Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Goda parasiter och onda parasiter

Publicerad 2017-03-18 16:09:32 i Allmänt,

Jag pratade med en syster idag. Inte en syster i Kristus för hon tror inte på Jesus utan med en biologisk syster och vi talade om (vilket vi ofta brukar gör) det ruttna stinkande samhället vi lever i och om hur ofta skuldfria människor hängs ut som bidragsparasiter och patrask (onda parasiter) när de har haft oturen att bli sjuka eller gamla och inte kan stå till arbetsmarknadens förfogande (de är i behov av bidrag) medan människor (goda parasiter) som har sållt sin själ till Satan (till bankerna, de judiska bankirerna) många gånger sitter med skulder upp över öronen och tror sig vara förmer än dem de kallar bidragsparasiter när andan faller på.

Idag kan vilken idiot som helst som har ett fast arbete med hyffsad lön få lån av bankerna utan att knappt behöva betala någon ränta. Räntan är så låg så att två arbetande människor med låglönejobb, kan ta lån för att köpa sig ett hus eller en lägenhet i tre till fyra kanske även fem miljonerklassen vilket inte innebär att de äger huset eller lägenheten vilket de gärna vill intala sig.

Säkerligen hoppas de på att deras lägenhet eller villan skall öka i värde samtidigt som de ser till att sko sig så mycket det bara går genom att använda sig av Rot bidrag, Rut bidrag och allt vad alla bidrag nu heter som de kan använda sig av vilket är bidrag, samt av skattelättnader och annat.

Ja, de är inte sena med att ta emot alla bidrag som finns men klagar sedan på bidragstagare som är skuldfria. De är enligt dem parasiter men själva är de minsann inga bidragparasiter utan hederliga människor, ofta från den förljugna och illaluktande medelklassen.

En klass där man vänder kappan efter vinden och tar det man kan ta utan ha några betänkligheter. Om ett vänsterextremistiskt parti kommer till makten så blir man vänsterextrem. Om ett högerextremt parti kommer till makten så blir man högerextrem. Man följer helt enkelt strömmen likt döda fiskar och hoppas på att allt går bra under den egna och under de eventuella barnens (barnbarnens) livstid.

När de eller företag får bidrag så kallas det inte bidrag utan då heter det att vi hjälper människor att få arbete eller att vi betalar så mycket skatt. Se vad goda och kärleksfulla vi är mot de stackare som inte vill eller har kunnat sätta sig i skuld till de judiska bankirerna eller som inte ens kan få ett arbete på den ordinarie arbetsmarknaden och därför tvingas leva på bidrag.

Att det i dagsläget är de skuldfria (fattiga och äldre) som får betala för alla idioter som sätter sig i skuld för att de vill leva över sina tillgångar eller roffa åt sig av statliga och kommunala medel likt alla asylbaroner som startar asylboenden (ingen nämnd ingen glömd) och andra projekt (företag) i syfte att ta hand om de mindre bemedlade, tänker de inte på.

De tror eller vill tro att de gör något gott men det goda (om det kan kallas för något gott) gör de inte i första hand för andra människor utan för sig själva och sin egen familj samt sina närmaste.

Så talade vi, och min syster sa att jag hoppas att räntan höjs så att de verkliga parasiterna får gå från hem och hus. Att de förlorar allt. Det skall inte ens vara möjligt att kunna ta lån på flera miljoner utan någon säkerhet och sedan tro att man sitter i säkert bo samtidigt som man tar sig rätten att klanka ner på andra som tvingas betala deras liv som DE lever över sina tillgångar.

Alla lever inte över sina tillgångar och alla har inte heller levt över sina tillgångar men i det här giriga dårhuset Sverige så klunmpas alla ihop. Alla svenskar har levt över sina tillgångar heter det när man då och då vill dra åt tumskruvarna och så hamnar de skuldfria och de som inte har levt över sina tillgångar i samma kategori som alla de giriga bedragare vilka har gjort det.

Då skall de oskyldiga straffas tillsammans med de skyldiga men de skyldiga kommer av någon anledning alltid undan.

Men det är så här det ser ut idag. Bankerna (de judiskt ägda bankerna/Satans synagoga) vill att människor skall sätta sig i så stor skuld som möjligt för då äger de dessa människor. De är inte fria utan är ägda av bankerna och av Satans synagoga.

Att detta ens får fortgå är en gåta men min syster gav en förklaring. Hon sa att om man plötsligt skulle börja att höja räntorna så skulle mängder av människor befinna sig på bar backe. Därför kan man inte göra det. Den väg som Sverige har gått in på idag är en väg utan återvändo.

Ingen vet hur man skall kunna tackla situationen och då väljer man att fortsätta att låna ut pengar till kreti och pleti och helt utan kontroll fram tills attt allt brister vilket det enligt logiken förr eller senare kommer att göra.

Jag ser fram emot den dag när bedragarna som i många fall även kallas goda får börja gå från hem och hus och när de blir riktiga bidragsparasiter (får matkuponger av de sociala myndigheterna) som dem de har sett ner på. Då skulle jag vilja höra hur de tänker och vad de tycker om ännu fler tsunamivågar av hjälpsökande från hela världen och om de då står med öppna famnen och öppna plånboken.

Kommentarer

Postat av: Magnus

Publicerad 2017-03-18 17:08:45

Meningen är att alla människor ska tvingas ta Satans märke och namn så de kan komma till helvetet - vilket Bibeln säger de ska göra om de tar detta märke och denna symbol på att de tillber Satan - vilddjuret - Antikrist!

Ven om man inte känner Jesus vågar hoppa av karusellen!

Svar: Hej Magnus!

Du har rätt. Vem vågar hoppa av karusellen som snurrar i en allt snabbare takt och om de vågar så vad skall de hoppa av till?

experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik