Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Asylsökande gör allt för att få permanent uppehållstillstånd i bidragsparadiset Sverige

Publicerad 2017-05-12 16:33:00 i Religion,

När asylsökande människor önskar döpa sig och via dopet blir medlemmar i en kyrka (i ett samfund) efter att ha fått avslag på sina asylansökningar så borde det stå klart för de flesta som kallar sig kristna (kyrkorna), att de ljuger.

Om de har tagit sig till Sverige för att konvertera till kristendomen (vilket vore märkligt då det finns kristna i deras egna länder och i närliggande länder) så hade de konverterat INNAN de fått avslag på sina asylansökningar.

Som det ser ut idag så är de beredda att göra ALLT för att få stanna i Sverige och få tillgång till hela det svenska välfärdssystemet som än så länge fungerar någorlunda men som tids nog kommer att krackelera fullständigt eftersom den välfärd vi har handlar om att betala för den i förskott vilket inte lycksökarna från de olika länderna i världen har gjort.

Välfärdssystemet fungerar som ett försäkringsbolag. Du betalar regelbundet in pengar till ditt försäkringsbolag och om något inträffar (din bil blir stulen eller ditt hus brinner ner etcetera) så får du ut försäkringspengar från ditt föräkringsbolag.

Försäkringsbolagen kan endast gå runt genom att det finns människor som betalar sina försäkringar. Det går inte att ringa upp ett försäkringsbolag och säga att min bil har blivit stulen och sedan förvänta sig att försäkringsbolaget betalar ut pengar om man inte har betalat sin försäkring eller ALDRIG har haft någon försäkring.

På samma sätt ser det ut när det gäller välfärdssystemet men då gör man så i dagens Sverige att man stjäl de pengar som andra människor har betalat in och ger till dem som inte har betalat ett endaste öre med resultat att de förlorar både sina pengar och den välfärd de i förväg har betalat för under många år.

Vad som blir resultatet av detta är att de som inte har betalat en endaste krona till försäkringen ändå kan få bidrag och förmåner på samma sätt som de som har betalat för det. De som inte har betalat något kan trots det få ut från försäkringsbolaget (det svenska samhället) och det är därför det väller in människor från jordens alla hörn till Sverige. 

De kommer inte för det vackra vädrets skull utan för att få livstidförsörjning på andras bekostnad samtidigt som de vill sprida sina religioner.

Enligt både människor och Gud är detta orättfärdigt.

Att som kristen samarbeta (kompromissa) med världen och de myndigheter som finns I världen är enligt bibeln samma sak som att älska världen.

I en sann Guds församling verkar den Helige Ande och “kristna” som har läst bibeln vet vad den Helige Ande sa via aposteln Paulus när Ananias och hans fru försökte att undanhålla pengar för det jordagods de sålde och vad som hände dem. De ville ha kvar en summa för egen del men Paulus avslöjade dem. Det var inte Paulus som avslöjade dem utan Guds Ande som verkade i Paulus.  

Om inte Paulus hade varit ledd av den Helige Andes så hade de kommit undan.

De ljög och de (Ananias och hans fru) var ändå kristna som tillhörde Guds församling.

Om kristna som tillhör Guds församling kan ljuga som de kunde ljuga vad kan då inte människor som inte tillhör Guds församling göra för att få det de vill ha? Hur mycket kan inte icke troende (lycksökare/bidragsparasiter) ljuga för att få ett gott liv i Sverige?

Är det inte därför som Gud (Guds ord i bibeln) ber oss att pröva andarna och att inte gå i ok med icke troende? Gud kan ge varje sann kristen samma gåva som Paulus hade.

Gud våldför sig inte på människor och slänger inte på dem gåvor som de inte vill ha. Kyrkorna och samfunden i Sverige har dock sagt tvärt nej till gåvan som handlar om att skilja mellan andar och det har de gjort för att de inte själva skall bli avslöjade för att älska världen (Satan) mer än Gud..

Med andra ord, en sann Guds församling kan skilja mellan bedragare och dom som vandrar i sanning och som Gud har kallat utan att blanda in världsliga myndigheter som migrationsverket och icke troende. Anledningen till att kyrkorna har kontakter med migrationsverket är för att de hatar allt vad sanning heter och ÄLSKAR VÄRLDEN och kan få vinning av världen. De har valt sin herre som är Satan och de gör vad deras herre kräver av dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik