Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vi tar swish!

Publicerad 2017-06-26 20:26:00 i Allmänt,

Så står det på de på skyltar hos de flesta som säljer på marknader idag. Att swisha pengar är bra och smidigt för att inte säga bekvämt. Pengarna sätts in på kontot direkt till mottagaren.

Vad de swishvänliga säljarna på marknaderna dock inte har tänkt på är att om de säljer sina prylar och pengar som de får för prylarna swishas över till dem så registreras det på deras bank. Om de säljer prylar (det må vara vilka prylar som helst) för tjugo kronor eller för en tusenlapp eller flera tusenlappar i månaden, så registreras deras försäljning av banken vilket sedan myndigheterna (skattemyndigheten) kan ta del av.

Om de har sålt alldeles på tok för mycket (det vill säga dragit in för mycket pengar, fy och skam!) så måste de börja betala skatt på det de har sålt. När det trillar in en massa pengar på kontot som inte kommer från en lön  (ett hederligt arbete) så drar skatteverket vilka samarbetar med myndigheterna, öronen åt sig.

Då blir inte swishandet lika roligt längre för dom flesta som räknar säljandet på marknader som en sidoinkomst som inte skall eller bör beskattas. De hade säkert föredragit kontanter.

I det område där jag bor hyr folk ut sina bostadsrättslägenheter som de betalar max 2000 för i månaden för 12- 13000 kronor i månaden. Det kan de göra för att bostadsituationen ser ut som den gör och de som hyr betalar med det amorteringarna på de eventuella lån de har tagit (flera gånger om) för att kunna köpa lägenheten. De kan ta in på hotell och samtidigt tjäna på att hyra ut. Men om det plötsligt börjar trilla in mängder av tusenlappar på deras konton så är även det något som skattemyndigheterna har ögonen på liksom de övriga myndigheterna.

Om Ollle som är anställd på renhållningsverket eller Sara som jobbar inom äldrevården och får den eller den lönen varje månad (kanske varje år någon liten löneförhöjning) plötsligt (hux flux) får in en massa pengar på siina konton så blir det genast lite mystiskt och svårt för Satans synagoga och myndigheterna som styrs av Satans synagoga, att hantera. De anar ugglor i mossen och beslutar sig för att agera mot personen/personerna som de anser vara kriminella.

Det finns säkert många fler exempel på hur det kontantlösa samhället där swishandet är en del, kommer att drabba dem som vill tjäna en hacka på sidoinkomster. Om du säljer en tavla eller en diktsamling så skall du inte tro att det går obemörkt förbi när pengarna sätts in på banken via swish eller på ett annat sätt. Skattemyndigheten kan lätt kontrollera och se att oj, här kom det plötsligt in ett par tusenlappar eller femhundratusen lappar på ett visst konto och då är dom där och hugger likt gäddorna  i vassen.

Idag går det inte att sätta in över cirka åtta tusen kronor på banken utan att banken frågar var pengarna kommer ifrån.

Än så lännge är det dom fattiga, de med låga inkomster, som drabbas men så kommer det inte att förbli när bostadsmarknaden kracshar ihop fullkommligt (vilket borde ske snart) om inte  de falska judarna som äger bankerna ger Sverige nya lån och med det sätter det svenska folket i ännu mer skuld till deras banker. I hopp om att de har fått över dem på sin sida (kan få över nya låntagare på sin sida) vilket de fick redan när de blev beviljade sina lån (sade ja till Satans synagoga) för att köpa drömhuset eller drömfritidshset eller något annat med lånade pengar och efter det har fått sig intalat att de är miljonärer som har råd att ta hand om varenda främling som tar sig hit vilket inte är en utan många tusen varje år.

Det är idag billigare att bo i ett hus som kostar flera miljoner att köpa än att bo i en hyresrättslägenhet. De som bor i nyinköpta villor för flera miljoner (som de inte äger utan som banken/Satans synagoga äger) och som har tagit lån på banken kämner sig som vinnare trots att de är de största förlorarna när bostadsbubblan spricker (och de sitter med skulder upp över öronen) vilket vi får hoppas på att den gör snart. Så att de vaknar till liv.

Kommentarer

Postat av: Fredrik Eriksson

Publicerad 2017-07-16 14:27:05

Stor risk att bostadsbubblan pyser ut av sig själv om det sköts rätt. Lite synd kan man tycka att det varit tillåtet att ta stort risktagande och sedan ska staten jobba för att undvika en kollaps för samma grupp.

Det känns som att det framför allt är omvärldens ekonomi som kan få räntan att öka och en bostadsmarknad på fall. Men det kan ta många år.

Svar: Jag vet inte om du är medveten om hur penning systemet fungerar och att bankerna är privatägda. De ägs alltså av privatpersoner. Även Federal Reserve bank i USA är en privatägd bank som ägs och styrs av sionistiska judar som i biblisk mening inte är några judar utan en Satans synagoga. Dessa har sedan 1913 kunnat trycka upp pengar (från tomma intet) som de sedan lånar ut till enskilda och till länder MOT RÄNTA.
De har på så sätt kunnat sätta både nationer och privatpersoner i skuld till dem/till bankerna (som de alltså äger och styr) och de önskar förstås få in så många som möjligt i skuldslaveri (även länder) i syfte att kunna styra över dem. I syfte att kunna styra över både privatpersoner och länder. Den som står i skuld är inte fri och den som står i skuld är tvungen (oavsett om det gäller enskilda eller länder/nationer) att anpassa sig till den/dem som de står i skuld till.

Mänskligheten har med andra ord blivit grundlurad av denna elit (de judiska bankägarna/sionisterna/Satans synagoga) som kan trycka upp pengar från tomma intet för att sedan låna ut till ockerränta. De berikar sig själva genom detta (deras privata förmögenheter växer) samtidigt som de genom att de har makten över pengarna, kan kontrollera och styra samt se till så att världen (människorna) går i den riktning de önskar.

De kan köpa människor till att gå deras intressen tillmötes och det är vad de gör varje dag. Även de som är obekväma och som säger sanningen (eller hotar med att säga sanningen) om hur penningsystemet fungerar, kan de köpa. De har sådan makt att inte många vill bråka med dem utan väljer att ta emot höga inkomster (förmåner privilegier) karriärsmöjligheter, fina titlar med mera.

Våra svenska politiker och folk inom media (som ägs och styrs av samma klientel) är ett exempel. De finns endast till för att det skall se ut som om det råder demokrati och åsiktsfrihet i Sverige och för att de skall kunna lura människor in i de judiska sionisternas fälla vilken förr eller senare kommer att slås igen.

Deras agenda är att alla onödiga ”ätare”, det vill säga den största delen av jordens befolkning skall elimineras och att det bara skall finnas en elit (bestående av dem själva) och några få procent (Goims/icke judar) som betjänar dem. Detta var anlednngen till att majoriteten av judarna inte ville ta emot Jesus som sin messias när han kom till jorden för cirka 2000 år sedan som både Gud och människa eftersom de väntade på en messias endast för dem (för judarna). Ja det gick så långt som till att de korsfäste Jesus/Guds son och de väntar fortfarande på en messias endast för judarna och denna messias kommer att vara Antikrist.

Denna messias/Antikrist kommer att välkomnas av majoriteten av mänskligheten även av dom som kallar sig kristna (kristna sionister) och av människor som bekänner sig till andra religioner eller som är ateister. I stort sett alla människor (utan ett fåtal som tillhör Gud/Guds församling, kommer att välkomna Antikrist (ta emot märket som Uppenbarelseboken talar om) som till en början utger sig för att vara en fredsapostel men som tillhör Satans och hans läger liksom de maktfullkomliga sionistiska judarna/bankägarna och deras anhängare (betalda anhängare) gör.

En av de värsta lögnerna som Satansdyrkarna dillar i människor idag (och har gjort under lång tid) är att det som sker politiskt, ekonomiskt och socialt, sker av en slump. Hoppsan så det kan gå!! Om allt sker av en slump så kan ingen ställas tillsvars utan alla kan skylla på allt och på alla efter som det behagar och frågan är då vem/vilka som gynnas av det.

Läs mer om hur penning systemet fungerar på bloggen ”Parasitstop”:

https://parasitstopp.wordpress.com/2017/06/20/en-enkel-berattelse-om-hur-bankernas-bedrageri-fungerar-2/

experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik