

Att de är Trump eller trumpna hela högen och att oavsett vilka som placeras framför köttgrytorna så blir det samma sak (gång på gång vilket historien har visat) och att inte detta kan förändras utan vår Herre Jesus Kristus som kan förändra hjärtan och när dessa hjärtan har blivit förändrade inte längre bryr sig om världen utan om skaparen/Gud och går i tjänst för honom istället för att vara i tjänst för världen och för Satan som älskar allt slags trubbel mellan människor och som faktiskt vill döda allt vad Gud har skapat. Satan gör det varje dag tillsammans med sina tjänare.

Sedan så sitter Satans tjänare och ojar sig över vad som har hänt. Terroristdåd  här och där och si och så många döda. De upprättar krisgrupper, kommissioner och annat men ser inte att det är de själva som är det största problemet. De försöker alltid att hitta syndabockar som de kan slå ner på trots att de själva har lagt grunden till problemen och det som uppstår.

Det handlar om att välja sida precis som i vilket krig som helst och vi befinner oss alla i ett krig idag. Det är andligt krig och jag skall försöka utveckla det i nästa inlägg på bloggen..om jag orkar. 

Kommentarer

Postat av: Ulf D

Publicerad 2017-05-03 10:21:57

Ett tips till alla som inte känner till denna bok:
Synagouge of Satan av Andrew Hitchcock.
Den beskriver väldigt grundligt historien bakom det du skriver om.
Synnerligen intressant bok.

Svar: Tack för tipset!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik