Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att göra Guds vilja

Publicerad 2017-05-02 15:01:58 i Satans synagoga,

Att göra Guds vilja handlar för de flesta kyrko och samfundskristna om att lägga pengar i tiggarmuggar och att arbeta för att alla världens människor och speciellt de nyanlända som har kommit till Sverige från världens olika hörn och som har alla möjliga religioner, kulturer, traditioner samt seder och bruk, skall få det så bra som möjligt på alla olika sätt.

De har anammat det humanistiska och sociala evangeliet som talar om att alla  människor är lika mycket värda här i Sverige och överallt även om de (dessa religionsutövare)förkastar Gud/Herren Jesus Kristus och arbetar för att deras olika gudar skall kunna slå rot i Sverige.

Vad de kyrko och samfundskristna arbetar för är att upplyfta avgudadyrkan men påstår sig tro på vad bibeln säger. Avgudadyrkan är en styggelse i det gamla testamentet såväl som i det nya testamentet och det innebär att de inte tror på vad bibeln säger då de gör tvärtemot och i syfte att få ligga bra till hos alla ogudagktiga och Gudsbespottare som älskar världen och har världen och Satan som sin herre.

De uppfyller Satans plan med världen och som också är hans tjänares plan med världen. Satans tjänare är de efterlevande till dem som korsfäste Jesus (de på Talmud och på Kabbala troende judarna och som kallades skriftlärda och fariseér) och som inte är några judar utan en Satans synagoga. Se Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9).

De kristna har fåtts till att gå i deras ledband och de dyrkar staten Israel för att de tror eller vill tro på att denna stat är från Gud när den i själva verket är från Satan.

De judar som inte har tagit emot den frälsning som Herren Jesus erbjuder dem är Antikrister enligt Guds ord. Då de är antikrister så har de lierat sig med de Satansdyrkare (det blir en konsekvens av det), som idag kallar sig judar (när det passar dem) och som äger och styr hela världsekonomin. Genom det så styr de alla länder och alla länders befolkningar via pengarna. Staten Israel styrs av Satansdyrkare och det kan man se när man kommer dit genom alla symboler som finns där.

Därför är det inte tillåtet att kritisera Sionismen, men det är tillåtet att kritisera deras skapelser som är kommunismen, socialismen, liberalismen, humanismen, kristendomen, islamismen med mera och som dessa Satansdyrkare skapade med hjälp av sin herre Satan i syfte att få kontroll över hela världen och alla världens människor och deras ekonomier.

För att sätta grupper mot grupper och få alla grupper och enskilda individer att hata andra som inte tillhör den egna gruppen. Det är så dessa Satansdyrkare har kunnat flytta fram sina positioner och ta makten över världen. Sverige har dock blivit ett experimentland för ondskan för här handlar det om en ren psykologisk krigföring.

Att vi skall fås till att älska alla som vill döda oss eller våra nära och kära på kort eller lång sikt genom att komma hit och utnyttja bidrag, våldta, plundra, mörda och utan att media skriver om vilka förövarna är eller var de kommer ifrån.

Sionismen är en politisk ideologi och har inget med Gud eller med Jesus att göra och ändå är det inte tillåtet att kritisera denna ideologi som låg bakom både nazityskland och det forna Sovjet och som har legat bakom alla krig under historiens gång. Alla högt uppsatta i Hitlers Tyskland och i Sovjet tillhörde Satans synagoga.

Krigen har finansierats av ett fåtal människor (familjer/satanister) som genom att de äger allt som finns att äga i världen (inte minst massmedia) genom penningens makt, även idag kan styra människors tankar.

Oavsett vilken gud en enskild människa väljer att tro på så finns det ingen gud eller tjänare till denna gud som under så lång tid har haft en uppgjord plan för ondskan och som kommer i närheten av det som står i Sion Vises protokoll och som är planen för världen och en plan som nu snart har uppfyllts och som är självaste djävulens plan.

Det sägs att protokollen är falska men ingen seriös forskare kan säga så eftersom nästan allt som står i dessa protokoll har blivit uppfyllda.

Det normala i forskarvärlden (som seriös forskare) vore att efter att ha läst de tre eller fyra första protokollen börja dra öronen åt sig. Det har man inte gjort för man har översköljt forskarna med priser och utmärkelser som de inte har lyckats stå emot. Man har köpt dem för pengar och genom pengarna har de älste av Sion (Satansdyrkarna) lyckats få tyst på dem.

Om ni som läser detta inte har läst Sion Vises protokoll vilket är Satans protokoll för hur han skall kunna lägga under sig världen så kan ni läsa dessa protokoll här.

https://100777.com/protocols_se

Kommentarer

Postat av: Arne strand.

Publicerad 2017-07-06 16:08:39

GUDS Vilja är Guds Lag i Nya Testamentet !.

Matt kap 7 versarna -

21. Icke kommer var och en in i himmelriket, som säger till mig:
'Herre, Herre', utan den som gör min himmelske Faders vilja.
22. Många skola på 'den dagen'[1] säga till mig: 'Herre, Herre,
hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit
ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?'
23. Men då skall jag betyga för dem: 'Jag har aldrig känt eder; gån
bort ifrån mig, I ogärningsmän.'

KOMMENTARER - HIMMELRIKET HAR - HIMMLARNAS(Pluralis) RIKE I GEUNDTEXTEN.

Mun Fader som är i Himmlarna(Grundtexten).

Ogärningsmäna(Laglösa Män i Grundtexten).

Man kan alltså vara Andedöpt med Andliga Nådegåvor och ändå vara Antikrister/Laglösa som fattar beslut efter KÖTTET/Den själiska Människans Vishet som tillhör de Onda Andarna.

Märk väl att Jesus inte talade emot dessa Laglösas Andliga Nådegåvor.

Här behövs verkligen Nåde-Gåvan att skilja mellan Andar

Arne Strand.

Svar: Hej Arne!
Du skriver:

”Man kan alltså vara Andedöpt med andliga nådegåvor och ändå vara Antikrister/Laglösa som fattar beslut efter KÖTTET/Den själiska människans vishet som tillhör de onda andarna”.

Det där får du gärna utveckla!!

Att en människa som en gång har blivit Andedöpt kan välja att gå över till att verka i köttet istället för i Anden (vara ledd av Gud), kan jag hålla med om eftersom människan trots att den blivit frälst fortfarande har en fri vilja och kan falla i synd men då har den ju valt bort Gud.

Om den gör detta (väljer bort Gud) så vandrar den inte med Gud (tillhör inte Gud) utan har ställt sig på Antikristernas/de laglösas sida även om den en gång har blivit Andedöpt. Då tillhör den Guds motståndare och kan därmed omöjligt göra ”Guds vilja” så länge den inte vänder om till Gud.

Att vara Andedöpt eller med andra ord att vandra i Anden (med Gud) SAMTIDIGT som man vandrar i köttet (fattar beslut efter köttet) och har ställt sig på Antikristernas/de laglösas sida, ja på Satans sida, är omöjligt enligt Jesus (det går inte att tjäna två herrar samtidigt) och av den anledningen kommer Jesus att ”den dagen” visa bort dem som inte har gjort hans Faders vilja och kalla dem ogärningsmän trots att de menar sig ha gjort allt rätt och gjort en massa kraftgärningar i hans namn.

Du skriver också:

”Märk väl att Jesus inte talade emot dessa Laglösas andliga nådegåvor”

Är det inte det han gör på ett väldigt tydligt sätt? Han rent av fördömer dessa deras ”andliga nådegåvor” och går så långt som till att säga att han ”den dagen” kommer att säga att han aldrig har känt dem och att de skall gå bort ifrån honom som de ogärningsmän de är.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik