Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vaniljsex och BDSM i Svenska dagbladet

Publicerad 2017-06-22 19:55:00 i Allmänt,

Hur många vet vad vaniljsex och BDSM är för något?

Antagligen är det inte meningen att någon skall veta utan att först knappa in sin mailadress och sedan sitt personnummer på svenska dagbladets hemsida vilket man måste göra för att kunna läsa mer.

Den etablerade pressen (som styrs av Satans synagoga/de falska judarna) och deras underhuggare som kallar sig för journalister men som inte är några journalister utan en stor skam för Sverige och för resten av världen, gör idag allt för att få läsare (prenumeranter) och de livnär sig på människors nyfikenhet.

När det inte längre går att livnära sig på lögner (idag avslöjas deras lögner av de alternativa medierna och bloggare) så måste de självfallet ta till andra knep och alla knep som tänkas kan. Då kan de låta vilken idiot som helst få breda ut sig i deras tidningar och få uppmärksamhet vilket blir en win win situation för båda parter.

Idioten/idioterna lockar nya läsare (prenumeranter) vilket de utdöda (snart utdöda) tidningarna (Satans redskap/de falska judarna) tjänar på samtidigt som idioten/idioterna får sin bild i deras tidningar och publicitet. De (idioterna) kan till och med bli kändisar (avgudar för andra människor) om de sköter sig bra och inte talar sanning.

Läs också om detta här:

http://alertsweden.bloggo.nu/Mediavarldenforstasigpaare-blir-varre-och-varre/

Och här vad man måste göra om man vill få reda på vad vaniljsex och BDSM är för något och som är att först knappa in sin e post adress och sedan sitt personnummer. Utan att knappa in sitt personnummer så går det inte att få veta vad det handlar om.

https://www.svd.se/sveket-var-att-han-inte-lyssnade/om/samtycke-och-sex

 

Kommentarer

Postat av: Erik

Publicerad 2017-06-23 09:38:36

VÄRLDEN GÅR MOT SIN FÖRDUMNING!

Svar: Precis. Det verkar inte finnas några gränser för fördumningen.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik