Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Min hund är rädd för tiggare

Publicerad 2017-06-26 22:31:00 i Allmänt,

Igår mötte jag och min son en liten hund som satt helt ensam en bit bort från en affär vi precis hade passerat. Hunden satt och tittade mot affären med stora runda och kloka ögon och vi förstod att den väntade på någon. Vi gick vidare men efter ett tag så såg vi den llilla hunden igen och då hade den sin matte med sig. Jag sa till henne att vi såg hunden sitta en bit bort från affären och då sa hon att hunden är rädd för tiggarren som sitter utanför affären.

Hon sa att det har inte suttit någon tiggare där den senaste tiden och då har det gått bra men när hunden ser en tiggare så vill den inte stå utanför affären och vänta medans hon handlar. Då går hunden bort och väntar på henne en bit bort från affären.

Hundar är antagligen klokare än många människor (svenska dumjönsar) för det är väl knappast så att någon normalt funtad människa tycker att det är trevligt och upplyftande att se alla dessa rumänska zigenartiggare som är här för att de tjänar mer på att vara här än vad de tjänar på att vara i sina hemländer som har gjort allt för dem utan resultat. Deras länder (EU länder som de är medborgare i) har erbjudit dem allt vad gäller utbildning och arbeten men de tjänar mer på att tigga i Sverige än på att utbillda sig eller ta lågavlönade arbeten i sina hemländer. DÄRFÖR ÄR DE HÄR!

Jag önskar inte att tiggarna skall få lågavlönade arbeten men det är vad som gäller för de flesta som saknar utbildning.oavsett vem man är eller var man bor. Deras kultur som handlar om att det är fint att tigga, normalt att tigga av andra folk, är inget som jag anser att man skall upplyfta. Det är sjukt!, sinnesjukt att våra makthavare tillåter detta otyg att fortsätta när till och med deras egna länder (som de är medboragere i) har förbjudit dem att tigga.

De goda inom kyrkorna, de som står upp för Satans synagogas agenda (för Satan själv) samt många andra som lever i och älskar världen tycker dock att det är bra att de kan få ge en slant till en fattig (någon som för tillfället ser fattig ut) och som tigger. Då kan de slå sig för bröstet och känna sig goda för en stund. De ser inte (vill inte se) att deras falska godhet kan bli ett problem för andra människor.

Vad är en tia, en femma eller en hundralapp eller en tvåhundralapp? Om dom vill att parasiterna skall vara här och om de av hjärtat tycker synd om dem så skall de väl gå fram till dem och säga att nu behöver du/ni inte tigga mer för hädanefter så skall jag/vi se till att försörja er. Vi börjar med detta redan idag och ni får flytta in hos mig/oss. Ni får fri tillgång till allt. Behöver ni mer så ser vi till att ni får det.

Så gör man förstås inte eftersom det är en falsk godhet som godhetsapostlarna upphöjer och som är en godhet som handlar om att andra skall dra det största lasset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik