Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Myndigheter, företag och banker får göra som de vill

Publicerad 2017-06-07 14:26:00 i Allmänt,

Nog är det skrämmande när utvecklingen har gått så långt att de som är tillsatta (får betalt) av folket för att tjäna folket och landet, numera tillåter myndigheter, företag och banker att göra som dom vill inom de områden där de verkar. Kan man kalla detta för något annat än legal Laglöshet?

 

Fler och fler cafeér, restauranger, affärer och banker vägrar idag att ta emot kontanter som är ett lagligt betalningsmedel (åtminstone än så länge) och de stöds av de svenska makthavarna (överheten) som menar att ”DOM FÅR GÖRA SOM DOM VILL”. Inget är varken fel eller rätt utan de får själva bestämma vad de anser vara fel eller rätt

 

Det är med andra ord inte bara en skrämmande utveckling utan även en farlig utveckling för dom flesta förutom för ett fåtal som ligger bakom denna ”laglöshetens agenda” och som uttnyttjar laglöshet (kaos, konflikter, splittring, söndring) för att uppnå sitt mål som är världsherravälde över en förslavad och rättslös mänsklighet.

 

De duktiga idioterna (tyvärr majoriteten av det svenska folket) som tror sig ha valfrihet (vad bra att vi kan göra vad vi vill) kommer en dag att få ett mycket bryskt uppvaknande när de inser vad den falska valfriheten de anser sig ha idag, är (har varit) värd och som inte syftar till något annat än att de skall underordna sig Satans synagoga (sionisterna/de falska judarna) vilka är de som styr och äger dem samt överheten/makthavarna (de svenska landsförrädarna vilka alla ser till sitt eget och sina närmastes välmående framför folkets och landets välmående) via pengarnas makt.

 

Dessa satanisters herre (Satan) är slug, liksom de själva är sluga, och de använder sig av ord som valfrihet, rättvisa, solidaritet, kärlek med mera för att utbreda Satans rike här på jorden genom att göra allt för att få dessa ords betydelse att passa in deras egen tolkning av vad de betyder (innebär). Allt för att deras egen agenda skall kunna uppfyllas.

 

De ”duktiga idioterna” (affärsidkarna, myndigheterna, de bankanställda och majoriteten av det svenska folket) verkar inte fundera en sekund över vad det kommer sig att de i vissa lägen plötsligt har rätt att göra vad de vill (i valfrihetens namn) men inte har rätt att göra vad de vill i andra lägen.

 

Varför det till exempel är rätt att välja om man vill ta emot kontanter eller inte eller varför det för kommunernas del går att välja om de vill betala ut socialbidrag till illegala invandrare, som har fått avslag på sina asylansökningar och inte har rätt att vistas i Sverige (se artiklarna nedan), eller inte, men varför de inte har rätt att välja om de vill betala skatt eller inte för att bekosta massinvandringen (invasionen) av lycksökare och parasiter från främmande länder och kulturer (allt som följer i dess spår) och med det sin egen undergång?

 

Någon sådan VALFRIHET (valfrihet för de ”vanliga” svenska medborgarna) är förstås inte att tänka på för hur skulle då satanisterna/sionisterna med hjälp av landsförrädarna inom politiken och myndigheterna, kunna fullfölja sin agenda?

 

Hur skulle de kunna driva den pågående folkmordspolitiken (och det till ständigt nya höjder) vilken handlar om att göra det svenska folket till en ”förtryckt” minoritet i sitt eget land om de hade fått göra vad de ville när det gäller att betala skatt?

 

Med andra ord går det bra att låta människor göra vad de vill (valfriheten upplyfts) så länge det tjänar maktens intressen.

 

Läs om vad den svenska riksbanken, som ägs och styrs av en familj bestående av sionister/falska judar vid namn Rothschilds, säger om att acceptera kontanter eller inte acceptera kontanter som betalningsmedel:

 

https://www.sydsvenskan.se/2016-10-26/riksbanken-butiker-far-vagra-ta-emot-kontanter

 

Och här om vad högsta förvaltningsdomstolen (förvaltningsdumstollen och i detta fall en stolle som heter Thomas Bull och kallas justitieråd) säger om att ge eller inte ge illegala invandrare socialbidrag:

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6711334  

Kommentarer

Postat av: @rostaratt

Publicerad 2017-06-09 08:31:40

Onoff-topic.
http://blueshift.nu/den-hemliga-planen-bakom-kontanternas-utfasande-tvinga-sverige-in-i-euron-via-en-bankkrasch/

Svar: Tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik