Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vad är det ni gafflar om

Publicerad 2017-03-16 13:50:29 i Satans synagoga,

Vad ni gafflar om är exakt vad er herre vill att ni skall gaffla om. Att ni gafflar om orättvisor och annat, Islam, lögnaktiga politiker och allt vedervärdigt som sker i Sverige, folkutbyte eller var det folkutrotning (genom massinvandring)? är helt enligt er herres plan och er herre heter Satan om ni inte har kommit till tro på Jesus.

Då är ni som dessa åtta personer:

Eftersom ni inte skulle ha något emot att vara i deras ställe.

Kanske det finns en och annan som inte vill vara i deras ställe men det är väldigt få. De flesta människor som vandrar med världen och med Satan anser att de här personerna är mycket dugliga och upphöjer dem likt gudar till skyarna även om de är de värsta egoister som bara tänker på sig själva och på sitt eget samtidigt som de ger mycket till välgörenhet (för att få ett namn och att namnet inte skall glömmas bort) vilket de kan kosta på sig.

Att väldigt få människor styr och äger denna världen med hjälp av sina pengar som de har lyckats tillförskansa sig på orättfärdiga grunder, ger knappast någon grogrund för demokrati. Är det konstigt att det inte existerar någon demokrati i Sverige eller i resten av världen när alla springer benen av sig efter pengar, pengar som delas ut från dem som äger och styr? och alla vill ha del av dem?

Om du som bekänner dig till världen och världens tänk plötsligt en dag skulle få full kontroll över världsekonomin, skulle du då vara villig att riskera det du har fått genom att bjuda in andra människor att förvalta det du har fått?

Antagligen inte. Du skulle bara bjuda in dom som du litar på och tror på och som du sedan kan betala en hög inkomst till för att arbeta för dig.

Satans synagoga (de falska judarna) som har lagt under sig hela Sverige betalar idag pengar till personer som stödjer deras agenda, en agenda som på sikt skall leda till ett förslavade av hela mänskligheten.

Man ondgör sig över Thomas Mattsson på Expressen och hans kumpaner och det grundar sig på orättfärdighet men det värsta är att om kritikerna till Matsson eller andra de föraktar hade fått sitta i samma båt som han/dem med hög inkomst, privilegier och annat, så hade de hållit käften.

Säg den icke troende (en världens människa) som har blivit erbjuden allt vad guld och gröna skogar heter, och sedan neka till det. Det finns inga sådana och därför ser det ut som det gör idag. Gnälljönsarna får fortsätta att gnälla men inget kommer att förändras. Folk ställs mot folk och judarna vet att de snart kan placera sin härskare på tronen (Läs protokoll 24, Sion vises protokoll).

Om människor (majoriteten av mänskligheten) hade velat förändra något så hade de inte suttit och gafflat grupper mot grupper utan då hade de tagit tag i dem som äger och styr världen och som genom sina krig kommer att kunna styra mer och mer av världen.

Idag är det åtta. I morgon är det fyra och plötsligt en dag så står alla under Satan som inte kommer att förskona någon som har arbetat i hans tjänst. Alla som har arbetat för Satan i sitt högmod och för att de vill få sig ett namn kommer att bli kastade i den brinnande eldsjön.

Läs mer här om hur de falska judarna har lyckats tillförskansa sig makten över alla folk och över alla regeringar:

https://undermattans.blogspot.se/2017/01/avslojat-2017-varldens-8-rikaste-ager.html

 

Kommentarer

Postat av: Johan Johansson

Publicerad 2017-03-17 18:11:54

Jag har läst en artikel om den Khazariska Maffian på veteranstoday.com. Jag har översatt den till svenska på min sida här:
http://mediakrig.se/mer/khazariska_maffian/
Skulle någon kunna ge mig feedback på denna teorin? Är den Khazariska maffian och satans synagoga samma sak?
Jesus nämnde satans synagoga och de onda i Khazarien fördrevs flera århundraden senare.. Mvh Johan

Svar: Hej!
Satans synagoga är enligt Uppenbarelseboken såna som påstår sig vara judar men som inte är det utan som ljuger. Khazarerna har inte några mer band bakåt till judarnas stamfader Abraham än vilka "hedningar" som helst utan de konverterade till judendomen på 700 talet så därför, samtidigt som de definitivt inte uppför sig som Gudstroende utan tvärtom som satansdyrkare (vilket många av dem är) så kan man nog säga att de är en del av Satans synagoga.

"Jag känner din bedrövelse och din fattigdom - dock, du är rik! - och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga" (Upp.2:9).

"Se, jag vill överlämna åt dig några från Satans synagoga, några av dem som säga sig vara judar, men icke äro det, utan ljuga; ja, jag vill göra så, att de komma och falla ned för dina fötter, och de skola förstå att jag har fått dig kär" (Upp. 3:9).

Läs mer om Khazarerna här:

http://experimentlandet.blogg.se/2013/may/ockultism-och-falska-judar.html

Sedan så står det så här i bibeln:

"Det är inte så att Guds ord har visat sig felaktigt, ty Israel är inte alla som kommer från Israel, och inte heller är alla Abrahams efterkommande hans barn"(Rom. 9:6)

"det vill säga: inte alla de barn som han blev upphov till är barn som Gud har gett honom; det är löftets barn som räknas som hans efterkommande"(Rom. 9:8)

"Ni skall alltså veta att de som tror, de är söner till Abraham"(Gal. 3:7).

Kristna har dock fått lära sig att alla som påstår sig vara judar är judar och därför bugar de och bockar för varenda en som kallar sig jude även om de är kriminella och hatar Gud/Jesus.

Jesus och apostlarna hade väldiga problem med de Talmudtroende judarna (de som följde de äldstes stadgar i bibeln) och de var i konflikt med dem nästan dagligen. Det var även dom som såg till så att Jesus blev korsfäst. Jesus sa att dom var huggormsyngel, att dom var barn till djävulen med mera och detta klientel finns kvar än i vår tid.

De är en Satans synagoga. Även Martin Luther kritserade dessa judar (de Talmud troende judarna) och blev därmed kallad antisemit från att innan det ha varit väldigt vänligt inställd till judarna och allt som hade med judarna att göra.

Läs mer här om vad som hände "Martin Luther och Satans synagoga"

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/martin-luther-och-satans-synagoga.html
experimentlandet.blogg.se

Postat av: pierre

Publicerad 2017-03-19 15:46:56

Hej Johan.

Har du lyssnat på Jim Arrabito??
Johnny Cirucci!!??

Johnny är en god vän till mig,och har skrivit Illuminati Unmasked/Secret Societys.

Jag länkar här
Jim Arrabito
https://www.youtube.com/watch?v=RzC1zUrEJjk&t=27s
Johnny Cirucci
https://www.youtube.com/watch?v=RzC1zUrEJjk
https://www.youtube.com/watch?v=WEOeVKigaQs
https://www.youtube.com/watch?v=i57ibWNknLM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik